Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj misliš, da se bo tvoj k…zastonj drgnil ob mojo nožnico

Zakaj misliš, da se bo tvoj k…zastonj drgnil ob mojo nožnico

Ženske, punce, se ne znate ceniti. Ženske smo tiste, ki decu nudimo užitek in ne obratno. Zakaj kdo realno ne premisli. Moški je tisti, ki ga tišči v jajcih in ki mora špricniti ven. Drgne se ob žensko nožnico in potem te še pošprica, nudimo mu dvojni užitek. In to se plača, na kakršenkoli način že. Ženske, ki tega ne dojamete ste navadne luzerke in spodnjega sloja, nerazgledane in zaostale. Tako jaz mislim.

Odgovor na objavo uporabnika
mateja lepa, 29.08.2025 ob 14:42

Ženske, punce, se ne znate ceniti. Ženske smo tiste, ki decu nudimo užitek in ne obratno. Zakaj kdo realno ne premisli. Moški je tisti, ki ga tišči v jajcih in ki mora špricniti ven. Drgne se ob žensko nožnico in potem te še pošprica, nudimo mu dvojni užitek. In to se plača, na kakršenkoli način že. Ženske, ki tega ne dojamete ste navadne luzerke in spodnjega sloja, nerazgledane in zaostale. Tako jaz mislim.

Se popolnoma strinjam s tabo, da bi mogli moški plačat lepim in lepo urejenim ženskam, da jo lahko seksajo in napolnijo. Lepota ni zastonj. Saj si ženske urejate lase, lepo dišite, nosite uhane, si barvate nohte… Meni je to pomembno, da je ženska komplet urejena. Jaz bi vsak lepi ženski plačal, da seksam z njo. Pa tarifo lahko lepe ženske postavite primerno vašemu izgledu. Tiste zelo lepe lahko postavite visoko ceno.

Ti bi se dobila Mateja lepa za plačilo? Za koliko se bi ti srečala?

Punce lepe se bi dobile za primerno plačilo?

mateja lepa

če si ti lezbika si pal lezbačika.   za normalne ljudije  sex, obojestranski užitek.  tudi  samica dobi orgazem. to se fse deli.  razumet moraš tudi, da ženski ogrgazem ni pogoj za zanositev.  pa kurac se nič ne drge obe pičko. ampak jo polni in napolni. kot bo nekdo tvojo hčerko če jo imaš sploh. ahahah al pa je tvoj ati ki ga sovražiš tvojo mamico nafilal. in tebe očitno, ker sovražiš moške.

ja glej umska revica si no.  pa si malo motena.  saj vidiš kake pišeš.  ti si ja potrebna nujne psihiatrične obravnave.  jaz občasno dam, kakšno temo za prebrat  človeku ki je dr. na psihiatriji, ko iam cajt prebere. pa greva na kafe pa menima.  pa take samice kot si ti, ti bi ja morala bit na zarptem oddleku. sam ga nimkajo tolko fraj, ker vas je preveč.

Zakaj misliš, da bi se sploh kdo hotel drgnit od tvojo nagravžno smrdljivo ostudo od pizdoline?!

pri nas se še mačke ne gonijo zastonj ?

Večina vas je grdih in predebelih, tako da boste morale vi plačevati . Drugače vam bomo pa pripeljali Filipinke in Indijke.

da se bo ob tvojo kdo drgnu boš morala ti plačat.

če hočeš, 29.08.2025 ob 19:25

da se bo ob tvojo kdo drgnu boš morala ti plačat.

Ne bit tok fovš no 😉

nisi lepa in pametna še precej manje

Anonimno 4100, 29.08.2025 ob 17:45

Se popolnoma strinjam s tabo, da bi mogli moški plačat lepim in lepo urejenim ženskam, da jo lahko seksajo in napolnijo. Lepota ni zastonj. Saj si ženske urejate lase, lepo dišite, nosite uhane, si barvate nohte… Meni je to pomembno, da je ženska komplet urejena. Jaz bi vsak lepi ženski plačal, da seksam z njo. Pa tarifo lahko lepe ženske postavite primerno vašemu izgledu. Tiste zelo lepe lahko postavite visoko ceno.

Ti bi se dobila Mateja lepa za plačilo? Za koliko se bi ti srečala?

Punce lepe se bi dobile za primerno plačilo?

SPreten top ?

“Tiste zelo lepe lahko postavite visoko ceno.” KAJ JE “ZELO LEPO” JE ITAK STVAR OKUSA…

Filipinke so pa vsaj večinoma ZELO LEPE ŽENSKE pomojem – se strinjam 😛

Hmmm, vsak drug človek na zemlji jo ima. Torej ni neka izjemna redkost – nasprotno, dokaj pogosta dobrina je. In velja pać zakon ponudbe in povpraševanja. Ona, ki jo ceni previsoko lahko pač ostane brez odjemalca/odjemalcev.

In že nekoč davno je krožila šala: “ko te srbi uho, in se s kazalcem počohaš, komu bolj paše: ušesu ali kazalcu.

Pa še oseben prispevek: seks z žensko, ki ji “ne paše”, resnično ni prida vreden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close