Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Sta ti res pomembna samo ta dva kriterija? Tudi za končno izbiro ali samo za v osminko finala? Če velja prvo, potem je na mestu vprašanje za kakšna dela in naloge ga iščeš?[/quote]
Seveda, da nista edina kriterija. Sta pa to osnovna kriterija, da narediš osnovni filter. Če ni prave starosti in če ni samski – odpade takoj. Problem pa je, da ne ostane skoraj nič. Tako, da je dodatne kriterije res težko pisat, če jih nimaš na kom upoštevat :).
Me pa res ne moti, če je ločen, če ima otroke, za fotke ne sprašujem. To pa res drži.[/quote]
Jaz bi recimo že kar na začetku dodal še tretjega: všeč mi mora bit. Tako karakterno kot po izgledu.
Ja. Imata prav, oba “posebej za mon-a”…sploh ker je glavna teza tukajšnjih luzerjev ta, da v tem primeru,
ko ni izbire, bi morali kriterije povsem opustiti – torej biti na voljo njim, luzerjem na MONu.
In pol pride še glavni “kavelj 22″…če si pa tako slab, da si opustil kriterije in si na voljo meni, potem te pa
nočem….(nočem biti član kluba, ki sprejema take, kot sem jaz) :-))))
Ker se bo gotovo nekdo vprašal, odgovorim vnaprej;
Kriterije se ne spušča, ker se išče tista posebna igla v kopici sena, pri čemer se to počne z veliko mero potrpežljivosti, z rezervo in brez prevelikih pričakovanj in s čim manjšo porabo časa za ta namen, saj ni to prioritentna naloga, ki bi imela določen rok izvedbe.:-) Ta svet je v celoti igra naključij; zakaj jih torej izključiti?:-) To naj bi bil tudi namen portalov, olajšati iskanje, mar ne:-)?
Torej, ko bo, bo in če bo, bo, a če ne bo, pač ne bo, potem pa, kakor bo, bo, na tak ali drugačen način bo morda nekako že… najdena.:-) Igla, mislim.
Lep pozdrav
marinec
Ti nisi pismena…. to da takega kandidata ni pomeni da si za njihove standarde ti PRESLABA kapiš?
O tem jaz že skoz govorim, moški ki se zanimajo za tebe so ogledalo tebe oz. tvoje ponudbe….
Tebe pač ”noben” tvojih let in samski ne želi, ker takim nisi privlačna, ali si preslaba, ali nezanimiva, ali karkoli hočeš pač vstavi, bistveno je da si za njih odpadla, ker te želijo drugi ki pa jih ti nočeš, vidiš kako ironično, ti nočeš enih, eni pa nočejo tebe, zakaj se pritožuješ tako pač to je, namesto da jamraš se izboljšaj postani lepša bolj atraktivna in naenkrat bo boljše če boš delala prav, če pa ne pa pač smiliš se še vedno lahko sama sebi, to je najlažje kajne?[/quote]
Matkic ima prav.
Ko padejo kriteriji, ko ima človek samo še en sam samcat kriterij, morda dva:-), mora biti tak človek hudo obupan, da je povečal luknje v situ, mar ne, posebej, če kljub temu še vedno ni zanj nobene ponudbe?:-) Je potem vse dobro, sam da je samsko in ravno prav staro…? Daleč od tega. Tu se šele začne pravo prebiranje…:-)
Kriteriji so kriteriji, a ne, posebej za mon, zato se od njih, ne glede na ponudbo – ne odstopa; če človek ceni sam sebe, če ve, kaj hoče in česa noče in če predvsem… zna živeti sam s sabo v ednini.:-)[/quote]
Seveda se ne odstopa, jaz se, spet, strinjam s tabo, VENDAR, kavelj je drugje…. namesto da ne odstopaš od kriterijev se izboljšaj, da bo kdo ki bo tvoje kriterije dosegal ali celo presegal, videl TEBE kot osebo ki dosega ali presega njegove kriterije 🙂 Tu je problem, ker kriteriji vseh nas, so običajno višji kot jih dosegamo sami, čeprav se nam osebno to sploh ne zdi 🙂
Matkic ima prav.
Ko padejo kriteriji, ko ima človek samo še en sam samcat kriterij, morda dva:-), mora biti tak človek hudo obupan, da je povečal luknje v situ, mar ne, posebej, če kljub temu še vedno ni zanj nobene ponudbe?:-) Je potem vse dobro, sam da je samsko in ravno prav staro…? Daleč od tega. Tu se šele začne pravo prebiranje…:-)
Kriteriji so kriteriji, a ne, posebej za mon, zato se od njih, ne glede na ponudbo – ne odstopa; če človek ceni sam sebe, če ve, kaj hoče in česa noče in če predvsem… zna živeti sam s sabo v ednini.:-)[/quote]
Seveda se ne odstopa, jaz se, spet, strinjam s tabo, VENDAR, kavelj je drugje…. namesto da ne odstopaš od kriterijev se izboljšaj, da bo kdo ki bo tvoje kriterije dosegal ali celo presegal, videl TEBE kot osebo ki dosega ali presega njegove kriterije 🙂 Tu je problem, ker kriteriji vseh nas, so običajno višji kot jih dosegamo sami, čeprav se nam osebno to sploh ne zdi :)[/quote]
Vse navedeno, vse to se smatra samo po sebi umevno, sa je govora o “povprečnih, običajnih in resnih ljudeh, ne luzerjih in kukfehtarjih.:-) To, kar si, to privlačiš z vsem, kar si. Sicer se slinijo po tebi tudi preostali, a imaš sito, kriterije in taki – padejo skozi. Žal.:-)
Seveda se ne odstopa, jaz se, spet, strinjam s tabo, VENDAR, kavelj je drugje…. namesto da ne odstopaš od kriterijev se izboljšaj, da bo kdo ki bo tvoje kriterije dosegal ali celo presegal, videl TEBE kot osebo ki dosega ali presega njegove kriterije 🙂 Tu je problem, ker kriteriji vseh nas, so običajno višji kot jih dosegamo sami, čeprav se nam osebno to sploh ne zdi :)[/quote]
Vse navedeno, vse to se smatra samo po sebi umevno, sa je govora o “povprečnih, običajnih in resnih ljudeh, ne luzerjih in kukfehtarjih.:-) To, kar si, to privlačiš z vsem, kar si. Sicer se slinijo po tebi tudi preostali, a imaš sito, kriterije in taki – padejo skozi. Žal.:-)[/quote]
Ampak če ni nobenega med njimi v nekem smiselnem času (nekaj let, recimo 6,7,8 let) potem se je za vprašat….
Kolk teh tipov ti je všeč, s kolikimi si šla na kavo, s kolikimi na seks…?
Ali se pa hvališ z rezultatom 0?[/quote]
Ne dojameš poante. Namen je bil povedati, da na portalih ženske dobimo ogromno ponudbe,ampak kvalitete pa skoraj ni. Iz mojega seznama je razvidno, da po starosti ustreza samo 11 tipov od vseh 125ih. Samo od teh 11 je večina poročenih. Tako, da v bistvu sploh ni izbire.[/quote]
V trgovini dobra roba tudi hitro zmanjka s polic. 🙂
Kvaliteta se poparčka v reali ali pa v nekaj dnevih izgine s portala.
Tudi, če kdo spušča kriterije, je to samo teorija, saj ne more v tem kratkem času spremeniti sebe in svojih navad ter prepričanj.
Ravno zato se potem takšni odnosi, če pride do njih na podlagi “spuščanja” kriterijev, ne obnesejo dolgo.
Pojavijo se težave okrog razhajanja, nekompatibilnosti in raznih pričakovanj ter očitkov, da se naj drugi spremeni, ker sam(a) ni mogel spremeniti sebe in svojih kriterijev.
V skrajnem primeru, če je želja po odnosu prevelika, pa se na silo ohranja nek mrtev odnos, kjer sta dva skupaj samo zato, da nista sama.
Ti povem kaj to pomeni? To pomeni da si še slabša če že na teh dveh enostavnih kriterijih nobenega ne zanimaš
Žal je to resnica…. nenazadnje že to da mora ženska (ne rečem za tipa) it na portale iskat potencialne moške, pove vse o stanju ženske privlačnosti v reali in njenih zahtevah… vsaj meni.
Samo dve opciji sta, ali si tak grda in neprijetna za druženje, da četudi si samska in 35 letnica brez otrok in neke hude preteklosti nimaš potencialnih snubcev ki bi vsaj od oke zadostovali tvojim pogojem
ali pa da se lažeš pa si še vedno preveč izbirčna 🙂
Je pa tudi dejstvo da 35 letne samske ki želite 35 letnega +/- par let samskega morate razumeti da dejansko tekmujete z 26,27,28, letnicami, ker tiste gledajo 35 letniki med drugim….. vbistvu so samsi moški med 28-38 +/- kakšno leto odvisno od stasa in statusa, najbolj vroča roba od vseh generacij moških….
[/quote]
Ti povem kaj to pomeni? To pomeni da si še slabša če že na teh dveh enostavnih kriterijih nobenega ne zanimaš
Žal je to resnica…. nenazadnje že to da mora ženska (ne rečem za tipa) it na portale iskat potencialne moške, pove vse o stanju ženske privlačnosti v reali in njenih zahtevah… vsaj meni.
Samo dve opciji sta, ali si tak grda in neprijetna za druženje, da četudi si samska in 35 letnica brez otrok in neke hude preteklosti nimaš potencialnih snubcev ki bi vsaj od oke zadostovali tvojim pogojem
ali pa da se lažeš pa si še vedno preveč izbirčna 🙂
Je pa tudi dejstvo da 35 letne samske ki želite 35 letnega +/- par let samskega morate razumeti da dejansko tekmujete z 26,27,28, letnicami, ker tiste gledajo 35 letniki med drugim….. vbistvu so samsi moški med 28-38 +/- kakšno leto odvisno od stasa in statusa, najbolj vroča roba od vseh generacij moških….[/quote]
Jest vosu sem pa takrat šolo delal:-)))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.