Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Se strinjam. Ko se je moja prijateljica odločala za en tak proces (vzorce pa frke iz primarne družine se je odločila prepucati), sem jo opozorila na to, da utegne izgubiti tudi koga od bližnjih, ki jo zaradi svoje (podobne) patologije potrebuje takšno, kot je bila, ne pa takšno, ki bo postala…[/quote]
In jih dejansko je?[/quote]

Ja, najprej tiste, ki jim je zdaj končno upala reči ne, ko ji kaj ni pasalo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Korajžna punca, bravo. Bolje pozno, kot nikoli.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ljudje so /smo/ v nekem trenutku hormonsko zapeljani in ko-da pridemo k sebi, traja leto ali dve. Potem pa pride do drugačnih odločitev.
Ta šola pa ni zastonj.

Je res.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sedaj pa ti bom omenil še nekaj veliko bolj “bogokletnega”:.. ko že ravno omenjaš:

Les Chavaliers du Ciel

Z nekaterimi stvarmi se ne more primerjati nobena ženska, noben seks… preprosto nič.
Tukaj se lahko ženska zadovolji kvečemu z tem, da bo celo življenje “druga ljubezen”.
Verjami dobremu staremu Watamaru…[/quote]

Se popolnoma strinjam s tabo in Watamaro, ne boš verjel, ampak še isto “ljubezen” si deliva :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sedaj pa ti bom omenil še nekaj veliko bolj “bogokletnega”:.. ko že ravno omenjaš:

Les Chavaliers du Ciel

Z nekaterimi stvarmi se ne more primerjati nobena ženska, noben seks… preprosto nič.
Tukaj se lahko ženska zadovolji kvečemu z tem, da bo celo življenje “druga ljubezen”.
Verjami dobremu staremu Watamaru…[/quote]

Se popolnoma strinjam s tabo in Watamaro, ne boš verjel, ampak še isto “ljubezen” si deliva :))[/quote]

Če je to letenje, smo že trije :-)))))

Koliko ljubezni naenkrat, lol

😉

Se popolnoma strinjam s tabo in Watamaro, ne boš verjel, ampak še isto “ljubezen” si deliva :))[/quote]

;-)[/quote]

Boldrik, a je to poliamorija? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

;-)[/quote]

Boldrik, a je to poliamorija? :))[/quote]

Naj me vrag, če ni 😉

Boldrik, a je to poliamorija? :))[/quote]

Naj me vrag, če ni ;-)[/quote]

Ni kaj, od navdušenja sta me pustila … Breathless

Smo kot zborček v svoji ljubezni .-)))

Naj me vrag, če ni ;-)[/quote]

Ni kaj, od navdušenja sta me pustila … Breathless

Smo kot zborček v svoji ljubezni .-)))[/quote]

IFR zborček, glede na to da smo na instrumentih in se ne vidmo :)))))

Ljudje so /smo/ v nekem trenutku hormonsko zapeljani in ko-da pridemo k sebi, traja leto ali dve. Potem pa pride do drugačnih odločitev.
Ta šola pa ni zastonj.[/quote]

Poudarek je na ojačanem: se sklicuješ na hormonsko zapeljanje neglede na starost ali še nisi v fazi, da bi prevagal kateri od drugih dejavnikov?

Kaj pa ti, zakaj pa ti visiš tukaj? Daj bodi še malo samokritičen? Zakaj lezeš tu gor vsem prisotnim babam v rit, kot en sluzast f.ukfehtar, če si baje tako srečen doma…?[/quote]Spider barvo.Očitno ni srečen doma.Mogoče ga je žena že pustila in zato je tako sluzast….A nisi še dojel,da je pri babah glavni in da se meče za vsako staro in novo ki se pridruži na MŽ.Spider vsak tele ma svoje vesele,tako kot ta On_….

Kaj pa ti, zakaj pa ti visiš tukaj? Daj bodi še malo samokritičen? Zakaj lezeš tu gor vsem prisotnim babam v rit, kot en sluzast f.ukfehtar, če si baje tako srečen doma…?[/quote]Spider barvo.Očitno ni srečen doma.Mogoče ga je žena že pustila in zato je tako sluzast….A nisi še dojel,da je pri babah glavni in da se meče za vsako staro in novo ki se pridruži na MŽ.Spider vsak tele ma svoje vesele,tako kot ta On_….[/quote]…in vidva telička in vajino veselje? 🙂
A to, da se z mano ukvarjata? 😛
Da nista mal narobe orientirana?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close