Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Zakaj nas privlačijo neidealni partnerji?

Veliko zvez razpade po določenem času, kljub temu, da so ljudje prepričani v nekem trenutku, da so našli idealnega partnerja.
Nekateri trdite, da je veliko zvez nesrečnih in da skupaj ostajajo samo zaradi kr nekih “razlogov”.
Na problem varanja pridemo skoraj v vsaki temi, ki jo imamo na jedilniku.

Torej zaključek je skoraj na dlani, da se ljudje odločajo pogosteje za neidealne partnerje. (v vseh obdobjih življenja)

Vprašanje pa je preprosto… Zakaj je temu tako?

Zaradi pomanjkanja idealnih?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Privlačijo jih, ker jih podzavestno želijo spremeniti. :)) Zakaj nekdo preuredi starega fičota v hecno, “moderno” vozilo, če bi lahko za isti denar kupil nekaj novejšega? Ne vem, mogoče nekateri enostavno radi eksperimentirajo z namenom ustvariti nekaj po svoji podobi. En znanec se je poročil z žensko “dvomljivega slovesa” (mal se pesniško izražam), ker je mislil, da jo bo spremenil v spodobno in ubogljivo ženo, pa se je precej zmotil, ker jo je hitro zaneslo na stara pota.

Watamaro, dobra tema.

Pa saj se ne da nikogar spremeniti. Največji bleferji po treh mesecih obupajo. Zato pa poskusne dobe trajajo par mesecev.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

ker nas vedno privlačijo taki, ki so nam nek izziv…men se jih lohk meče 150 pred noge, pa me bo nenormalno zanimu tist 1, k se mi ne… tu je finta….

Mucek, temeljiteje razmišljaj….V ženski naravi je, da se obnašajo “vzgojno”, zato si morda podzavestno izberejo kompliciranega tipa, da lahko uporabijo svojo “materinsko naravo” in ga spravijo v red. Kapiš? 🙂 Ta jim pa na koncu izpije kri, ampak spremeni pa se ne, hehe.

Se strinjam z antilopo z željo po spreminjanju, sploh če si mladostniško metuljčkast si misliš, pa se bo spremenil zaradi mene, zares sem nekaj posebnega. Nato pa rožnata očala zbledijo in metuljčki izginejo in tiste moteče zadeve te bodejo v oči, čezdalje bolj in na koncu ali postaneš siten, otopel ali pa preprosto odideš.

Mucek, temeljiteje razmišljaj….V ženski naravi je, da se obnašajo “vzgojno”, zato si morda podzavestno izberejo kompliciranega tipa, da lahko uporabijo svojo “materinsko naravo” in ga spravijo v red. Kapiš? 🙂 Ta jim pa na koncu izpije kri, ampak spremeni pa se ne, hehe.[/quote]

res je…bl k deluje “bad guy” bl je zanimiv…vemo, da je kreten, ampak nam je izziv…mislim, da je res tle nekje finta podzavestno….maš prjatla recimo, k veš da je zalublen vate, ampak ti ni zanimiv, kr veš, da bo naredu zate vse na svetu…. mah, sam seb v skledo pluvamo praktično, pol pa jamramo…

Lih zato, ker so neidealni. Ker se vmes najde še kakšna baba, ki se ne obnaša podobno kot 100.000 ostalih babnic. Pač ima svoj stil in jo boli patak. In če je povrhu tega še luštna…logično, da si jo boš želel spoznat.

Jaz sem bila v taki situaciji. Saj generalno gledano ni bil slab, imel pa je določene lastnosti, ki so me precej motile (premalo odgovoren za svoja leta). No, jaz sem nekaj časa mislila, da bo z leti postal zrelejši, celo simptome izboljšanja je kazal….ampak, nič od tega. Pa je šlo mimo mene precej boljših tipov, ampak bila sem fokusirana na to, da se pa njega morda da spremeniti. 🙂 Dobra šola.

Mucek, temeljiteje razmišljaj….V ženski naravi je, da se obnašajo “vzgojno”, zato si morda podzavestno izberejo kompliciranega tipa, da lahko uporabijo svojo “materinsko naravo” in ga spravijo v red. Kapiš? 🙂 Ta jim pa na koncu izpije kri, ampak spremeni pa se ne, hehe.[/quote]

Joj, daj ti raje samo v svojem imenu govori…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Joj, daj ti raje samo v svojem imenu govori…[/quote]

Senza, pametnejša si, ko si tiho. Prijateljski nasvet. Da pa nisi lepa, pa itak vemo. :))

In ker se greš igrice, kot najstnica, se te dec, ki nekaj da nase in mu ni do igric hitro naveliča. To je zanimivo v srednji šoli. Ene takele igrice se je mislila ena dečva it z menoj še ne tako dolgo nazaj. Meni se jih ne da več. Sem jih prerasel.

jaooo…tud jst svoje čase…k tri leta zabiješ z nekom sam zato k fajn zgleda, karakter ma pa tko mim, da brezveze…nikad više, lej…k ga ma lohk bilokira, sam nej ga ma…mim hodi miljon boljših, ampak ne…si tako tele, da vidiš sam takga idiota…hvala bogu, da je faza nadušenja minljiva 😀 ampak sj pol z leti začneš druge kvalitete iskat…k prideš mal k pameti 🙂

In ker se greš igrice, kot najstnica, se te dec, ki nekaj da nase in mu ni do igric hitro naveliča. To je zanimivo v srednji šoli. Ene takele igrice se je mislila ena dečva it z menoj še ne tako dolgo nazaj. Meni se jih ne da več. Sem jih prerasel.[/quote]

In zdaj si jezen na vse ženske? Samo vprašam, sem firbčna.

Zakaj pa bi se, kdaj se je pa še kaka ženska zaradi tipa spremenila…. Če ne upoštevaš kokoši, ki se gredo povečevat razne dele telesa.

Zakaj pa bi se, kdaj se je pa še kaka ženska zaradi tipa spremenila…. Če ne upoštevaš kokoši, ki se gredo povečevat razne dele telesa.[/quote]

Hočeš reči, da je potem tako lepa (po operacijah) kot Donatella Versace? :)))

In ker se greš igrice, kot najstnica, se te dec, ki nekaj da nase in mu ni do igric hitro naveliča. To je zanimivo v srednji šoli. Ene takele igrice se je mislila ena dečva it z menoj še ne tako dolgo nazaj. Meni se jih ne da več. Sem jih prerasel.[/quote]

lajf je igra, če mal bolš pogledaš 😀 se mi pa zdi, da je v naravi človeka, da ga privlači neki, kar mu ne pade takoj pred noge…ni to igra, taki smo pač

Običajno je tako, da nas določene lastnosti, ki nas motijo že na začetku, sčasoma začnejo še bolj motiti in od nezrele osebe je še bolj naivno pričakovati, da bo pri sebi kaj spremenila.

Sicer pa idealnih ni in se zato moramo zadovoljti s približki. A še to ne pomeni, da izgine naša notranja podoba idealne osebe in s tem pričakovanja, da bo neidealna mogoče kdaj iz ljubezni do nas, se vsaj trudila in približala našemu idealu.

Tako rukneš na ignore. Čez nekaj dni se bo že plazila za tabo, ko največja obupanka 🙂

In zdaj si jezen na vse ženske? Samo vprašam, sem firbčna.[/quote]
Počasi s predalčkanjem, počasi….Prehitevaš s profiliranjem.

Vidiš, to je eden izmed razlogov, da je ženska lahko dolgotrajno samska.
To je recept za neuspešno vezo.

Tako rukneš na ignore. Čez nekaj dni se bo že plazila za tabo, ko največja obupanka :)[/quote]

to pa ne vrjamem, da bi se kdaj, vsaj jst…že zarad ponosa…. ampak nikol ne veš ka ti lajf prnese…

lajf je igra, če mal bolš pogledaš 😀 se mi pa zdi, da je v naravi človeka, da ga privlači neki, kar mu ne pade takoj pred noge…ni to igra, taki smo pač[/quote]
Ne ni. Življenje ni igra. In zaradi ljudi, ki se gredo igrice, se dogajajo hude p.izdarije. So meje, čez katere se ne gre. Zaradi bontona in zdrave pameti.

Vidiš, to je eden izmed razlogov, da je ženska lahko dolgotrajno samska.
To je recept za neuspešno vezo.[/quote]

a si lohk v glavi sprogramiraš kdo te bo privlaču al kaj? če bi se dal, neb mel noben problemov s tem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close