Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

jest brez problema plavam :-)[/quote]

tud na daljavo…. LOL….:-))))[/quote]

tud na dol ali v višino, če bi blo treba 🙂

Če mi ti nehaš dajat povod za to lahko takoj…no kmal za tem… :)))[/quote]

Spet eden….ki mu je povod karkoli….že sam da diham, a ne?

Če se ti ne obvladaš nisem jaz kriva….prej, ko boš to spoznal, prej
boš na dobri poti….[/quote]

Em, vidva nujno potrebujeta enega posrednika, ker …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lej ga! On bi zdaj v vodo skakal… :))) jao jao Boom :))

Zanimivo je, kako so ti copatarji polni neke teorije, kakšna mora biti ženska, da je primerna za njih, ampak kolikor vidim, bi se oni, sodeč po debatah tu gor, ujeli kr z vsako..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz sem itak že od nekdaj bolj večeren tip, obstajajo pa stvari zaradi katerih se tudi splača bolj zgodaj zbujat. 🙂

Lej ga! On bi zdaj v vodo skakal… :))) jao jao Boom :))[/quote]

tega pa nisem rekel. 🙂

Okej, okej, a pa naj vseeno malo droge vzamem, a veš, v letih sva že :)))
Ne, nekam na toplo, valda :)))

Okej, okej, a pa naj vseeno malo droge vzamem, a veš, v letih sva že :)))
Ne, nekam na toplo, valda :)))[/quote]

Lahko – za najina leta je DrogaPortorož :-))
Stimulansov pa vseeno mislim, da (še) ne rabiva….

Tako to v praksi po vecini tudi gre. Srecata se dva motivirana, sta si za silo vsec, in se en drugemu prilagajata po dolgem in pocez, ker si zelita resne zveze. Dokler eden ugotovi, da drugega vec ne potrebuje. Obicajno zenska.

Sicer pa mi takoj na pamet pade dolgi niz zensk, ki sem jih hitro skenslal, ker so objektivno gledano problematicne osebe, ne le partnerke. Pa ni manjkalo copatarjev, ki so bili pripravljeni vse in se vec tolerirati.

Ne povelicujejo dzabe nasi copatarji to prilagajanje, trud, delo, … da vexa traje. Se pobje kar nadelajo. Razumem! 🙂

Ma ja, v teoriji oni kao ne bi takve, onakve..pol se pa tu “sproščeno šalijo” z antilopo, margot, skelo…S šaljenjem vztrajajo še, ko jih dotična opozori, da so že prekoračili mejo..Sej je vseeno, samo da je ženska. Tako nekako so verjetno našli tudi partnerke.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ponavadi se ga fant napje potem neve kaj počena se z dekle prepira ali jo celo udari .
So tudi punce zelo zibčne za fante ki ne vedo kaj bi sploh rade .

Em, vidva nujno potrebujeta enega posrednika, ker …[/quote]
Margot, prosim, daj ji ti prevajaj, ker nekak mi je ne uspe v smeh spravit, čeprav bi rad.
Bom plačal, [sub]če ne bo predrago[/sub] 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma ja, v praksi pa nekateri ne najdejo nikogar, ni dober ne taki ne onaki, vsakemu nekaj manjka, z nikomer niso sposobni bivat, ker oni si zaslužijo “nekaj več”, nekaj boljšega od tega kar so spoznali do sedaj.
V vsakem odnosu ustvarijo zdraho, prepir, ker edino v takem okolju se počutijo domače, celo na tako imaginarni stvari kot je nek xy forum.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Razvajen človek prej začuti napor od nekoga, ki je utrjen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Avtorica? Zakaj pišeš v prvi osebi?
Verjetno Izkušnje?

Že šifrer je rekel lepa dekleta ljubijo Barabe…

Za fante nisem nikoli nič slišal..

Večina ostalih tekmujejo v.. ne vem čem.. ker bo mel zadnji “re”… Ne razumem kak lohk berete tolk re/re/re postov…

Avtor!
Zato ker imam kot skoraj vsi ljudje podobno izkušnjo. :-)))
Mislim…koliko pa je takšnih, ki so “iz prve” zadeli Jackpot?

Partnerstvo je borba; nikoli ne zmagaš! Sam niti ne želim.

Lahko samo plavaš v dvoje, ali pa voziš en volan drug gas, za bremzo pa ponavat ni časa…

jst sm dal že kej skoz pa je vedno prava… in so še…

Em, vidva nujno potrebujeta enega posrednika, ker …[/quote]
Margot, prosim, daj ji ti prevajaj, ker nekak mi je ne uspe v smeh spravit, čeprav bi rad.
Bom plačal, [sub]če ne bo predrago[/sub] ;)[/quote]

Obleč si tančice iz sosednje teme….

Bom plačal, [sub]če ne bo predrago[/sub] ;)[/quote]

Obleč si tančice iz sosednje teme….[/quote]

Bemti autocorrect. Tangice. …

Torej gre za šport v tandemu, če prav razumem. In s tem se definitivno strinjam.
Sodeluješ pa po olimpijskem načelu… Ni važno zmagati, važno je sodelovati.

Bo že nekaj resnice na tem ja.

MEni se zdi pa cel koncept zgrešen. Idealni partner? Ali smo tudi mi idealni sami zase? Mene predvsem privlači nekdo ob komer se dobro počutim. da sem ob njem sama boljša oseba in si želim biti še boljša. da me navdihuje njegova osebnost, način življenja, ki je drugačen kot moj, da se lahko z njim pogovarjam in izmenjujem čustva, mnenja…. No, kar lahko v zadnji rundi rečem je, da mi je v konceptu idealnosti všeč ena pomembna lastnost…. da imava skupno vizijo prihodnosti 😀

Obicajno je tako, da se razlogi, zakaj smo z nekom (se) skupaj, s casom zelo spreminjajo. Tudi mi se spreminjamo. In s tem nasa vizija prihodnosti. Da dva ostaneta skupaj, ker sta si vse zivljenje zares kompatibilna, je ze pravo cudo.

Obleč si tančice iz sosednje teme….[/quote]

Bemti autocorrect. Tangice. …[/quote]Ok, tančice bodo pa zate 😉
Uh kako bova fletna…. :)))))

…zaradi katere bo moral nekoliko spremeniti svoj drugačen način življenja. 🙂

…zaradi katere bo moral nekoliko spremeniti svoj drugačen način življenja. :-)[/quote]
Takole bo še bolj prav- skupaj imava mojo vizijo prihodnosti… Ne vem zakaj toliko slepomišenja, če se dec ne strinja, odleti kot knof od gat… prej ali slej.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close