Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Jest ima dve teoriji:
Prva – da so nastavljeni s strani MONa za zviševanje števila klikov
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]
Za onega Frančka sumim, da je v resnici Frančka, ki malce provocira. Po mojem je ženska, ki opisuje kakega svojega soseda, znanca.
Za tele Spidre in EB in podobne mi pa res ni jasno. Res delujejo kot plačani provokatorji. Si skoraj ne morem predstavljati, da bi kdo toliko traparij lahko resnično skupaj spravil. Sploh EB take ven meče, da resnično ne morem verjeti, da je res tak.[/quote]
http://youtu.be/HovozoPowd4
Realnost je taka..Da grem zvečer na Ribičijo..To je kao diskač v okolici MB…
No in tja pridejo večinoma babe stare čez 40, ene samske, ene poročene, opicanjene…In si iščejo…In se tam sredi plesišča tipom praktično na batine mečejo..
Ribičija je glavni jebodrom MB-ja, ve vsak pr nas..
A kaj bi ti o tem vedela, ti ne hodiš ven, ti cele dneve na netu tičiš, to je tvoj lajf…[/quote]
Še enkrat…kaj mam jest s tem? Kot si lepo ugotovil, nič.
In kakor lepo ostaja dejstvo, da se mulci mečejo ko bolhe na starejše ženske, ki jih PRAVILOMA
ne šlivijo…to vsi vemo, je splošno znano in nobeno tvoje javkanje tega ne more spremeniti…
Sam to tudi veš….ne vidim, za kaj se je treba sprenevedati?
!) daš oglas 20+ deček išče starejšo (ki se po tvojih besedah besno na batine mečejo)
2)daš oglas 40+ ženska išče mlajšega…
Je res treba se neumnega delat, kakšen bo rezultat?[/quote]
V prvem primeru bo +20 deček čakal več let na kakšno,ki se bo vrgla nanj iz čistega obupa 🙂
V drugem primeru bo predal za dohodno pošto PRAVILOMA poln prej kot v pol ure 🙂
Če da ženska oglas, da išče mlajšega, ga bo tudi vzela oziroma bo imela vsaj kaj izbirat. Če je obupan ali ne, za nek seks niti ni tako pomembno.
ah, dej, Spider… ti si misliš, da si glavna ostarela zvezda, ja, ko se v svojih pe.derskih oprijetih hlačah delaš kvazi frajerja po diskačih… res si te predstavljam še s sončmini špegli noter, da si bolj kul. limajo se pa nate itak samo še napol mladoletne smrklje s preveč prostega časa, ki ti ga bodo mogoče povlekle za tisto rum-kolo. ni čudno, da si razočaran nad življenjem, saj je blo že v mojih časih tko, da so južnjaški šrot povohale samo tajužne. še radodarne slovenke so bežale od takih, ki imate koleno na nogi in trosobno garsonjero, kjer živite s familijo… vsaj večina, no.
Jest ima dve teoriji:
Prva – da so nastavljeni s strani MONa za zviševanje števila klikov
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]
Brez mojih prispevkov med.over. net crkne.
Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.[/quote]
Šala leta. hahaha
Reala je ta.
ČE bi meni bilo do tega (kar mi definitivno ni) bi lahko imela drugega 20+ letnika za vsak dan v letu.
Ne mi zdej zakaj ne – zato, ker mi ni do tega in to čist zares ne.
Jest razumem, zakaj ti tega ne moreš štekat…da nekdo IZBERE nekaj drugega…ti bi itak položil
tudi staro mamo, če bi ti dala…sam da je.
Nismo vsi taki.
Reala je ta.
ČE bi meni bilo do tega (kar mi definitivno ni) bi lahko imela drugega 20+ letnika za vsak dan v letu.
Ne mi zdej zakaj ne – zato, ker mi ni do tega in to čist zares ne.
Jest razumem, zakaj ti tega ne moreš štekat…da nekdo IZBERE nekaj drugega…ti bi itak položil
tudi staro mamo, če bi ti dala…sam da je.
Nismo vsi taki.[/quote]
Ojdip in Jokasta … pa javno pranje umazanih rjuh ☺
Sonce drago, zmerjaj me, kolk hočeš, še vedno je dejstvo, da si zgolj ena že malo znucana ne več mlada deklina, ki je za zvezo nihče noče. Zato porivaš z nekim starcem.
Po svoje je zanimivo, kako se hvališ s svojim bojda bogatim spolnim življenjem, po dedcih pa pljuvaš bolj kot jaz po ženskah kadarkoli. ja s kom potem ti to kavsaš, očitno z idiotom, saj so zate vsi dedci idioti.
Ti si svojemu 2dragemu” obična zasonj kurba. Če bi mu bila draga, bi ti že nataknil kak prstan. Moški se s sebi dragimi ženskami poročimo, ali pa jih imamo vsaj za zunajzakonsko resno zvezo. Kurbe pa porivamo in jim lažemo, kolk nam pomenijo, za zvezo pa kao nismo pripravljeni.
To je ersnica, zdaj pa odmaširaj, dost pozornosti so dobila od mene, ker žal niti na nivoju Goldfish nisi, kaj šele Margot..
če bi bi imel možgane kaj večje od vrtnega črva, bi ti mogoče potegnilo, da nimajo čisto vse ženske smisla svojega življenja v poroki, pucanju, kuhanju, pranju gat in otrocih. moj bi si recimo komot izbral kako 22-letnico, glede na to, kolk je fit, pa mu to pač ne ustreza.
prav ziher pa se ne slepim kot ti, da sem še vedno “mlada po duši” in se ne silim po zabavah z napol mladoletnimi. kot ti je bilo že večkrat razloženo s strani večih žensk, v večini ženske nimamo fetiša na nedozorele smrkavce, ki še ne vejo, zakaj ga imajo v hlačah. za predstavnike večno nedozorelih fantkov pa vemo da obožujete samo še mlade pa neumne punce, ker niste sposobni prenašat kritike, še manj pa odgovornosti :))) revčki.
Forum je zaprt za komentiranje.