Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Dobro je Lepolaska, si pokazala svoje (ne)znanje glede tega, nisi bla zmogla argumentirano na primeru prikazat vsaj teoretičen primer kako zaobit in napizdit da je nekaj ISO standard (pa ne bi blo dejansko) 🙂

Uživaj v blodnjah da je VSE podkupljeno, pazi naslednjič ko zmeriš pohištvo al pa kaj, ker ziher je meter umerjen podkupljeno pa ne kaže prav 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res sem razočarana nad tem forumom…. dejansko enih članov niti užalit ne moreš, ker so preveč tumpasti da bi sploh razumeli prebrano….

Nisi ti niti približno dovolj brihtna, da bi lahko o tuji inteligenci kaj sodila.

Nisi ti niti približno dovolj brihtna, da bi lahko o tuji inteligenci kaj sodila.[/quote]

Pusti jo, sveto je prepričana, da je vse ponarejeno in prirejeno, nevem če zaupa času ki ga meri njena ura ali mobitel, ziher Google uravnava 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Točn tko….. pametne in spoštovane ženske se ukvarjajo z rojevanjem in kuhanjem, ne pa z…. PCjem in podobnim hudičevim semenom.

Nisi ti niti približno dovolj brihtna, da bi lahko o tuji inteligenci kaj sodila.[/quote]

Menda se nekatere navlečejo inteligence, če spijo z inteligentnimi starejšimi moškimi, kot mušica alkoholnih hlapov, ko kroži okrog vinske steklenice. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res ne vem zakaj bi nekoga s kurjimi možgani sploh zanimalo kako in zakaj se lahko zgodi da pc ne kaže ure prav – aja, sej ga ne….

S PC-jem. Osnova inteligence je tudi pismenost. Tako da ni potrebno začeti z rojevanjem in kuhanjem, ker inteligentnim ženskam materinstvo in kuhanje ne predstavlja nobenih težav, ampak z osnovnošolsko slovnico. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, od vas tamladih se nobena ne more nalezt nobene modrosti. Kvečjemu veščine dr.kanja….

Hahahahahha, zdaj pa se smešiš…….. prosim ne hodi v to področje ker boš še večja tepka izpadla kot pri onem zagovarjanju priredbe VSEGA (100%) Ker če v strojništvu glih nisem 100% suveren, pa te pri PCjih zagotovo razsujem……..

Pa še kako bi te zanimalo kako in zakaj PC ne kaže ure prav, ker na facebook pa na pošto, pa na spletno banko ne bi prišla če ti uro in datum zmrda motherboard oziroma CMOS….

Ah joj Lepolaska, ne probavaj več no 🙂

Odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo….. 😉
Malo so nespretni, ker takoj ko jim v bližino prida kaka z dolgimi lasmi jim pade mrak na oči, para na ušesa in utrip na fuuul….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Malo so nespretni, ker takoj ko jim v bližino prida kaka z dolgimi lasmi jim pade mrak na oči, para na ušesa in utrip na fuuul….. :))[/quote]

Nehaj copatarja posiljevat no, zdaj si pa že fukfehtarsko očitn no…………… vidiš sindrom ker porivaš eno babo že cel čas samo v misijonarcu ker drugače ti ne da.

Blontna Lepolaska (v glavi blont) se je obrukala pač ker hoče pametovat na 2 področjih ki jih absolutno ne pozna, verjetno je mroala it pogooglat kaj pomeni ISO, če pa je to slučajno vedla pa je ziher googlala DIN……….. CMOS pa še zdaj neve kaj je 😛

ne ve**********

Malo so nespretni, ker takoj ko jim v bližino prida kaka z dolgimi lasmi jim pade mrak na oči, para na ušesa in utrip na fuuul….. :))[/quote]

Nehaj copatarja posiljevat no, zdaj si pa že fukfehtarsko očitn no…………… vidiš sindrom ker porivaš eno babo že cel čas samo v misijonarcu ker drugače ti ne da.[/quote]
Saj bi ti lahko tut kako če se je ne bi prej s šublerjem lotu, da ugotoviš njeno “nad/pod/povprečnost”.
Matkic za punce so druga orodja, ki se ne merijo po iso standardih…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se je kdo tu obrukal si se ti s svojimi nesmiselnimi primerjavami, ki imajo s temo maj kot pa hruške in buče med sabo…

Ti je gotov učiteljica v 2. razredu posebne šole povedala da morš bit posebej pameten da lohka začneš pravoposne napake iskat, ane

Če se je kdo tu obrukal si se ti s svojimi nesmiselnimi primerjavami, ki imajo s temo maj kot pa hruške in buče med sabo…[/quote]

HAHAHA, to govori drugi največji off topičar mona ki je porival svoje neumne prispodobe in nalagal off topic v vsakem tretjem prispevku (od oka)

Daj zlezi ji v rit no, mogoče se bo registrirala za tebe da ji boš lahko, starun si ravno pravi za njo, ona take išče 🙂

nauči jo kaj o DIN standardu pa pomično kljunasto merilo ji tudi ne boš škodlo če ga bo znala uporabit……. CMOS pa še ti ne veš kaj pomeni tak da skup googlajta!

Robi bo pa ti predal zapiske če je naravoslovec, pa je delal šolo še v Jugoslaviji bo vedo kaj več od mene povedat tudi o JUSu 🙂

Če se je kdo tu obrukal si se ti s svojimi nesmiselnimi primerjavami, ki imajo s temo maj kot pa hruške in buče med sabo…[/quote]

HAHAHA, to govori drugi največji off topičar mona ki je porival svoje neumne prispodobe in nalagal off topic v vsakem tretjem prispevku (od oka)

Daj zlezi ji v rit no, mogoče se bo registrirala za tebe da ji boš lahko, starun si ravno pravi za njo, ona take išče 🙂

nauči jo kaj o DIN standardu pa pomično kljunasto merilo ji tudi ne boš škodlo če ga bo znala uporabit……. CMOS pa še ti ne veš kaj pomeni tak da skup googlajta!

Robi bo pa ti predal zapiske če je naravoslovec, pa je delal šolo še v Jugoslaviji bo vedo kaj več od mene povedat tudi o JUSu :)[/quote]
Matkic jaz imam nek drug razlog, tebi očitno nedoumljiv, da sem prijazen tudi z ženskami.
Ti pa kakor hočeš :/

Včasih smo vsemu, kar ni bilo normalno, rekli, da ni po JUS-u. 🙂

Včasih smo vsemu, kar ni bilo normalno, rekli, da ni po JUS-u. :)[/quote]

Haha, točno to mi je rekla inženirka strojništva danes, copy paste 😉

Ah, no fuss, mladoletni smrklji znajo dandanes samo še ponavljat kako je vse gotovo res ce je blo nekje napisano…. aja pa jokat, da jih nobena ne mara. Če ženski ne poves da je krava si ziher fukfehtar, pa naj stane kar hoče… itak majo že dovolj problemov ker ne morejo v spletno banko ker so si na pcju nastavili časovni pas: new york :)))))

No js sm res krava…. but i’m special, u wouldn’t understand :)))

Še vedno ne veš kaj je CMOS ne? Bejž googlat no, stric Google ve…………. časovni pas nima nobene veze v tem primeru z zmrdano uro 🙂

Mal težko boš ženske šarmiral z navajanjem kratic, ki smo se jih eni učili v srednji šoli.

Ne vem zakaj so bli par desetletij nazaj 30 letniki usposobljeni za življenje, pri zdajšnjih je pa višek sklepanja ki so ga sposobni, da je ženska neumna, ker ne pade v nezavest od navdušenja ko ji razložite svoje podvige med 6 urnim vsakodnevnim nabijanem… recimo CODja… ker gotovo vas ne zastopi, ker ne hlipa od vzhičenosti…

COD je za najstnike…….. tak kot LOL pa WOW smo tudi prerastli…….. A tak dolgo si že na Svetu da veš kakšni so bili pred par desetletji 30 letniki?

Uffff, torej par desetletij je vsaj 20…… da si takrat lahko vsaj smiselno in logično ter realno in odraslo sklepala si morala bit stara vsaj 18 let torej si že praktično starunklja 😛

Aja pa btw briga me če razume kdorkoli kaj ali ne, če pada dol od vzhičenosti ali ne, še vedno nisi razložla kako boš pretentala ISO standard za navoj za matico, ker VSE se da priredit, tudi to kar zmerimo in pokaže naprava…………………… Mogoče pa lahko Robi vstopi pa mi kontrira, samo on je prepameten naravoslovec da bi poskušal, ker ve da standarda ni mogoče pretentat, prej ali slej boš zavrnjen ali reklamiran 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close