Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj mislite da so dobri moški in ženske zasedeni?

Zakaj mislite da so dobri moški in ženske zasedeni?

Meni se zdi ravno obratno, da je  veliko bednih ljudi v vezah ker si ne upajo spremembe niti niso pripravljeni nanje. Koliko primitivnih moških je porocenih, da se mi žene prav zasmilijo

Meni se vsakič ob takih temah poraja vprašanje zakaj vas to zanima.. kdo s kom, zakaj, kako..

Kako se vas to tiče, da bi vas zanimalo? Mene recimo bolj zanima kako bom sebe oplemenitila, svoje življenje izboljšala, sebe upgrade-ala.. da nimam časa se ukvarjati z drugimi in niti ne vem kako kdo živi, kdo koga nat… Ipd

Imaš fajn ljudi v vezah in fajn samske. In obratno. Ne razumem sploh te logike….torej si samski in grozen, potem greš v vezo in postaneš super? In obratno, si super in v vezi, se to konča in postaneš grozen? Nekateri ljudje so res preproste sorte. Jaz ne razumem njihove “logike”.

Briga me zakaj ?

Mnenje291

ti se kr tolaži, ločenka. ki si uničiladuzino za svoj ego in svoje udobje. kerneveš kaj pomeni biti žena. ker nisi.  ker si moderna ultra feminsitka. moški  zapravi svoje sanje za druzino in zeno in otroke.  ženske pa unčijte druzino zasvoje udboje. levičarke pofukane ugabne ničvredne.

normalno da os ifsi moški uredu zasedeni. normalno.  dober avto se takoj proda, takoj najde lastnika. dobra roba, gre hitro.  doberdelavec hitro najde sližbo.   veleičarke feminsitke niste nič od tega.  kaj ti msiliš da taki moški kotsi ga ti želiš, kaj misliš da taki moški en gleda tvoje preteklosti?  to ga zanima. kolko pohcanih tičev je šlo skozi tvojo pohcano pizdo ničvredno.  koliko normalnihfajn moškihsi uničila, koliko si jih varala z nekimi luzerji. kaj misliš da bo moški kot si ga ti in druge lezbačiek tukaj želite, to spregledal?  ahahaha  ne ne bo.  ker bo fsak moški rekel. imelasi moznost imet uredu moškega zase.si imela- pa ti ni bil dost vredu. ok- pač to ima posledice.  kot če imaš 2000 plače, rad pa bi imel novi lambo.  ja ne gre a ne.  lahko kupiš z muko, nekegasfukanega rabljenega. kerega srevis si ne moreš privoščit.  to is ti evo.  ne rabljen lambo. ti si rabljen zarustansprefukan opel corsa.  prodajaš pa se kot da si  alfa 33. ja nisi. in ne sežeš človeku, ki ima stanrde do kolen.  in to kaj pišeš to sam dokazuje to.  ti nisi žena.  ti se rada kregaš.  rada si pametna. ne znaš bit tiho. gopcaš preveč.  zato si tudi ločenka in samska.

in dodatn dokazje da nimaš nobenega normalnega para vprašala, ki jesrečen.  kako ti veš kdo jesrečen kdo ni?  kako ti veš keri moški je uredu keri ni?  ti nisi tukaj da to ocenjuješ.

ti si samo mentalna motenka. umska revica.  potrebna  terpaije.

a je lexus dober avto? normalno da je dober.  ga vidiš pogosto? ne a ne . ker sploh ne veš kaj je to.  tirecimo, nimaš pojma.  poznaš pa kaj. merceees, audi , bmw.  tu si ti, a preživitvenem nivoju.  iz rok v usta.  kurac iz riti v gopec.  to is ti.  poceni lajdra, cenena roba na oni zadnji polici spodi v kciji 75%. pa še vedno nihče ne kupi.ko je mal opreko roka poteka. ko res nihče več ne vzame, pa če je zastojn.  ampak ti imaš v glavi da si nova alfa 33 stradale.  ŽAL NISI.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 23.08.2025 ob 18:10

Mnenje291

ti se kr tolaži, ločenka. ki si uničiladuzino za svoj ego in svoje udobje. kerneveš kaj pomeni biti žena. ker nisi.  ker si moderna ultra feminsitka. moški  zapravi svoje sanje za druzino in zeno in otroke.  ženske pa unčijte druzino zasvoje udboje. levičarke pofukane ugabne ničvredne.

normalno da os ifsi moški uredu zasedeni. normalno.  dober avto se takoj proda, takoj najde lastnika. dobra roba, gre hitro.  doberdelavec hitro najde sližbo.   veleičarke feminsitke niste nič od tega.  kaj ti msiliš da taki moški kotsi ga ti želiš, kaj misliš da taki moški en gleda tvoje preteklosti?  to ga zanima. kolko pohcanih tičev je šlo skozi tvojo pohcano pizdo ničvredno.  koliko normalnihfajn moškihsi uničila, koliko si jih varala z nekimi luzerji. kaj misliš da bo moški kot si ga ti in druge lezbačiek tukaj želite, to spregledal?  ahahaha  ne ne bo.  ker bo fsak moški rekel. imelasi moznost imet uredu moškega zase.si imela- pa ti ni bil dost vredu. ok- pač to ima posledice.  kot če imaš 2000 plače, rad pa bi imel novi lambo.  ja ne gre a ne.  lahko kupiš z muko, nekegasfukanega rabljenega. kerega srevis si ne moreš privoščit.  to is ti evo.  ne rabljen lambo. ti si rabljen zarustansprefukan opel corsa.  prodajaš pa se kot da si  alfa 33. ja nisi. in ne sežeš človeku, ki ima stanrde do kolen.  in to kaj pišeš to sam dokazuje to.  ti nisi žena.  ti se rada kregaš.  rada si pametna. ne znaš bit tiho. gopcaš preveč.  zato si tudi ločenka in samska.

in dodatn dokazje da nimaš nobenega normalnega para vprašala, ki jesrečen.  kako ti veš kdo jesrečen kdo ni?  kako ti veš keri moški je uredu keri ni?  ti nisi tukaj da to ocenjuješ.

ti si samo mentalna motenka. umska revica.  potrebna  terpaije.

a je lexus dober avto? normalno da je dober.  ga vidiš pogosto? ne a ne . ker sploh ne veš kaj je to.  tirecimo, nimaš pojma.  poznaš pa kaj. merceees, audi , bmw.  tu si ti, a preživitvenem nivoju.  iz rok v usta.  kurac iz riti v gopec.  to is ti.  poceni lajdra, cenena roba na oni zadnji polici spodi v kciji 75%. pa še vedno nihče ne kupi.ko je mal opreko roka poteka. ko res nihče več ne vzame, pa če je zastojn.  ampak ti imaš v glavi da si nova alfa 33 stradale.  ŽAL NISI.

https://www.psihoterapija-ordinacija.si/dusevne-motnje/psihoti%C4%8Dna-motnja/shizofrenija

saj ne mislim tega. jaz vem, da so v vezi večinoma luzerji, polnojajčniki, ki so si hotli spraznit jajca na vsak način sam da je ena pizda in pičke k jih je preganjala misel da bodo same in so na hitr nastavle pa se splodile s prvim majmunom.

3469

Ti si en tak primer , o katerem pišem. Bednik, golazen, ki je v vezi, če si res. Če ni tvoja že samomor naredila. Eno  ubogo revo  si oplodil, ne vem kaj je mislila da ti je dala. Sem poročena, ti se skriješ proti mojemu. Primitiven  impotenten mariborski klošar . Sedaj pa mrš golazen !!!

V naslov tele teme bi verjela če ne ne bi pol leta nazaj zapustil partner “ker si želi žensko, ki bo doma, ga bo ubogala in bo z njim hodila na swingers partije”. Sem raje samska kot da bi ustrezala temu profilu in živela v dvojini. Skupaj sva bila 17 let.

Dokler ne vprašaš, ne veš. Lahko si misliš.

Ljudje so različni. Moja prijateljica je šla narazen se partnerjem, ker si je zaslužila boljšega. Tip je bil res čuden,spogledljiv, varal jo je, nič ni bilo iz njega, zapravljiv, skratka en luzer. Ona je meni top ženska , ne zato ker sva prijateljici, ampak je urejena, prijetna, ima razpucane pojme, je dobra mati. Enkrat mi je isto rekla da so dobri moški poročeni. Pa sva potem analizirali širše in seveda ni res. Ljudje so taki in drugačni, k sreči se eni super najdejo s partnerjem in skupaj se gradijo, drugi nimajo te možnosti  in morajo del poti sami prehoditi.

no ja, 23.08.2025 ob 18:32

V naslov tele teme bi verjela če ne ne bi pol leta nazaj zapustil partner “ker si želi žensko, ki bo doma, ga bo ubogala in bo z njim hodila na swingers partije”. Sem raje samska kot da bi ustrezala temu profilu in živela v dvojini. Skupaj sva bila 17 let.

Upam da se delaš norca…

lloyd, 23.08.2025 ob 19:50

Upam da se delaš norca…

Ne verjamem, da bi se nekdo tako čez noč spremenil in si zaželel svingerstva.

Mnenje291

PRIPELI TEGA TOVJGA LUZERJA PEDRKSEGA LEVUHARSKEGA  .

tega tvojga kužija smrdljivega voldjivega.  če im,a tebe kuzlo smrdljivo feminsitčno ki se je morala igrat z atekovim lulekom, pa to čita, kaj njegovak uza piše okoli. pa kako. bi te moral že gor po gopci nasekat prasico zanikrno.

veli ks iupaš kuzlica.  kr pipeli ga.  pa bova midva z s tvojim drsgim videla pa se zmenila kako in kaj.  si pa jaz kr mislim kako in kaj je. tebe trpi, ker je beta luzer, fuk fehtarček. ki pač druge ni dobil kto tebe kuzlo smrdljivo ničvredno. ga ja memica vzgajala v pezde navadno umsko bolano. ali pa je ok. pa mu je žal da te ima ti kurba ničvredna pohcanka.  poglej se svija zanikrna debela smrdljiva lezba.  mrš prasica. če je normalen se tko ne loči, zaraid otrok. pa fuka druge zraven. ahhaahahah  drži lape praisca ničvredna preden ti jih zaprem. govedo babje. pucat se spravi kuzletina

Polpismena opica.

Kaj pa je dobra ženska, dober moski definiraj.

Ker vsake oči imajo svojega malarja.

še ena neumna floskula kot tista da je lep človek avtomatično grd po duši.. kar ni res,so vse kombinacije.

že na monu je ogromno poročenih, vezanih, ki se zasebno drugim ženskam mečejo, da bi pač morebiti do fukca prišli.. punce pišejo, govorijo, da je na portalih za samske ogromno poročenih, ki lovijo samske, lažejo, da so samski, brez otrok.. daleč od kvalitete. tako da, ne vse v isti koš, je pametno reciklirat.

Ne, ne delam se norca. Tipcek je kakih 8 let nazaj spoznal da je bisex in da mu je top shit fukat s komerkoli, dobesedno. Dolgo mi je to prikrival, potem pa mu je ena od ljubic pomagala in mi sama povedala kako in kaj, ker jo je nogiral in je bila užaljena. Najprej je negiral, čez nekaj let v pijanosti priznal … in to je to. Jaz sem živela v dobri veri da dva za vedno, vlagala v najino vezo čas, finance in energijo, on je pa stregel svojemu sexualnenmu apetitu.

Kaj naj ti rečem? Nisem tip ženske, ki bi ji bila gospodinjska dela vrhunec samorealizacije. Od partnerja pričakujem da pospravlja za sabo, da zna kuhat. Imam svojo glavo, svoja menjanja in si ne dovolim ukazovati, kar ga je sploh motilo. Ja, živela sva v moji hiši, v kateri sem jaz gazda, ker jbg vsak, ki je prišel na vrata in je iskal gospodarja / lastnika, mu je da al do znanja, da je on gost.  Zato ni mogel on odločati kje bo tekel kakšen vod, kje je meja med sosedi, … Vse to ga je peklolo, čeravno mu nikoli nisem z eno gesto dala čutiti, da je manj vreden od mene. Je bil pa tu spet en plus, ker sem jaz plačevala kredit, stroške … tako da njemu ni bilo treba skrbet ali bo imel kje spat ali bo imel kaj za jest.

Zadeva je kompleksa, ker tudi potem ko se je zaradi bolezni odselil k svojemu staršu, ni spremenil svojega obnašanja. Odselil se je iz bolazni, da bi kdo drug dobil tisto nepremičnino, ki je kar precej vredna in jasno mi je povedal, da hoče ta denar, ker lahko samo z njim kaj ustvari, zato bo pri staršu do smrti – na stroške starša, seveda. To pišem zato, da ne bi mislil da sem ga jaz tlačila dol ko sva živela skupaj. On tak je, bil bi gazda, ne bi pa s prstom mignil za nič. Razen za iskanje fuka na vseh mogočih portalih.

In zdaj si je bojda našem eno, ki je stalno doma in mu kuha in pospravlja za njim, pa se sama je bisex, kar pomeni, da skupaj swingata.

Srce125

Cez noc niti ne, ampak @no ja govori o partnerstvu 17. let!
Ji cisto verjamem.

Vsi, tako zenske, kot moski se cez zivljenje spreminjamo.
Problem je, ker se nekateri spremenijo v devijantno smer.
Govorim iz lastnih izkusenj, ko po 7. letih nisem vec prepoznala partnerja, niti okolica.

Kdor enkrat stopi na kaco, se zvite vrvi boji.

DebelaKrota, 24.08.2025 ob 11:59

Srce125

Cez noc niti ne, ampak @no ja govori o partnerstvu 17. let!
Ji cisto verjamem.

Vsi, tako zenske, kot moski se cez zivljenje spreminjamo.
Problem je, ker se nekateri spremenijo v devijantno smer.
Govorim iz lastnih izkusenj, ko po 7. letih nisem vec prepoznala partnerja, niti okolica.

Kdor enkrat stopi na kaco, se zvite vrvi boji.

Možno je tudi, da se začne gibati v slabi družbi in pobere tovrstne ideje.

Ne, nobena stabilna, odrasla oseba ne bo padla pod vpliv “slabe druzbe”

DebelaKrota, 24.08.2025 ob 12:29

Ne, nobena stabilna, odrasla oseba ne bo padla pod vpliv “slabe druzbe”

Potem sva na začetku….da je bil nestabilen že od samega začetka in bi morala deviacije opaziti.

Srce125
Potem sva na začetku….da je bil nestabilen že od samega začetka in bi morala deviacije opaziti.

Nope! Preberi se enkrat post od @no ja ali moj post.
Nikakor se deviacija ni zaslutila na zacetku partnersta, ker je, enostavno, ni bilo.

Življenje je “džungla” oz. kaos, nič ni po vzorcih in pravilih, ki si jih vi predstavljate. Bolj kot razmišljate in poskušate stvari opredeliti, bolj samo filozofirate…

Stan ne določa človeka. Dobrih ljudi je povsod. Verjamem, da se vsak rodi s sposobnostjo biti dober — poglejte majhne otroke, ki so iskreni, nepokvarjeni in neobsojajoči. A nekateri sčasoma podležejo vplivom okolice in zaidejo s te poti. Morda je lažje ohraniti dobroto, če imaš ob sebi ljubeče ljudi, ki ti s svojo energijo in skozi življenjske preizkušnje pomagajo oblikovati smisel in notranjo moč.

Samski ljudje morda res lažje zaidejo, a to ne pomeni, da ne morejo najti svojega načina, kako ohraniti dobro v sebi. Tudi sam sem vse življenje samski — ali to pomeni, da sem slab človek? Težko je govoriti o sebi, a mislim, da v osnovi nisem tako grozna oseba. Verjamem pa, da bi me vloga partnerja in očeta še dodatno oplemenitila ter mi pomagala postati še boljša verzija sebe. Morda pa kje obstaja punca, ki bi v meni videla nekaj dobrega  in se bo morda nekoč moje življenje zasukalo v to smer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close