Zakaj Mesec laže ?
Kolikokrat je šel med svoje brazilce NM Macedoni?
Pa vsi župani Južne SLO?
Samo takrat se jih spomnijo, ko rabijo njihove glasove.
Kaki debili so tudi ti imenovani župani, ker je sedanja vlada “kriva”, ker imajo toliko socialnih transferjev in otroci ne hodijo v šole in tastari ne delat.
Ja pod katero vlado so dobili te enormne dodatke?
Kdaj so sploh otroci hodili redno v šolo?
Tako kot hodijo danes je bilo redko( imam nekoga, ki dela na OŠ v NM, kjer obiskuje šolo največ te populacije).
Moti me, da se 2userjejo in gradijo” na tuji zemlji in ne plačujejo prispevkov. Le kako jih bodo, če po uradni poti nimajo nobenih dobrin( voda, elektrika….).
Kdo jim je v preteklosti dovolil, da se je na 1 naslovu prijavilo 100, 200 in še več prebivalcev.
Tudi učitelji že omenjene šole so morali in so šli 2-3x letno v njihova naselja, ob in po koroni mislim, da ne gredo več.
mamka Miška, 22.08.2025 ob 15:42
Kolikokrat je šel med svoje brazilce NM Macedoni?
Pa vsi župani Južne SLO?
Samo takrat se jih spomnijo, ko rabijo njihove glasove.
Kaki debili so tudi ti imenovani župani, ker je sedanja vlada “kriva”, ker imajo toliko socialnih transferjev in otroci ne hodijo v šole in tastari ne delat.
Ja pod katero vlado so dobili te enormne dodatke?
Kdaj so sploh otroci hodili redno v šolo?
Tako kot hodijo danes je bilo redko( imam nekoga, ki dela na OŠ v NM, kjer obiskuje šolo največ te populacije).
Moti me, da se 2userjejo in gradijo” na tuji zemlji in ne plačujejo prispevkov. Le kako jih bodo, če po uradni poti nimajo nobenih dobrin( voda, elektrika….).
Kdo jim je v preteklosti dovolil, da se je na 1 naslovu prijavilo 100, 200 in še več prebivalcev.
Tudi učitelji že omenjene šole so morali in so šli 2-3x letno v njihova naselja, ob in po koroni mislim, da ne gredo več.
Temu, kar dela mama miška, se reče ‘presumerjanje pozornosti’ iz katastrofalnega dela ministra te vlade Luke Meseca. Glupi izgovori, kaj je bilo 15 let nazaj, še bolj glupo primerjanje funkcije župana in funkcije ministra, ki sta čisto drugačni funkciji in lajanje na desne, niso in ne morejo biti opravičilo za zanič delo vlade Goloba.
Za arhic sicer – in Macedoni (da o Mesojedcu ne govorimo) in Prebilič in Košir in Pogorelc so se z romsko problematiko ukvarjali 150x bolj kot vse leve vlade skupaj. Ja, tudi Prebiliču je treba dati zasluge, ker jih ima.
Mama Miška 200% ni iz Dolenjske ker če bi bila nebi pisala takih neumnosti. Sploh ne pozna situacije. Gre pa plačano komentatorko levice.
Ja, so šli župani med brazilce, da so jim glasove dali. Sicer pa, napišite tisti njihov trud med 100 in 1000%. Kaj so naredili? Konkretno. Sicer pa se tudi Mesec pojavil med njimi. So mu otroški zaplesali, ni bilo še novice da so ga prebutali. Ko so pa otroke vprašali ali se veselijo šole, pa ni bilo ekstra navdušenja. Kdor me sledi, pa morda prebere pa ve, da sem Dolenjka in pravim, da bi bilo potrebno tastare nabutat kot so jih včasih in na delo nagnat.
Forum je zaprt za komentiranje.