Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?
Če mi ti nehaš dajat povod za to lahko takoj…no kmal za tem… :)))[/quote]
Spet eden….ki mu je povod karkoli….že sam da diham, a ne?
Če se ti ne obvladaš nisem jaz kriva….prej, ko boš to spoznal, prej
boš na dobri poti….[/quote]
Em, vidva nujno potrebujeta enega posrednika, ker …
Tako to v praksi po vecini tudi gre. Srecata se dva motivirana, sta si za silo vsec, in se en drugemu prilagajata po dolgem in pocez, ker si zelita resne zveze. Dokler eden ugotovi, da drugega vec ne potrebuje. Obicajno zenska.
Sicer pa mi takoj na pamet pade dolgi niz zensk, ki sem jih hitro skenslal, ker so objektivno gledano problematicne osebe, ne le partnerke. Pa ni manjkalo copatarjev, ki so bili pripravljeni vse in se vec tolerirati.
Ne povelicujejo dzabe nasi copatarji to prilagajanje, trud, delo, … da vexa traje. Se pobje kar nadelajo. Razumem! 🙂
Ma ja, v teoriji oni kao ne bi takve, onakve..pol se pa tu “sproščeno šalijo” z antilopo, margot, skelo…S šaljenjem vztrajajo še, ko jih dotična opozori, da so že prekoračili mejo..Sej je vseeno, samo da je ženska. Tako nekako so verjetno našli tudi partnerke.
Em, vidva nujno potrebujeta enega posrednika, ker …[/quote]
Margot, prosim, daj ji ti prevajaj, ker nekak mi je ne uspe v smeh spravit, čeprav bi rad.
Bom plačal, [sub]če ne bo predrago[/sub] 😉
Ma ja, v praksi pa nekateri ne najdejo nikogar, ni dober ne taki ne onaki, vsakemu nekaj manjka, z nikomer niso sposobni bivat, ker oni si zaslužijo “nekaj več”, nekaj boljšega od tega kar so spoznali do sedaj.
V vsakem odnosu ustvarijo zdraho, prepir, ker edino v takem okolju se počutijo domače, celo na tako imaginarni stvari kot je nek xy forum.
MEni se zdi pa cel koncept zgrešen. Idealni partner? Ali smo tudi mi idealni sami zase? Mene predvsem privlači nekdo ob komer se dobro počutim. da sem ob njem sama boljša oseba in si želim biti še boljša. da me navdihuje njegova osebnost, način življenja, ki je drugačen kot moj, da se lahko z njim pogovarjam in izmenjujem čustva, mnenja…. No, kar lahko v zadnji rundi rečem je, da mi je v konceptu idealnosti všeč ena pomembna lastnost…. da imava skupno vizijo prihodnosti 😀
…zaradi katere bo moral nekoliko spremeniti svoj drugačen način življenja. :-)[/quote]
Takole bo še bolj prav- skupaj imava mojo vizijo prihodnosti… Ne vem zakaj toliko slepomišenja, če se dec ne strinja, odleti kot knof od gat… prej ali slej.
Forum je zaprt za komentiranje.