Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ljudje pri toliko izbire še vedno hodijo na Hrvaško

Zakaj ljudje pri toliko izbire še vedno hodijo na Hrvaško

Mi hodimo na daljša potovanja po svetu, ampak poleti pa gremo vedno na Hrvaško. Tako lepega morja ni nikjer, razen morda v Grčiji. Pa morskih psov ni veliko v morju, to mi je tudi všeč :-))))

Zakaj ste tako proti Hrvaški. Jaz imam poleti rada, da se malo uležem na plažo in kakšno knjigo preberem. Pa kakšen hrib osvojim, pa kaj dobrega pojem, pa z možekom ….

Ne da se nam stalno letat po svetu od znamenitosti do znamenitosti. Različni smo si.

Odgovor na objavo uporabnika
Nikolaja zmaja, 09.06.2021 ob 15:26

Mi hodimo na daljša potovanja po svetu, ampak poleti pa gremo vedno na Hrvaško. Tako lepega morja ni nikjer, razen morda v Grčiji. Pa morskih psov ni veliko v morju, to mi je tudi všeč :-))))

Zakaj ste tako proti Hrvaški. Jaz imam poleti rada, da se malo uležem na plažo in kakšno knjigo preberem. Pa kakšen hrib osvojim, pa kaj dobrega pojem, pa z možekom ….

Ne da se nam stalno letat po svetu od znamenitosti do znamenitosti. Različni smo si.

Zelo lepo napisano. Za nas velja povsem enako. Točno tako je-če hočeš kaj novega videt, ne greš na Hrvaško. Če pa se hočeš spočit pa vsekakor

Objava čaka odobritev

Thanks for sharing, you can try QuickShortcutMaker app to fix shortcuts on your phone. I believe you will like it here: https://coimobile.com/quickshortcutmaker/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close