Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Da jo navdihuje njegov način življenja, ki je drugačen kot njen. Želi pa da imata skupno vizijo prihodnosti 😀

Tu je lepo razvidno kako deluje ženska logika, lol

Sedaj pa ti bom omenil še nekaj veliko bolj “bogokletnega”:.. ko že ravno omenjaš:

Les Chavaliers du Ciel

Z nekaterimi stvarmi se ne more primerjati nobena ženska, noben seks… preprosto nič.
Tukaj se lahko ženska zadovolji kvečemu z tem, da bo celo življenje “druga ljubezen”.
Verjami dobremu staremu Watamaru…

Sedaj pa ti bom omenil še nekaj veliko bolj “bogokletnega”:.. ko že ravno omenjaš:

Les Chavaliers du Ciel

Z nekaterimi stvarmi se ne more primerjati nobena ženska, noben seks… preprosto nič.
Tukaj se lahko ženska zadovolji kvečemu z tem, da bo celo življenje “druga ljubezen”.
Verjami dobremu staremu Watamaru…[/quote]

Res je tako. Tole se sicer reklama,za poklic, ki ga opravljajo redki, ampak adrenalin je droga.
Navadni smrtniki pa ga najdemo v marsičem.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še malo boste tavali v temi, potem pa si boste počasi priznali, da je edina pot samskost, vsaj za večino vas, nas…vsi vi lutajoči, sprašujoči se, razočarani, zmedeni, ali pač hvalisavi…Enkrat si človek mora priznati resnico. Tisti, ki so za take štose, kot je resna veza, jo imajo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pa ti, zakaj pa ti visiš tukaj? Daj bodi še malo samokritičen? Zakaj lezeš tu gor vsem prisotnim babam v rit, kot en sluzast f.ukfehtar, če si baje tako srečen doma…?

Zanimivo, kako te samskost hudo jebe. Poskusi njeno nasprotje in primerjaj. že deset let zvekaš eno in isto in sveta ne spreminjal niti za dlako.

Kje sem napisal, da bi rad spreminjal svet? seveda žvenkam eno in isto, sej ne spreminjam prepričanj iz dneva v dan. vsi žvenkamo ena in isto, tudi ti in drugi..Sebe poglej, baje si vezan, pa tu visiš in take, kot sem jaz nekaj prepričuješ..

Kaj pa ti, zakaj pa ti visiš tukaj? Daj bodi še malo samokritičen? Zakaj lezeš tu gor vsem prisotnim babam v rit, kot en sluzast f.ukfehtar, če si baje tako srečen doma…?[/quote]
Saj lepo, da te skrbi zame ampak je popolnoma nepotrebno čeprav je menda z najboljšimi nameni.
Se ti ne zdi, da s takimi vprašanji nekam lezeš? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma ja, poznamo take. A te niso že skoraj vse ženske tu gor opomnile, da predaleč vrtaš s svojimi neumnimi vprašanji? Skela te je že pošteno osmešila reicmo, Margot se ti posmehuje, antilopi tudi nisi preveč simpatičen, ampak vztarjen pa si, to je tudi nekaj…

Malo za vzpodbudo, moja žena vedno reče in predstavi se tudi: jaz sem X/ime/ Y/ priimek/
srečno poročena norTON.

Res, jaz tudi žvekam, ker ta forum je žvek, sicer manj in ne pljuvam po samskih, ki jih precej poznam in imam z njimi korektne odnose. Ti mi pa kažeš že neke bolezenske znake. Neki strah. Ne vem in v principu me niti ne brigada.Oprosti.
In
Napadi. Kroti ego. Ne bom odgovarjal.

…in sedaj še tebe skrbi za moje “zdravje”?

Pa s čim hudiča sem si vso to tvojo skrb zaslužil? 😛

6 strani razprav na najbolj neumno vprašanje ever, ko je pa odgovor čist simpl: zato ker so VSI neidealni. a kdo pozna kakšno idealno osebo???

namig za sadnega: odgovor “sebe” ne šteje :)))))))

Spet iste fore lol. Kaj mene briga kaj zate šteje, jst bom še naprej imel gut mnenje o sebi. Pa zakaj me raje kar direkt ne vprašaš, če greva na kavo, ne pa da mi s takimi otročjimi izpadi uletavaš. Prav butasta si že 🙂

sej sm vedla, da si zaljubljen v mene 😀
midva ne moreva bit par, ker zaslužim 2x več od povprečja, pol boš pa jokcal, da sm karieristka 🙂

Sem že kdaj jokcal čez karieristke ? Aja, to si si zdej neki na hit zmislila, da me “zabiješ” nazaj. Pretty lame…

nimam pojma na kaj jokcaš ti konkretno ker te ne poznam.
ampak od tistih moških, kar JIH poznam, noben prav veselo ne prenaša, da ženska zasluži več od njega, kar “zavijejo” v izjave kot npr. “nosi domov probleme iz službe” 🙂 jokice

Briga mene koliko babe služite, za vaš poklic, izobrazbo, če ste dovolj načitane, razgledane,…

Meni se gre samo za videz. Če je huda, je huda, če ni ni. Denarja imam dovolj, zase seveda 🙂

no, vidiš, meni pa ne.
z zabitim moškim ne bi mogla bit v zvezi, pa magari če zgleda ko adonis

Eno je bit zabit, drugo pa povprečne pameti. Večina folka je povprečne pameti, lepota pa itak nima veze s pametjo. Tebi se zdijo luštne bejbike zabite kokoši, ker si ljubosumna na njih, ker zgledajo boljše od tebe 😉

Pri tebi se takoj vidi koliko je ura. Takoj ko skočiš v defenzivo, se pohvališ koliko zaslužiš, namesto kako dobro zgledaš, se greš ti hvalit s plačo. Kot da to koga zanima, vsi deci vas gledamo v rit, v joške, če si vsaj kolikor toliko solidnega videza pristopimo k tebi. Nobenega ne zanima kaj si po poklicu, s tem se določeni reveži začnejo sekirat šele kasneje, ko se začne kaj resnega.

Glej, če res verjameš, da je to the way to go, potem ti pa predlagam, da si tiste evrčke kar na čelo s selotejpom prilimaš, mogoče ti potem ne več treba kavsat s 50 letniki in se te bo tu pa tam usmilil še kak mladenič 🙂

Aja, pa še nekaj. Zakaj se “karieristke”, tiste s 3000 eur+, sekirate za brezposelne reveže in mamine sinkote, če pa same zaslužite dovolj zase in še za koga zraven ? Sej a niste tok hude, da vam ni treba v bogatune rinit, ko pa ste dovolj samostojne, živite na svojem, imate za bencin, cote itd. Pa si dobi nekega 20letnika, ki dela v proizvodnji za minimalca, pa ima npr ostale atribute, ki jih ti tu skos poudarjaš npr. dobro zgleda, dobro seksa. Pametnega ti ne rabiš, ker si že sama preveč pametna. Ti rabiš nekoga, ki bi ga “kajlala”, se norčevala iz njega, vsakič, ko bi ti postalo dolgčas. Pameten bi te s takšnim obnašanjem skenslal še isti dan…

oh, kako se je razburil 🙂
no, če nisi razumel, tudi tisto, čemur pravimo “povprečna pamet”, je zame na žalost preveč zabito. sklepam iz tega, kakšno vlado, politike, itd. imamo.

drugič, jaz ne zaslužim dovolj zase in še za enega proizvodnega delavca zraven, ker mi na kraj pameti ne pade, da bi preživljala nekoga, ki je poleg vsega še brez možganov. tisti, ki vejo, kako “zahtevne” so akademske stopnje izobraževanja managementa, bo vedel o čem govorim. za ostale bo dovolj razlaga: če ne narediš več od poklicne šole si ali zelo zabit, ali zelo zelo len.

tretjič, nisem skakala v nobeno defenzivo, to počneš ti, ker ignoriram tvoje namige naj te povabim na kavo. dedca, ki nima jajc sam povabit, ne bi povohala niti, če bi bla 10 že let samska :))))) očitno si me z eno drugo zamenjal, ker meni ni bistveno da dobro zgleda, ampak da je fit (velika razlika). moj ni lepotec, pa ga ne bi zamenjala za 10 25-letnikov, pa če me tepeš 🙂

Skratka, vse kar sem napisal zgoraj, je res.

Lp

ja pa če ti pravim, da te ne bom povabila na kavo, no 🙂
vprašaj gf. ona rada poučuje mlade fantke 🙂

Kje lahko preverimo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close