Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Analogno velja za ponudbo s strani žensk na portalih.

Ena od tisoč je privlačna in dejansko fotografirana na objavljenih slikah, ostale se skrivajo za z neta snetimi slikami ali so totalno neprivlačne, je istočasno samska, resna, primerno stara, razgledana in primerno zgovorna, vendar, se že kje zalomi, da ne ustreza niti ta od tisoč, npr., je trikrat ločena, ima tri majhne otroke in išče moškega, ki ima rad otroke in sanja o srečni družini ali pa se izkaže, da je brez otrok, pa zato iz Komsomoljska na Amur.:-) Skratka, škarta.

Ena od tisoč je privlačna in dejansko fotografirana na objavljenih slikah, ostale se skrivajo za z neta snetimi slikami ali so totalno neprivlačne, je istočasno samska, resna, primerno stara, razgledana in primerno zgovorna, vendar, se že kje zalomi, da ne ustreza niti ta od tisoč, npr., je trikrat ločena, ima tri majhne otroke in išče moškega, ki ima rad otroke in sanja o srečni družini ali pa se izkaže, da je brez otrok, pa zato iz Komsomoljska na Amur.:-) Skratka, škarta.[/quote]

No, jaz moških nikoli ne sprašujem za fotko tako, da skozi ta filter pridejo vsi. Če je ločen me sploh ne moti (jaz nikoli poročena). Bi me pa motilo ja, če bi bil večno samski – torej nedolžni odpadejo. Ne moti me, če ima otroke, čeprav jih jaz nimam. To o Kosomoljksi pa ne razumem.
Tako, da, če bi bile ženske tako izbirčne kot ste moški pa ne bi niti en ostal na situ. K sreči nimamo ženske takih kriterijev kot jih imate moški.

Ženske iskalke tam pa ste sami presežki?

Ženske iskalke tam pa ste sami presežki?[/quote]

Ne štekaš, a ne?
Ne, nismo presežki. Niso pa tak podn kot so tipi, ki nam večinoma pišejo – torej poročeni ali pa mladiči, ki jim ni jasno, da si odrasle ženske nimamo kaj pomagat z njimi.

kakšni tipi pa naj bi viseli na teh portalih? Logično da taki, ki imajo problem žensko dobit. taki, ki s tem nimajo problema, najbrž ne bodo tam registrirani.

Hm, zakaj se pa potem spotikaš ob mene? Jaz se nisem ob tebe, ti pa kar ne moreš mimo mene in moraš tu gor mi težiti (zakaj imaš ravno tak stil kot tip, ki mi je na portalu težil :)).
Jaz mislim, da si mi zato začel težiti, ker te boli zavrnitev. Ker drugače zakaj bi tako pameten in ženskam zanimiv tip moral brati sploh eno debelo, neumno starunkljo? Pravim moškim se ne bi dalo ukvarjati z mano, me sploh ne bi brali, kaj šele komentirali. Ti pa s svojim besom, jezo, z vso prostaškostjo na moje poste.
Mogoče pa le nisi tako inteligenten, zanimiv, pameten in lep kot misliš, da si in te zato tako privlači moje pisanje?
Vsaj nekaj imava skupnega. Ti ne maraš takih žensk kot sem jaz, jaz pa tudi pod razno ne bi imela opravka s takimi prostaki kot si ti. Si ne predstavljam kak prostak si šele v živo, če si že tule tak podn od človeka.[/quote]

Starunkla, zadela si v nulo.

Optimistično verjamem,da so tudi kaki ok tam gor. Bom videla. Ne iščem nadpovprečneža, ampak povsem povprečenega samskega, mojih let.

Ženske iskalke tam pa ste sami presežki?[/quote]

Ne štekaš, a ne?
Ne, nismo presežki. Niso pa tak podn kot so tipi, ki nam večinoma pišejo – torej poročeni ali pa mladiči, ki jim ni jasno, da si odrasle ženske nimamo kaj pomagat z njimi.[/quote]

Ampak ti meni povej, ali se ti ne zdi da je ponudba ki jo imaš na voljo odraz tvoje lastne kvalitete? Ali ni tako, da takšni ko te hočejo nekje v tem rangu si tudi ti +/- kakšno stopničko….

To da od 125tih moških pogojno pridejo skozi prvo ali drugo sito 4je, pomeni samo to da sebe ceniš previsoko, v primerjavi z realno ponudbo ki je na voljo, namreč ponudba ki ti je na voljo je ogledalo tvoje lastne kvalitete, prej se boš tega zavedala bolje ti bo…. če bi bila ful seksi in oh in sploh, bi se za tebe zanimali tudi oh in sploh tipi, ker si pač povprečna se za tebe zanimajo tipi ki jih ti smatraš kot podpovprečne, enako kot se tisti za katere ti meniš da so dovolj dobri smatrajo za tebe da si podpovprečna za njihov ”status” oz ”zahteve in pričakovanja”

Kdaj vam bo to jasno?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ena od tisoč je privlačna in dejansko fotografirana na objavljenih slikah, ostale se skrivajo za z neta snetimi slikami ali so totalno neprivlačne, je istočasno samska, resna, primerno stara, razgledana in primerno zgovorna, vendar, se že kje zalomi, da ne ustreza niti ta od tisoč, npr., je trikrat ločena, ima tri majhne otroke in išče moškega, ki ima rad otroke in sanja o srečni družini ali pa se izkaže, da je brez otrok, pa zato iz Komsomoljska na Amur.:-) Skratka, škarta.[/quote]

No, jaz moških nikoli ne sprašujem za fotko tako, da skozi ta filter pridejo vsi. Če je ločen me sploh ne moti (jaz nikoli poročena). Bi me pa motilo ja, če bi bil večno samski – torej nedolžni odpadejo. Ne moti me, če ima otroke, čeprav jih jaz nimam. To o Kosomoljksi pa ne razumem.
Tako, da, če bi bile ženske tako izbirčne kot ste moški pa ne bi niti en ostal na situ. K sreči nimamo ženske takih kriterijev kot jih imate moški.[/quote]

Govorim o resni ponudbi žensk na portalih…
Bolje je, da se je ustrašiš takoj, na podlagi slike, česarkoli…, kot v živo po pol leta dopisovanja na licu mesta.:-)
Če je enkrat ločena, ni problema, a če je imela tri, pet ali do deset partnerjev, je problem v njej sami in primeren ukrep distanca do njene ponudbe, ne glede na ostalo njeno všečnost.:-)
Če je vedno bila samska, če je, pri bognedaj +40, nedolžna, bo samska tudi ostala in sanjala o dvojini kvečjemu na monu, če je samski tip ženske in ni več nedolžna, bo o dvojini sanjala občasno na portalih, kaj več od tega pa ne, tu nastopijo lahko spermožganski mladci in to škarta robo spedenajo do naslednjič.:-)
Če ima ženska dva, tri otroke, stare okrog – deset do petnajst let in pričakuje moške, ki bi se resno stepli zanjo in ki sanjajo o srečni družinici v krogu z njo in njenimi tremi otroki, živi v zmotni veri; morda, morda se bo tudi našel kdo tak, a prav velik naval in veselje nad njeno ponudbo med tistimi, ki so svoje spravili do kruha, zagotovo ne bo.:-)
Komsomoljsk na Amurt je pa v Rusiji.:-)
Zalomi se običajno že pri točki ena, skratka, škarta od škarta.

Matkič, ti nisi ravno pismen a ne? Ali pa ti še vedno ni jasno, da ženska srednjih let ne išče ne mladička in ne poročenega sluzavca. So to zate prehudi kriteriji, da to ne zmore skozi tvoje možgane?

Spodaj beri svojega kolega kaj vse moški postavljajo za pogoje. Kaj bi bilo, če bi ženske imele tako hude kriterije kot jih imajo moških na teh portalih?
Pa naj še kdo reče, da ženske kompliciramo. Jaz sem navedla samo dva kriterija: starost – mojih let, ter samski stan. Samo enim očitno to pomeni čisto preveč. Tipi pa napišete cel seznam kriterijev kot tale nad mano.

Ti nisi pismena…. to da takega kandidata ni pomeni da si za njihove standarde ti PRESLABA kapiš?

O tem jaz že skoz govorim, moški ki se zanimajo za tebe so ogledalo tebe oz. tvoje ponudbe….

Tebe pač ”noben” tvojih let in samski ne želi, ker takim nisi privlačna, ali si preslaba, ali nezanimiva, ali karkoli hočeš pač vstavi, bistveno je da si za njih odpadla, ker te želijo drugi ki pa jih ti nočeš, vidiš kako ironično, ti nočeš enih, eni pa nočejo tebe, zakaj se pritožuješ tako pač to je, namesto da jamraš se izboljšaj postani lepša bolj atraktivna in naenkrat bo boljše če boš delala prav, če pa ne pa pač smiliš se še vedno lahko sama sebi, to je najlažje kajne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, naj ugibam, zakaj tebe nobena noče :)?

Jaz, za razliko od nekaterih (tudi tebe) ne jamram kakšne me želijo ali ne želijo hvalil pa se tudi ne bom, ker saj veš kako to na forumčku vzamejo/te… 🙂

Jaz, za razliko od nekaterih (tudi tebe) ne jamram kakšne me želijo ali ne želijo hvalil pa se tudi ne bom, ker saj veš kako to na forumčku vzamejo/te… :)[/quote]

Da zaključiva: zame se škart moški zanimajo, zate pa nobene, niti škart ženske ne :).

Jaz, za razliko od nekaterih (tudi tebe) ne jamram kakšne me želijo ali ne želijo hvalil pa se tudi ne bom, ker saj veš kako to na forumčku vzamejo/te… :)[/quote]

Da zaključiva: zame se škart moški zanimajo, zate pa nobene, niti škart ženske ne :).[/quote]

Ti že veš 🙂

Da zaključiva: zame se škart moški zanimajo, zate pa nobene, niti škart ženske ne :).[/quote]
Škart je škart…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne štekaš, a ne?
Ne, nismo presežki. Niso pa tak podn kot so tipi, ki nam večinoma pišejo – torej poročeni ali pa mladiči, ki jim ni jasno, da si odrasle ženske nimamo kaj pomagat z njimi.[/quote]

Ampak ti meni povej, ali se ti ne zdi da je ponudba ki jo imaš na voljo odraz tvoje lastne kvalitete? Ali ni tako, da takšni ko te hočejo nekje v tem rangu si tudi ti +/- kakšno stopničko….

To da od 125tih moških pogojno pridejo skozi prvo ali drugo sito 4je, pomeni samo to da sebe ceniš previsoko, v primerjavi z realno ponudbo ki je na voljo, namreč ponudba ki ti je na voljo je ogledalo tvoje lastne kvalitete, prej se boš tega zavedala bolje ti bo…. če bi bila ful seksi in oh in sploh, bi se za tebe zanimali tudi oh in sploh tipi, ker si pač povprečna se za tebe zanimajo tipi ki jih ti smatraš kot podpovprečne, enako kot se tisti za katere ti meniš da so dovolj dobri smatrajo za tebe da si podpovprečna za njihov ”status” oz ”zahteve in pričakovanja”

Kdaj vam bo to jasno?[/quote]

To pomeni samo, da na portalih ni v izobilju ponudbe, ki bi si jo povprečen, običajen, resen človek želel, najsi bodi to ženska ali moški. Morda se najde tudi kakšen povsem primeren kandidat za eno ali drugo stran, seveda, zadošča en sam:-), vendar je iskanje te igle v kopici sena tako časovno potratno in zamudno delo, da povprečni, običajni in resni ljudje upravičeno obupajo, ko to spoznajo in ko ugotovijo revnost ponudbe, če slučajno zavijejo tja enkrat samkrat in zadnjič. Portali so polni takih oglasov, pa je komaj kakšen s srečnim koncem, ostali so zapuščeni oglasi ljudi, ki so prej ali slej ugotovili nesmiselnost takega iskanja. Poleg tega sejejo lastniki vmes med ponudbo privlačne oglase, ki sekajo iz povprečja in s katerimi bi dvignili privlačnost ponudbe, za katerimi pa je samo lepa slika in nič drugega, poganjajo pa jih nekaj časa honorarci, ki to generirajo… Portali so zato za jemat z veliko mero rezerve in bolj za hec, kot zares. Je pa v izoblilju fukfehtarskih oglasov.:-) Od njih ima še največ koristi lastnik portala in pa morda kak mladec in vroča, slabo poročena milfa, ki se slučajno najdeta tam, podobno, kot o tem sanja lastnik oglasa na začetku te teme.:-) Skratka…

V tem se pa strinjam, skoraj soimenjak :).
Bi me pa vseeno zanimalo kakšne so kaj ženske tam gor :). Tudi večina poročenih?

To pomeni samo, da na portalih ni v izobilju ponudbe, ki bi si jo povprečen, običajen, resen človek želel, najsi bodi to ženska ali moški. Morda se najde tudi kakšen povsem primeren kandidat za eno ali drugo stran, seveda, zadošča en sam:-), vendar je iskanje te igle v kopici sena tako časovno potratno in zamudno delo, da povprečni, običajni in resni ljudje upravičeno obupajo, ko to spoznajo in ko ugotovijo revnost ponudbe, če slučajno zavijejo tja enkrat samkrat in zadnjič. Portali so polni takih oglasov, pa je komaj kakšen s srečnim koncem, ostali so zapuščeni oglasi ljudi, ki so prej ali slej ugotovili nesmiselnost takega iskanja. Poleg tega sejejo lastniki vmes med ponudbo privlačne oglase, ki sekajo iz povprečja in s katerimi bi dvignili privlačnost ponudbe, za katerimi pa je samo lepa slika in nič drugega, poganjajo pa jih nekaj časa honorarci, ki to generirajo… Portali so zato za jemat z veliko mero rezerve in bolj za hec, kot zares. Je pa v izoblilju fukfehtarskih oglasov.:-) Od njih ima še največ koristi lastnik portala in pa morda kak mladec in vroča, slabo poročena milfa, ki se slučajno najdeta tam, podobno, kot o tem sanja lastnik oglasa na začetku te teme.:-) Skratka…[/quote]

Se strinjam, AMPAK pozabla si pa dodat bistvo, to pa je, kako malo ponudbe mora imeti ženska če gre iz reale v virtualo iskat ”partnerja” ali moškega svojih ”sanj”…….. portal iza zmenke ipd. so ”last resort” obupanih v 95%, takšnih ali drugačnih, pa naj bodo to 50 letni luzerji v slabih zakonih, 28 letni nedolžni nerdi, 35 letne samske ki jim tik taka biološka, you name it…..

To da greš in se registriraš na portal z RESNIM namenom iskat partnerja je že po defaultu dokaz da si nezanimiv v okolju in samo potrjuje mojo tezo…..

Matkič, prav imaš, res si odličen poznavalec teh portalov. Tako dobro teh portalov tudi jaz ne poznam. Nimam toliko izkušenj. Ti si pa res pravi as glede poznavanja situacije. Čestitam.

Sta ti res pomembna samo ta dva kriterija? Tudi za končno izbiro ali samo za v osminko finala? Če velja prvo, potem je na mestu vprašanje za kakšna dela in naloge ga iščeš?

To pomeni samo, da na portalih ni v izobilju ponudbe, ki bi si jo povprečen, običajen, resen človek želel, najsi bodi to ženska ali moški. Morda se najde tudi kakšen povsem primeren kandidat za eno ali drugo stran, seveda, zadošča en sam:-), vendar je iskanje te igle v kopici sena tako časovno potratno in zamudno delo, da povprečni, običajni in resni ljudje upravičeno obupajo, ko to spoznajo in ko ugotovijo revnost ponudbe, če slučajno zavijejo tja enkrat samkrat in zadnjič. Portali so polni takih oglasov, pa je komaj kakšen s srečnim koncem, ostali so zapuščeni oglasi ljudi, ki so prej ali slej ugotovili nesmiselnost takega iskanja. Poleg tega sejejo lastniki vmes med ponudbo privlačne oglase, ki sekajo iz povprečja in s katerimi bi dvignili privlačnost ponudbe, za katerimi pa je samo lepa slika in nič drugega, poganjajo pa jih nekaj časa honorarci, ki to generirajo… Portali so zato za jemat z veliko mero rezerve in bolj za hec, kot zares. Je pa v izoblilju fukfehtarskih oglasov.:-) Od njih ima še največ koristi lastnik portala in pa morda kak mladec in vroča, slabo poročena milfa, ki se slučajno najdeta tam, podobno, kot o tem sanja lastnik oglasa na začetku te teme.:-) Skratka…[/quote]

WOW…kapo dol….
Kako lep, natančen, resničen in realen opis…

Jaz pojma nimam o teh portalih, niti nevem za katere se gre, vem pa da tisti ki imajo v reali dovolj izbire ne rabijo hodit na portale 🙂

Jaz osebno se še na noben zmenkarski portal nisem prijavo ne pardon ko sem bil v puberteti sem se prijavo na tisti chat ko je bil tudi email.si mail gori se mi zdi da je bil tisto portal če pa je bil za zmenke pa se ne spomnim je že predolgo nazaj.

Jaz se pač vprašam zakaj bi se neka punca, ki ima na voljo na ”tone” dobrih fantov ker je sama lepa zanimiva energična, prijavla na portal za zmenke, če ni potrebe…. ok da se tipi bi še razumel, ampak ženska? To samo odraža njeno lastno kvaliteto per se!

Ti nisi pismena…. to da takega kandidata ni pomeni da si za njihove standarde ti PRESLABA kapiš?

O tem jaz že skoz govorim, moški ki se zanimajo za tebe so ogledalo tebe oz. tvoje ponudbe….

Tebe pač ”noben” tvojih let in samski ne želi, ker takim nisi privlačna, ali si preslaba, ali nezanimiva, ali karkoli hočeš pač vstavi, bistveno je da si za njih odpadla, ker te želijo drugi ki pa jih ti nočeš, vidiš kako ironično, ti nočeš enih, eni pa nočejo tebe, zakaj se pritožuješ tako pač to je, namesto da jamraš se izboljšaj postani lepša bolj atraktivna in naenkrat bo boljše če boš delala prav, če pa ne pa pač smiliš se še vedno lahko sama sebi, to je najlažje kajne?[/quote]

Matkic ima prav.

Ko padejo kriteriji, ko ima človek samo še en sam samcat kriterij, morda dva:-), mora biti tak človek hudo obupan, da je povečal luknje v situ, mar ne, posebej, če kljub temu še vedno ni zanj nobene ponudbe?:-) Je potem vse dobro, sam da je samsko in ravno prav staro…? Daleč od tega. Tu se šele začne pravo prebiranje…:-)

Kriteriji so kriteriji, a ne, posebej za mon, zato se od njih, ne glede na ponudbo – ne odstopa; če človek ceni sam sebe, če ve, kaj hoče in česa noče in če predvsem… zna živeti sam s sabo v ednini.:-)

Sta ti res pomembna samo ta dva kriterija? Tudi za končno izbiro ali samo za v osminko finala? Če velja prvo, potem je na mestu vprašanje za kakšna dela in naloge ga iščeš?[/quote]

Seveda, da nista edina kriterija. Sta pa to osnovna kriterija, da narediš osnovni filter. Če ni prave starosti in če ni samski – odpade takoj. Problem pa je, da ne ostane skoraj nič. Tako, da je dodatne kriterije res težko pisat, če jih nimaš na kom upoštevat :).
Me pa res ne moti, če je ločen, če ima otroke, za fotke ne sprašujem. To pa res drži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close