Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj mi ne pride med sexom drugače pa mi pride

zakaj mi ne pride med sexom drugače pa mi pride

uglavnem ko s punco sexava mi ne pride pa da je celo fucking večnost na meni. če pa mi ga zdrka al pofafa pa mi pride
če morda veste u čemu je problem in lahko na nek način pomagaste najlepša hvala vnaprej

sranje s predznakom:

+ ; –

Ti imas pa mal ozko “definicijo” seksa. Si kot Bill Clinton, “I did not have sexual relations with that woman”, ko mu ga je baje 9x pofafala, lol.

Drugace pa, ne vem, morda pa ima tvoja postojnsko jamo. In se ce je poplavljena… nic cudnega. lol

kaj finger-fuck šteje kot fuck/sex ? 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi, če ima postojnsko jamo se da stvari rešit. Naj izvaja vaje medeničnega dna (keglove vaje), to naj počne večkrat na dan, pa tudi med sexom naj prakticira. 🙂

Psihološka blokada, mogoče zaradi težav pri predajanju, prepuščanju?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

to je posledica tega, da preveč drkaš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close