Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Od 254.000 jih je kar 84.000 samskih? Od kje ti to?
In če to drži, kako veš, da jih samo 16.800 išče nekaj resnega? In samo 336 od teh so normalni? Hm, si prepričana? Od 84.000 samskih je samo 336 normalnih?[/quote]
ja recimo, da jih je tretjina samskih (veliko jih je že ločenih ;))
to so moje lastne kalkulacije.. ki so bolj optimistične, pomoje je realnost še dosti hujša :)[/quote]
Ločeni so samski. Pa misliš, da se vsak ločenec zapije, da smatraš, da je od 84.000 moških samo 336 normalnih? Ne ga hecat no.
spet se vpikujete v cifre namesto v point od lunai…. point je bil v tem, da jih je zelo malo ki bodo p otvojem 100% okusu al pa vsaj standardih, in tistim je vlka verjetnost da ti en boš všeč…. pač tako to je, bodo kero lepšo pogledali 🙂
Ljubezen ima več obrazov. Eden izmed njih je tudi ljubezen do službe. :)[/quote]
V dananšnjem času je to bolj ljubezen do preživetja kot do službe. Žal je tako, da večinoma nimamo možnosti izbirati. Ko dobiš službo si presrečen, samo, da je, čeprav ni fajna. Je pa plača za preživetje. Ne želim si je izgubiti.
Nisi dojel poante. Poanta je ta, da ti skoraj sigurno spadaš med pijančke in podobno sodrgo, ker je res malo verjetno, da spadaš v tisti mali delček promila normalnih. Sami sebi pljuvaš v skledo, ko potrjuješ to, da je samo tako malo normalnih.[/quote]
Pa kaj pol, po teoriji zdravnice sem itak alkoholik, kot praktično celo podravje, btw, če v povprečju več kot 2x tedensko konzumiraš alkohol si alkoholik………. no zdaj več nisem celo študentsko življenje pa sem bil alkohlik po njihovo…. kaj me briga, kaj si drugi mislijo…….
normalnih itak ni, ker normalnost ne obstaja, ker ni definirana, ampak se skoz spreminja, to kar je bilo normalno leta 1950 danes več ni, toliko o tem, pa še za povrh, bit normalen je tako booooring, da bolj ne more bit.
po mojem mnenju, bi imela starunklja več občudovalcev kot pa Enostavni bog občudovalk.
Starunklja se zna vsaj hecat na svoj račun, Enostavni je pa tako vase zaverovano bitje, polno samohvale (lastna hvala se pod mizo vala), da je joj. Zaradi mene je lahko Brad Pitt, ampak takoj, ko bi usta odprl, bi ratal v mojih očeh, največji izmeček od izmečka – grd do amena. Kaj lahko vse grda duša naredi, neverjetno :S
Pa jaz si upam priznati, da nisem ravno najboljša roba, da se moški ne tepejo zame. Enostavni pa si tega seveda niti pod razno niti tule na monu ne upa priznati.
Sicer pa za alkoholike, mamilaše in podobne pravijo, da je prvi korak k ozdravitvi ta, da sam sebi priznaš svojo odvisnost od alkohola, mamil, mona, da si grda, da si zatežen,,, priznanje sebi je prvi korak do ozdravitve.
kira pamet lol[/quote]
To je bilo bolj v smislu, da imaš ti kratko pamet in da je potrebno s tabo govoriti kot s petletnim otrokom :)[/quote]
Narcisoidi razumejo le, če jih hvališ, občuduješ. Če jim tega ne daš pa začne jokati, stokati, se usjati, se metati po tleh. Če jim kaj drugega poveš pa jim ne gre v betico.
Saj hočem bit 🙂 Bom lahko brez kondoma brez da bi pol bil tožarjen za preživnino 😉 upam da mi je ratalo v študentskih letih, ker zdaj mi več ne rata…. sicer pa pitje alkohola 2x tedensko se šteje tudi 2 pivi na teden 😉 če to dela impotenco potem pa upam da mi ej res ratalo 😀
Enostavno bog je takšen, staruklja je pa takšna. Enostavni je pa preveč tak in tak, ampak starunklja pa že ni taka,….
Otroci so se igrali v peskovniki z lopatko. Lopatka je bila rdeče barve, a sem mislila, da je plava. Samo ti otroci so pa res zmešani, da se vsak dan igrajo z lopatko.
Živjo debela_starunklja.
Forum je zaprt za komentiranje.