Zakaj mu pade dol?
Pozdravljeni!
Spoznala sem fanta, s katerim se imava lepo. Problem je ko hoceva seksat, in je najprej vse vredu, potem pa mu pade dol in ne gre vec. Kaj naj naredim? Mu lahko kako pomagam? Res mi je vsec in sem rada z njim. Ves cas mi po glavi hodi samo to kako bi, ker je tako nepopisno seksi! In mi je prav tezko ker ne moreva. Mislite da bo vedno tako?
Ze vnaprej se zahvaljujem za pomoc!
:)))) Ojoj… to zna bit ful moteče… Sem imela enega fanta, ki je bil kolesar in je imel iste probleme, pa menda jih imajo kolesarji pogosto… Ni to od tega, ker bi tvoj preveč seksal, ker je menda to celo pozitivno za erekcijo. No razen, če je isti dan, sam ne vem, če bi se mu pol dalo še z drugo ukvarjat 🙂
Milenca vse kaj te zanima v zvezi hidravlike je v glavi, THATS IT!!
Da mu pade dol pa ni zaradi utrujenosti, ali ker je pred tem eno drugo pedenal ali pa kolesaril. Bodobno težavico ima moj frend in ne boš verjela menda zato ker je kot otrok ta stara zasačil in ima še danes travme, YES. Da ti skrajšam muke, zadevo se ne da kar tako odpraviti. Na prvo mu moraš skurjen čip v lepi glavici zamenjati, pa bo Jurček večji kot Triglav.
VELIKO SREČE TI ŽELIM?????????????????????????????????????!
Heh, ne kriviti njega. To se dogaja podzavestno. Ampak masaza prostate v vsakem primeru pomaga. Samo znati je to treba poceti, in imeti malo predsodkov. Preko perineuma ali… na tisti drug nacin. Pocasi bi se stvari morale izboljsati. Ce pa fant se dodatno poskrbi za en zdrav nivo testosterona v telesu [redna telesna vadba, pravilna prehrana], bo pa sploh super.
Forum je zaprt za komentiranje.