Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

In zdaj si jezen na vse ženske? Samo vprašam, sem firbčna.[/quote]
Počasi s predalčkanjem, počasi….Prehitevaš s profiliranjem.[/quote]

Ma ne, jaz te kar tako sprašujem, mogoče se ti bo kdaj kaj zareklo. :))) Aja, pa ful obvladaš skrajno silo.

In ker se greš igrice, kot najstnica, se te dec, ki nekaj da nase in mu ni do igric hitro naveliča. To je zanimivo v srednji šoli. Ene takele igrice se je mislila ena dečva it z menoj še ne tako dolgo nazaj. Meni se jih ne da več. Sem jih prerasel.[/quote]
Tako rukneš na ignore. Čez nekaj dni se bo že plazila za tabo, ko največja obupanka :)[/quote]
Kakor kdo. Ene okrepi, druge zlomi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

lajf je igra, če mal bolš pogledaš 😀 se mi pa zdi, da je v naravi človeka, da ga privlači neki, kar mu ne pade takoj pred noge…ni to igra, taki smo pač[/quote]
Ne ni. Življenje ni igra. In zaradi ljudi, ki se gredo igrice, se dogajajo hude p.izdarije. So meje, čez katere se ne gre. Zaradi bontona in zdrave pameti.[/quote]

pa dobr je no…ne vem kak si to razumel….recimo v bodoče…kadar dam tole “:D” pomen, da se totalno zezam….če ne dam na konc nč al pa normalnga smajlota, pomen da se ne…..
+ nikol neb mogla met nekoga, ki ne šteka humorja….umrem od dolgčasa…

Vidiš, to je eden izmed razlogov, da je ženska lahko dolgotrajno samska.
To je recept za neuspešno vezo.[/quote]

a si lohk v glavi sprogramiraš kdo te bo privlaču al kaj? če bi se dal, neb mel noben problemov s tem…[/quote]
Dokler s tamalo razmišljaš in ne z glavo bo tako. Kot sem rekel, nobene razlike ni med obnašanjem moških in žensk. Če ne veš kaj hočeš in ne uporabljaš pameti, je rezultat temu primeren.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne ni. Življenje ni igra. In zaradi ljudi, ki se gredo igrice, se dogajajo hude p.izdarije. So meje, čez katere se ne gre. Zaradi bontona in zdrave pameti.[/quote]

pa dobr je no…ne vem kak si to razumel….recimo v bodoče…kadar dam tole “:D” pomen, da se totalno zezam….če ne dam na konc nč al pa normalnga smajlota, pomen da se ne…..
+ nikol neb mogla met nekoga, ki ne šteka humorja….umrem od dolgčasa…[/quote]
Se opravičujem. danes mi nekako ni do heca. Eden tistih dni, ki te postavi na realna tla in to precej trdo….
So redki pri meni, ampak so.

Počasi s predalčkanjem, počasi….Prehitevaš s profiliranjem.[/quote]

Ma ne, jaz te kar tako sprašujem, mogoče se ti bo kdaj kaj zareklo. :))) Aja, pa ful obvladaš skrajno silo.[/quote]
Ne vem zakaj, ampak še vse kar sem kdaj povedal mi je priletelo nazaj, po navadi čelno.

Tako rukneš na ignore. Čez nekaj dni se bo že plazila za tabo, ko največja obupanka :)[/quote]
Kakor kdo. Ene okrepi, druge zlomi.[/quote]
Okrepi jih edino, če igraš po pravilih igre. Ignore za njo pomeni nič drugega kot kensl, “taktika” ni uspela.

Kakor kdo. Ene okrepi, druge zlomi.[/quote]
Okrepi jih edino, če igraš po pravilih igre. Ignore za njo pomeni nič drugega kot kensl, “taktika” ni uspela.[/quote] Ja najbolje je vse dat na ignore. Bolj ko poskušaš bit prijazen in gledaš na druge, bolj z veseljem planejo po tebi. Ne vem mogoče to smatrajo za šibkost, Kot piranje.

a si lohk v glavi sprogramiraš kdo te bo privlaču al kaj? če bi se dal, neb mel noben problemov s tem…[/quote]
Dokler s tamalo razmišljaš in ne z glavo bo tako. Kot sem rekel, nobene razlike ni med obnašanjem moških in žensk. Če ne veš kaj hočeš in ne uporabljaš pameti, je rezultat temu primeren.[/quote]
Tako nekako.
Dokler te vodijo čustva oziroma nezavedni vzorci, ki so prav tako sprogramirani, bodo rezultati isti.
Ko pri sebi narediš spremembe, se ti tudi v življenju začnejo dogajati spremembe in te privlačijo drugačni ljudje.

Joj, daj ti raje samo v svojem imenu govori…[/quote]

Senza, pametnejša si, ko si tiho. Prijateljski nasvet. Da pa nisi lepa, pa itak vemo. :))[/quote]

Prijateljski nasvet? Ni panike, ampak ga raje od prijateljice sprejmem. A te nasvete ti tvoj prevzgojni nagon narekuje, ali kako?

P.S. Ne trudi se, da bi me užalila s svojim ugibanjem, kako lepa ali nelepa sem. Raje se zamisli, kakšna ženska si, če še lastne besede požreš. Ja, “ljubica”, sama si rekla, da me ignoriraš.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dokler s tamalo razmišljaš in ne z glavo bo tako. Kot sem rekel, nobene razlike ni med obnašanjem moških in žensk. Če ne veš kaj hočeš in ne uporabljaš pameti, je rezultat temu primeren.[/quote]
Tako nekako.
Dokler te vodijo čustva oziroma nezavedni vzorci, ki so prav tako sprogramirani, bodo rezultati isti.
Ko pri sebi narediš spremembe, se ti tudi v življenju začnejo dogajati spremembe in te privlačijo drugačni ljudje.[/quote]
Ja samo vrag je, če te okolica ne spusti iz rok. Ljudem ni všeč če se spremeniš. Še posebej če se na bolje. Če ti gre slabše se z veseljem navadijo.

Pa omejiš stike s tistimi, ki imajo težave s privajanjem ali pa nevoščljivostjo. Kaj boš s takšnimi, ki ti želijo slabo ?

Tako nekako.
Ko pri sebi narediš spremembe, se ti tudi v življenju začnejo dogajati spremembe in te privlačijo drugačni ljudje.[/quote]

o šit no…vi ste vsi neki jaki psihoanalitiki….jst sm sam odgovorila na naslovno temo….ne zdej tega secirat na 100 načinov, kr tko pač je…. privlačijo nas izzivi….taki smo po naravi…tist k ni, pač ni…jst vem, da sm… kar je predvidljivo je dolgočasno… tud veza sama je živ dolgčas, če se v vsemu skoz strinjaš….jaooo.. zdej boste spet navalil kontra… 😀

V vesolju je “ama” vse polarno. Vse ima svoje nasprotje.Verjetno ni razloga, da je tudi vsa iluzija v glavi ne bi imela in neidealnost zapolni kao moj /njen/ prostor idealnosti.
Odvisno od sposobnosti kontroliranja ega.Dva enakovredno idealna se odbijata in potem pride do te tvoje variante.

Pa omejiš stike s tistimi, ki imajo težave s privajanjem ali pa nevoščljivostjo. Kaj boš s takšnimi, ki ti želijo slabo ?[/quote]

Se strinjam. Ko se je moja prijateljica odločala za en tak proces (vzorce pa frke iz primarne družine se je odločila prepucati), sem jo opozorila na to, da utegne izgubiti tudi koga od bližnjih, ki jo zaradi svoje (podobne) patologije potrebuje takšno, kot je bila, ne pa takšno, ki bo postala…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tako nekako.

o šit no…vi ste vsi neki jaki psihoanalitiki….jst sm sam odgovorila na naslovno temo….ne zdej tega secirat na 100 načinov, kr tko pač je…. privlačijo nas izzivi….taki smo po naravi…tist k ni, pač ni…jst vem, da sm… kar je predvidljivo je dolgočasno… tud veza sama je živ dolgčas, če se v vsemu skoz strinjaš….jaooo.. zdej boste spet navalil kontra… :D[/quote]
Za druge ne vem, sam pa imam nekaj prtljage, ki se je ne morem losat. In potem težim ob slabih dnevih. Saj drugače sem kot maček. Len in crkljat se pustim;-)

Pa omejiš stike s tistimi, ki imajo težave s privajanjem ali pa nevoščljivostjo. Kaj boš s takšnimi, ki ti želijo slabo ?[/quote]

Se strinjam. Ko se je moja prijateljica odločala za en tak proces (vzorce pa frke iz primarne družine se je odločila prepucati), sem jo opozorila na to, da utegne izgubiti tudi koga od bližnjih, ki jo zaradi svoje (podobne) patologije potrebuje takšno, kot je bila, ne pa takšno, ki bo postala…[/quote]
In jih dejansko je?

Misliš, da sploh obstaja nekdo s katerim se bi v vsem strinjala ? 🙂
Vsaka resna zveza je izziv, če ne gledaš na njo kot na izziv, lahko menjavaš partnerje kot po tekočem traku. 🙂
Da pa se že na samem začetku ukvarjaš z nekimi jebivetri, pa je veza za vsakega prevelik izziv in ni možnosti, da postane kaj resnega.

o šit no…vi ste vsi neki jaki psihoanalitiki….jst sm sam odgovorila na naslovno temo….ne zdej tega secirat na 100 načinov, kr tko pač je…. privlačijo nas izzivi….taki smo po naravi…tist k ni, pač ni…jst vem, da sm… kar je predvidljivo je dolgočasno… tud veza sama je živ dolgčas, če se v vsemu skoz strinjaš….jaooo.. zdej boste spet navalil kontra… :D[/quote]
Za druge ne vem, sam pa imam nekaj prtljage, ki se je ne morem losat. In potem težim ob slabih dnevih. Saj drugače sem kot maček. Len in crkljat se pustim;-)[/quote]

ti že maš začetn problem…opravičuješ se za lastno mnenje…ne deli tega, sploh pa ne na forumu…če se ne strinjaš poveš, pa je to to…. butast se mi tle gor zdi, kr ma vsak za neko repliko, pa tud če za najbolj logično stvar na svetu 🙂 vrjamem, da si ti drgač prav vredu človk 🙂

Za druge ne vem, sam pa imam nekaj prtljage, ki se je ne morem losat. In potem težim ob slabih dnevih. Saj drugače sem kot maček. Len in crkljat se pustim;-)[/quote]

ti že maš začetn problem…opravičuješ se za lastno mnenje…ne deli tega, sploh pa ne na forumu…če se ne strinjaš poveš, pa je to to…. butast se mi tle gor zdi, kr ma vsak za neko repliko, pa tud če za najbolj logično stvar na svetu 🙂 vrjamem, da si ti drgač prav vredu človk :)[/quote]
Za svoje mnenje se ne . Samo za teženje.;-)

Misliš, da sploh obstaja nekdo s katerim se bi v vsem strinjala ? 🙂
Vsaka resna zveza je izziv, če ne gledaš na njo kot na izziv, lahko menjavaš partnerje kot po tekočem traku. 🙂
Da pa se že na samem začetku ukvarjaš z nekimi jebivetri, pa je veza za vsakega prevelik izziv in ni možnosti, da postane kaj resnega.[/quote]

eni tipi so tko pasivni, da jim je ok vse, kar jim ženska reče…s takim res ne morš bit srečn, k je kot lutka na polici-o vsem morš odločt ti…tko da mislim, da obstajajo in so sila dolgočasni za razmerje…

rekla sm sam, da človeka v štartu avtomatsko privlači nekdo, ki mu predstavlja izziv…kar posledično pomeni, da ti je oseba bolj zanimiva in jo boš sploh spoznal, medtem k unih, k ti že v začetku niso zanimivi, niti ne boš površinsko spoznavu ka šele globje…. iz tega sledi, da je vsaka veza izziv ja…kr ti je izziv človk, s kterim želiš met kej več…kapiš?

ti že maš začetn problem…opravičuješ se za lastno mnenje…ne deli tega, sploh pa ne na forumu…če se ne strinjaš poveš, pa je to to…. butast se mi tle gor zdi, kr ma vsak za neko repliko, pa tud če za najbolj logično stvar na svetu 🙂 vrjamem, da si ti drgač prav vredu človk :)[/quote]
Za svoje mnenje se ne . Samo za teženje.;-)[/quote]

forum je zadeva, kjer se mnenja izmenjujejo in niti pod razno ne težiš…teženje bi blo neumorno pisanje v zs recimo…. tle je pa vse prosto po prešernu….

Zaradi prevelike razlike med sliko realnosti, torej realnim partnerjem (odnosom) takšnim kot je, z vsemi “napakami” in “kvalitetami” in namišljeno sliko v naših glavah, kako bi moral naš idealen partner (odnos) zgledat, se obnašat itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ljudje se odločajo za takrat idealnega partnerja. S poudarkom na takrat. Ljudje se pa spreminjamo in če se partnerja ne spreminjata skupaj in v isto smer, pride pogosto do situacije, da je lahko eden (ali celo oba) bližje in ima več skupnega s sosedom, kot pa s partnerjem. Potem se pa ljudje dostikrat sprašujejo kako to, da sta dva skupaj, ko pa sta si tako različna in da je bilo vse skupaj ena velika napaka. Ni nujno, da je bila. Samo tisto, zaradi česar sta prišla skupaj in tisto, kar sta imela skupnega, se je nekje po poti izgubilo… Pa tudi partnerja se potem ne moreta spomniti (včasih tudi nočeta obuditi spomin), kaj je to bilo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mucek, temeljiteje razmišljaj….V ženski naravi je, da se obnašajo “vzgojno”, zato si morda podzavestno izberejo kompliciranega tipa, da lahko uporabijo svojo “materinsko naravo” in ga spravijo v red. Kapiš? 🙂 Ta jim pa na koncu izpije kri, ampak spremeni pa se ne, hehe.[/quote]

Svojega partnerja želijo spreminjati ljudje, ki niso mogli spremeniti svojih staršev in njihovih negativnih lastnosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close