Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mi prijateljica laze?

Zakaj mi prijateljica laze?

Če prepuščaš odločitev vsakemu posamezniku, potem pa tako ali tako nima smisla pisati o tem kdo je stestiran in kdo ne, ker bo vsak želel sebe prikazati kot zvestega in popolnega. 🙂

Če prepuščaš odločitev vsakemu posamezniku, potem pa tako ali tako nima smisla pisati o tem kdo je stestiran in kdo ne, ker bo vsak želel sebe prikazati kot zvestega in popolnega. :)[/quote]

Seveda je, ker če se že mate za take oh in sploh dobre primerke moških kot se ”razglašate” potem predvidevam da ste sposobni samokritičnosti in ocene dejanskega stanja….

Mene sploh ne zanima kaj ste/so drugi ljudje ampak jih samo opozarjam da preden nastopi zvestoba mora biti opcija nezvestobe aktivna ne samo v teoriji kot ti govoriš 🙂

Jaz nisem niti ne želim sodit drugih oz. bi moral met dovolj podatkov ki pa mi niso na voljo, da bi lahko ”pošteno” sodil.

Nisem jaz tak kot On_ ki kar sodi da vsak ki vara je slabič pa nemoralen pa kaj jaz vem kaj še vse…. pomembno je ozadje, ki pa ga mi dostikrat ne vidimo

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam z Matkičem. Da lahko govorimo o pravi zvestobi, mora prvo obstajati realna šansa nezvestobe.

Attraktiven moški, ki bi lahko imel 10 žensk, je zvest svoji ženi. To je zame prava zvestoba. ne pa, ko nekdo z nekom je, d ani sam, druge ga ne pogledajo in potem je on kao “vzor zvestobe”.

Kdor ima namen biti zvest, ne bo šel izzivat usode in preizkušat svojih mej.
Nekaj takega, kot če želim biti trezen, potem pa grem v gostilno in preizkusim koliko piv lahko spijem, da bom še vedno trezen. 🙂

Kdor ima namen biti zvest, ne bo šel izzivat usode in preizkušat svojih mej.
Nekaj takega, kot če želim biti trezen, potem pa grem v gostilno in preizkusim koliko piv lahko spijem, da bom še vedno trezen. :)[/quote]

Saj ”usoda” da preizkusiš svoje meje, lahko pride k tebi…. aja to pa verjamem da je težko če zgledaš ”podpovrečno” 😉 🙂 pa če si ”nezanimiv” več kot 1 ženski 😉 😛

Ne rabiš ISKAT možnosti za varanje, da je opcija…. Samo nekdo ki je neprivlačen in nezanimiv bi lahko tak razmišljal 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

🙂
Povej mi, kaj je razlika med tem:

Poglej…. če si on v ”srcu” ali glavi ŽELI nategnit ”drugo” zraven svoje, pa ne UPA ko je opcija je pač za mene ”pussy” ker nekaj želi nardit pa ne naredi… ni zato zvest…. oziroma strogo teoretično gledano je zvest ampak v resnici ni, ker v mislih se mu skoz podi kako bi drugo ”nategnil”

in tem:

primer B: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in je mel opcijo varat PA NI je ZVEST ?

A da ta pod primer B ne misli, kako bi drugo naskočil?

🙂

Poglej…. če si on v ”srcu” ali glavi ŽELI nategnit ”drugo” zraven svoje, pa ne UPA ko je opcija je pač za mene ”pussy” ker nekaj želi nardit pa ne naredi… ni zato zvest…. oziroma strogo teoretično gledano je zvest ampak v resnici ni, ker v mislih se mu skoz podi kako bi drugo ”nategnil”

in tem:

primer B: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in je mel opcijo varat PA NI je ZVEST ?

A da ta pod primer B ne misli, kako bi drugo naskočil?[/quote]

Tako….. to je pomembna razlika!

Ker če oseba nekaj ”želi” pa ne naredi potem je vbistvu ”nezvesta” samemu sebi…. Ampak če pa nima opcije pa sploh ni važno kaj želi ker itak ne more nič od tega dokazat…. vsaj meni ne oz. drugim razen sebi….

Matkič, si se izneveril lastnemu prepričanju? A ni zvest samo tisti moški, ki nima priložnosti!? 🙂 Ženske so te čisto zmedle, da greš pisat o faktih in nisi več prepričan v lastno moškost. :)))) Starejše ženske (Kleopatra) te za rokico goni in obrne “čas posla”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda, ker spet izhajaš iz svoje miselnosti, da je naša potreba to, da nategnemo čim več žensk. 🙂
To svojo resnico pa posplošiš na vse in zato sklepaš, da smo tisti, ki ne varamo, pač neprivlačni in nezanimivi. 🙂

Po drugi strani pa ženske iščejo zveste. Zato tvoja trditev ne velja. 🙂

Seveda, ker spet izhajaš iz svoje miselnosti, da je naša potreba to, da nategnemo čim več žensk. 🙂
To svojo resnico pa posplošiš na vse in zato sklepaš, da smo tisti, ki ne varamo, pač neprivlačni in nezanimivi. 🙂

Po drugi strani pa ženske iščejo zveste. Zato tvoja trditev ne velja. :)[/quote]

Poglej Robi, ti si dejal, da kdor ne IŠČE varanja oz. opcije nezvestobe je ne bo našel…. to seveda nikakor ne drži razen če zgledaš res neprivlačno ali antisocialno…. Ali pa če nikamor ne greš…. in če se z nobeno nočeš pogovarjat….

Ni naša ”potreba” ampak naš ”NAGON” da nategnemo čimveč žensk…. oziroma če želiš biološko pravilno…. je naš NAGON to da moški ”oplodi” čimveč samic, da nadaljuje svoj ”rod” ….

pa se lahko na glavo mečeš cel teden pa probaš to izpodbijat ampak to je neizogibna resnica.

Tebi sem že povedal, da ti svetujem da se o teh zadevah oglašaš po izgubi nedolžnosti z osebo …

hvala!

Tega nisem nikoli dejal kar pišeš ti, lahko pa mi pokažeš!

🙂

in tem:

A da ta pod primer B ne misli, kako bi drugo naskočil?[/quote]

Ker če oseba nekaj ”želi” pa ne naredi potem je vbistvu ”nezvesta” samemu sebi…. Ampak če pa nima opcije pa sploh ni važno kaj želi ker itak ne more nič od tega dokazat…. vsaj meni ne oz. drugim razen sebi….[/quote]

Si prepričan, da nekdo, ki ima opcijo varat in reče ne, da na to tudi ne pomisli? Jaz dvomim 🙂 Mislim, da ga ni junaka, ki ne bi kdaj pomisli kako bi bilo fajn pobožat drugo ritko (mimoidočo ali kakšno na tvju) – to nima z zvestobo nič 😉

Ker če oseba nekaj ”želi” pa ne naredi potem je vbistvu ”nezvesta” samemu sebi…. Ampak če pa nima opcije pa sploh ni važno kaj želi ker itak ne more nič od tega dokazat…. vsaj meni ne oz. drugim razen sebi….[/quote]

Si prepričan, da nekdo, ki ima opcijo varat in reče ne, da na to tudi ne pomisli? Jaz dvomim 🙂 Mislim, da ga ni junaka, ki ne bi kdaj pomisli kako bi bilo fajn pobožat drugo ritko (mimoidočo ali kakšno na tvju) – to nima z zvestobo nič ;)[/quote]

Narobe sva se razumela….

Jaz govorim v stilu, da si doma z svojo drago gledata TV ti pa razmišljaš kako bi nategnil ”sosedo”

v tem stilu govorim o ”razmišljanju” kako bi ”varal”

Potem pa te ”soseda” pokliče in prosi da ji pomagaš pri nekem opravilu in se ti potem v njeni hiši ko je žena na šihtu ponudi pa rečeš ne čeprav o tem ”vsak” dan sanjaš takrat pa si ”pussy”…. ker nezvest si že itak v mislih…. samo nimaš jajc da bi dejansko to naredo….

to pač za mene ni nekaj čemur se reče ”zvestoba”

Ampak kot pravim to je težko ”sodit” ker noben ali zelo redki bi to priznali…

To da če vidiš seksi punco ko gre mimo tebe pa pomisliš kak bi jo je ”normalno”

Si prepričan, da nekdo, ki ima opcijo varat in reče ne, da na to tudi ne pomisli? Jaz dvomim 🙂 Mislim, da ga ni junaka, ki ne bi kdaj pomisli kako bi bilo fajn pobožat drugo ritko (mimoidočo ali kakšno na tvju) – to nima z zvestobo nič ;)[/quote]

Narobe sva se razumela….

Jaz govorim v stilu, da si doma z svojo drago gledata TV ti pa razmišljaš kako bi nategnil ”sosedo”

Potem pa te ”soseda” pokliče in prosi da ji pomagaš pri nekem opravilu in se ti potem v njeni hiši ko je žena na šihtu ponudi pa rečeš ne čeprav o tem ”vsak” dan sanjaš takrat pa si ”pussy”…. ker nezvest si že itak v mislih…. samo nimaš jajc da bi dejansko to naredo….

To da če vidiš seksi punco ko gre mimo tebe pa pomisliš kak bi jo je ”normalno”[/quote]

Jaoooo Matkic 🙂 Pa kej te zgodbice pobiraš 😀 Ti imaš domišljija….
A si ti kdaj razmišljaj o sosedi?

Narobe sva se razumela….

To da če vidiš seksi punco ko gre mimo tebe pa pomisliš kak bi jo je ”normalno”[/quote]

A si ti kdaj razmišljaj o sosedi?[/quote]

Nimam nobene pretirano ”dobre” tak da ne nisem…. povem ti primer…. če ne razumeš kaj želim demonstrirat je itak škoda časa da debatirava 😉

Grem raje gledat pol Londonski derbi 😉

Če ne bi pomislil, niti ne bi imel razloga povedati “ne”. 🙂
Se strinjam, da to z zvestobo nima nič.

Ne razumem, zakaj trditev ne bi držala ?
Očitno zate opcija “zvestoba” ne obstaja. Človek je preprosto lahko zvest, ker mu to nekaj pomeni. Ne glede na videz.
In so trditve že malo smešne, ker bi potem to pomenilo, da so večje varalice bolj privlačne in zanimive.
Večkrat sem prevaral ženo, lepši sem ? Ali kako ? 🙂

Potreba ali nagon, saj ni razlike.
In ne trdim, da bi moral biti z eno žensko do konca življenja.

A si ti kdaj razmišljaj o sosedi?[/quote]

Nimam nobene pretirano ”dobre” tak da ne nisem…. povem ti primer…. če ne razumeš kaj želim demonstrirat je itak škoda časa da debatirava 😉

Grem raje gledat pol Londonski derbi ;)[/quote]

Saj sva se razumela sedaj, ampak ti si šel v tako specifičen primer, da je strah in trepet- veš koliko žensk bo sedaj dobilo kurjo kožo, ko bo to prebralo? Soseda in dragi bosta skoz na očeh 😀
Ja, to je zelo težko sodit, tudi če nihče ne prizna, da mu to res roji po mislih- to sem ti hotela rečt…

Seveda obstaja opcija ”zvestoba”

Ne gre se za to kaj mu pomeni ali ne, gre se za to da dokler voziš po 1 tiru ravno ne da bi imel možnost zavit drugam ne moreš rečt da si zvest…. če te nič ne more premamit… itak je samo ena pot

Kot zgleda tega nisi sposoben razumet kaj ti naj drugega rečem….

To je tako kot da bi dobo žensko in bi te dali na ”samotni” otok (z njo) in bi potem bil tam 10 let in ko prideš nazaj bi razglašal kako si bil ”zvest” teh 10 let

Ja seveda če druge opcije sploh mel nisi….

Nevem kakšne primere še ti naj dam da bo dovolj očitno kaj ti govorim….

Ja ampak če drugače pa se mečejo nazaj take ”relativno” ”banalne” zadevice kot če gre huda punca mimo v minici in pomisliš da bi jo za rit prjel 😀

Morem pol dat hudo specifični primer da nebom dobival tega nazaj.

kar se pa boldanega tiče pa je ravno to tisto o čemer govorim… tega itak 99.999999% ne bi priznalo, in zato jaz pač ne morem sodit, ampak polagam na misel, da se vsak moški zamisli če je dejansko vreden naziva ”zvest” ali samo pač je partner 🙂

Fuj vas bodi…
Zdaj grem pa jaz gledat nek film…:)

Saj mi je to popolnoma jasno, kaj želiš povedati.
Če pa gledamo realno, pa za varanje ni problem najti opcije. Če ne drugega, boš šel k prostitutki, kjer je pa vseeno kako izgledaš. 🙂

Bistvo tvojega pisanja je le opravičevanje nezvestobe, oziroma svojega nagona. Pa čeprav ti nagon nikjer ne pravi, da je treba varati. Varanje si je izmislil človek, ker je ujet med svojimi nagoni in svojim odnosom ter kulturo, ki ne odobrava svobodne spolnosti, če si poročen.
Sicer pa si lahko samski in lahko poseksaš žensk kolikor ti paše, da zadovoljiš svoj nagon 🙂

Saj mi je to popolnoma jasno, kaj želiš povedati.
Če pa gledamo realno, pa za varanje ni problem najti opcije. Če ne drugega, boš šel k prostitutki, kjer je pa vseeno kako izgledaš. 🙂

Bistvo tvojega pisanja je le opravičevanje nezvestobe, oziroma svojega nagona. Pa čeprav ti nagon nikjer ne pravi, da je treba varati. Varanje si je izmislil človek, ker je ujet med svojimi nagoni in svojim odnosom ter kulturo, ki ne odobrava svobodne spolnosti, če si poročen.
Sicer pa si lahko samski in lahko poseksaš žensk kolikor ti paše, da zadovoljiš svoj nagon :)[/quote]

Itak da je problem najt ”opcijo” za varat nekaterim…..

Nekateri so prestrahopetni da bi naročili prostitutko so pa preveč asocialni in neprivlačni da bi jih kera druga hotla met….

V mislih pa ”fantazirajo” pa želijo ”varat”

Madona Matkič, vedno najdeš nek izgovor za nekoga, ki je zvest, da je nekaj z njim narobe. Ali ne upa, ali pa nima šanse. Pri tebi sploh ni možno, da bi človek bil zvez. Če si pa na samotnem otoku z eno, pa spet nisi bil zvest. Kaj pa potem, je varal, če je 10 let sam z njo? :)) Malo čudno se tole vse skupaj bere.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič je pravi župnik, ki nas opozarja, da naj ne grešimo v mislih, besedah in dejanjih… kdo je tu sedaj tradicionalist? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[center]What goes around comes around![/center]

Že 10x sem ti povedal, da če imaš samo 1 opcijo, nimaš kaj za izbirat…..

Ko ti bo to jasno se lahko pogovarjava dalje.

Ne iščem nobenih izgovorov da je nekdo ”zvest” ali da to ni ….

Jaz poznam enega za katerega lahko mirne duše rečem da je zvest, ker je mel opcijo varat pa je reko punci Ne mam drago doma…. in on je za mene ZVEST….. ostali ki se razglašajo za ”zveste” pa jih nikdar ni nobena druga povohala ker so neprivlačni ali asocialni pa pač niso ”zvesti” ampak samo so partnerji…..

zdaj pa teoretiziraj naprej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close