Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Tvoja reala je žal taka, da še kr tu težiš…Tebi ne paše noben dec, ne se sprenevedat zdaj…[/quote]

Kar ne spremeni dejstva, da imam prav….pa če se še tok ob tla mečeš….

A ni vseeno, do vas sem tak, kot vi do mene. Kaj tebi ni jasno? baba me označi za zgubo, jo moram virtualno božat?

Kaj sem jaz, naj tebe ne briga, lahko sem tudi Srb, pa kaj….Od.jebi u skokovima..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nimaš ti nič prav, ti pišeš tu neko teorijo..

Dal bi ti prav, če bi pisala, da si vsak mesec novega mladca privoščiš…

Ti s etu hvališ z možnostjo nečesa, do česar ti pa baje ni…To je pa smešno..

Ti s etu hvališ z možnostjo nečesa, do česar ti pa baje ni…To je pa smešno..[/quote]

Seveda, ona smatra teh 100 ponudb od tega 99 gnilih kot ponudbe, to jaz niti kot opcijo ne štejem….. če grem v LJ večer ven lahko tudi za 2€ dobim blowjobe od narkomank, samo to za mene ni ponudba….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti s etu hvališ z možnostjo nečesa, do česar ti pa baje ni…To je pa smešno..[/quote]

Bejž bejž….SAM dobr in predobr veš, kaj je res….nisem vedla, da govorimo o men, ki mi itak
niti v sanjah ne pride na misel tak oglas dajat….govorimo o mlajših moških in starejših ženskah…
kjer čist lepo veš, da imam prav….sam pol je treba svoj poraz zamaskirat v nek kvazi-napad name…
Kaj sem ti jest tukej nek faktor?
Govorimo namreč na splošno, a nisi vedu?

Realnost je taka..Da grem zvečer na Ribičijo..To je kao diskač v okolici MB…

No in tja pridejo večinoma babe stare čez 40, ene samske, ene poročene, opicanjene…In si iščejo…In se tam sredi plesišča tipom praktično na batine mečejo..

Ribičija je glavni jebodrom MB-ja, ve vsak pr nas..

A kaj bi ti o tem vedela, ti ne hodiš ven, ti cele dneve na netu tičiš, to je tvoj lajf…

Realnost je taka..Da grem zvečer na Ribičijo..To je kao diskač v okolici MB…

No in tja pridejo večinoma babe stare čez 40, ene samske, ene poročene, opicanjene…In si iščejo…In se tam sredi plesišča tipom praktično na batine mečejo..

Ribičija je glavni jebodrom MB-ja, ve vsak pr nas..

A kaj bi ti o tem vedela, ti ne hodiš ven, ti cele dneve na netu tičiš, to je tvoj lajf…[/quote]

Še enkrat…kaj mam jest s tem? Kot si lepo ugotovil, nič.
In kakor lepo ostaja dejstvo, da se mulci mečejo ko bolhe na starejše ženske, ki jih PRAVILOMA
ne šlivijo…to vsi vemo, je splošno znano in nobeno tvoje javkanje tega ne more spremeniti…
Sam to tudi veš….ne vidim, za kaj se je treba sprenevedati?

!) daš oglas 20+ deček išče starejšo (ki se po tvojih besedah besno na batine mečejo)
2)daš oglas 40+ ženska išče mlajšega…

Je res treba se neumnega delat, kakšen bo rezultat?

Od kdaj pa odrasli hodijo v disko? Spider, ti resno hodiš v disko?
V diskoteke pri nas zahajajo le dijaki. Pa kaki stari dedi, ki se slinijo okrog otročjih deklin.

Vaščani ste za cajtom. V LJ ali MB zvečer vidiš v glavnem ljudi stare 30-40.

Dijakov not ne spustijo. Marsikje je spodnja meja 21.

Ja, hodim ven. rad uživam, pač.

Če ti nimaš nič s tem, pol pa ne piši…jaz lahko to pa to..

Kaj takega pa še ne, odrasli visite po diskotih? Misliš, stari tepci se slinijo po najstnicah?

najstnice so pa mokre na moje € ☺

Če ti nimaš nič s tem, pol pa ne piši…jaz lahko to pa to..[/quote]

Ajaaaa tukej je zdej problem…..ker sem napisala v prvi osebi….ok, pol pa ziher vse tisto, kar sem
napisala ni res…a ne?
Jaki neki izgovori….a bi te hudič uzel na mestu, če bi enkrat priznal, da nimaš prav?
Maš prav….ziher je ziher 🙂

Mene pa zanima ali so EB, Spider in ostali njuni oprode provokatorji ali so to ljudje, ki so tudi v reali tako poknjeni kot tule gor?

Če ti nimaš nič s tem, pol pa ne piši…jaz lahko to pa to..[/quote]

kot Ojdip in Jokasta ☺☺☺

daj stara baba dolgocajtna, ne vidiš, da je tole preneumno, v vsaki temi imaš 10 vzdevkov..

Jest ima dve teoriji:
Prva – da so nastavljeni s strani MONa za zviševanje števila klikov
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…

Odpri temo o tem. Ti bo Robi odgovoril.

daj stara baba dolgocajtna, ne vidiš, da je tole preneumno, v vsaki temi imaš 10 vzdevkov..[/quote]

Veš kaj je dolgocajtno? Ko en stari dedec trdi, da hodi v disko. Med najstnice. Odrasli (v glavo odrasli) definitivno ne visijo po diskotih med mularijo.

Jest ima dve teoriji:
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]

Brez mojih prispevkov med.over. net crkne.

Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.

Sem pač neodrasel…Kot tudi 40-letne babe, ki jih zunaj srečam..

Jest ima dve teoriji:
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]

Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.[/quote]

Hahahahahahahahaha

Saj je že res, da brez ene 4-6 uporabnikov tega čveka, bi čvek bil TAKO dolgocajtn, da bi res kdo znal umret….. mi nabijamo obiskanost, Primož nam bi lahko dal kak €

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jest ima dve teoriji:

Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.[/quote]

Sem vedla 🙂

Jest ima dve teoriji:

Za onega Frančka sumim, da je v resnici Frančka, ki malce provocira. Po mojem je ženska, ki opisuje kakega svojega soseda, znanca.
Za tele Spidre in EB in podobne mi pa res ni jasno. Res delujejo kot plačani provokatorji. Si skoraj ne morem predstavljati, da bi kdo toliko traparij lahko resnično skupaj spravil. Sploh EB take ven meče, da resnično ne morem verjeti, da je res tak.

Kakšne traparije? da si ti ne moreš dedca dobit in zato težiš vsem moškim uporabnikom, niso traparije, to je resnica..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close