zakaj me nihče ne sprejema takšne kot sem?
Mama mi nenehno tumba in tumba:Debela si…debela si….debela si…Foter mi nenehno tumba enako stvar.
Pride sestrična od moje mame na obisk in govori podobno.
Ja ,jebela cesta,pa zakaj so debeli ljudje tako nesprejeti ??Pa kaj potem,če imam par kilc več?
Ali ne bi bilo bolje ,da bi se vsi brigali zase,sej imajo sami pepela na glavi,da ga sploh pomest ne morejo?
mogoče bo malo grdo izpadlo kar bom napisala, ker pišeš večinoma o družinskih članih, vendar na splošno taki ljudje ponižujejo druge, ker so sami tako zafrustrirani, da morajo ponižati nekoga, da sami izpadejo boljši.
ker pa je tukaj govora predvsem o družinskih članih, ti morda le hočejo dobro, kar se tiče morda zdravja in ne ravno izgleda.
talia, če si debela, to ni dobro za tebe, to ti hočejo dopovedat, kljub temu, da imajo sami tudi napake.Torej, zakaj si debela, kaj je narobe s teboj, da se ne moreš kontrolirat in pojest toliko hrane, kot jo potrebuješ?Če želiš pojesti več, se moraš NORMALNO več gibat, tečt, hodit v griče…..jat sem imel preveč kil in sem si rekel:
ali boš manj jedel
ali se boš več gibal
ker imam rad hrano, se več gibljem in teža je padla.Saj to je ves štos.
Sicer pa sem prepričan, da te imajo tvoji radi in te opozarjajo zgolj iz tega razloga, ker ti želijo dobro.
Dobro ti želim tudi jaz, zato ti predlagam da izbereš, al več gibanja, al manj hrane!
pika.
To že…Ampak njaprej se je treba imeti rad in ti mora biti mar zase, da se boš spremenil.
To hočem povedati.
Debelost in sprejemanje žalitev in življenje v žaljivih odnosih, je odraz nizke samozavesti in slabe samopodobe.
Treba je zato spremeniti lastno podobo o sebi in začeti pri svojih mislih, ki jih potem realiziraš.
Veš, veliko debelih ljudi (ne samo ženske, ampak tudi moški so debeli) je veliko bolj delavnih in v boljši kondiciji kot nekateri suhci.
Eni smatrajo ljudi z malo kg za pridne, ne vedo pa, da malo kg še ne pomeni ne pridnosti in ne tega, da imajo kondicijo. POznam kup oseb z malo kg in nič kondicije.
Na nek način se ljudje res vedno bolj brigamo le zase. In to briganje zase, ki je izraz sebičnosti, po drugi strani ustvarja vedno več osamljenih…Saj se vedno več ljudi briga, le zase.
Vso to nakopičeno znanje, ki človeštvu omogoča razvoj, s sabo prinaša vedno več pogojevanja in manj možnosti za sprejemanje.
Suhost res še ni pogoj za več kondicije.
Forum je zaprt za komentiranje.