Zakaj ljudje nakupujejo v Mercatorju, ki je najdražji, namesto v Eurošpinu?
cenovno ugodno, 17.07.2021 ob 12:51
Zakaj je Mercator poln, en kup oseb noter, čeprav so cene najbolj zasoljene, v Eurošpinu je najcenej, pa je popolnoma prazno?!
Razen če ni druge opcije, grem vedno drugam. Jaz sploh ne vem, kaj ljudje vidijo v Merkatorju. Zasoljene cene, umazano, zastarelo in še nekvalitetna hrana. Ene pozitivne ne vidim v Merkatorju. Pa še meso majo zanič.
V Evrospinu imajo večinoma Italijanske stvari, ki so kvalitetne. Saj npr riž in testenine so v vseh drugih trgovinah (Spar, Lidl, Hofer) večinoma iz Italije…
V Mercatorju so pa večinoma Hrvšake stvari, se mi pa zdi da so v Mercatorju malenkost cenejši kot takrat, ko je bil v Slovenskih rokah. Je bilo pa včasih več slovenskih dobaviteljev. Kakšne stvari so res kar drage v Mercatorju v primerjavi s konkurenco, edino kar mi je zoprno pri Mercatorju je, da za določene stvari hočejo mjihovo kartico in potem samo zato ne kupim, ker bi bila cena koliko toliko konkurenčna samo s kartico.
Ni res. Določeni artikli je cena ista ali celo nižja. Generični izdelki, izdelki znamke Mercator in podobno.
Recimo 1 liter mleka je ista cena v Mercatorju, Hoferju, Eurospinu. Če gledaš npr. najcenejše mleko v vsaki trgovini.
S tem da ob petkih in sobotah lahko koristiš še kupon in je -25% (ena četrtina cene manj). Kar postavi ceno v Mercatorju daleč najnižjo. Pa izdelke lahko vzameš večje pakiranje. Mleko 12x, pivo 24x in podobno. Ne samo 1 liter.
Koliko se to pozna pri pivu, ko imaš kakšno zabavo / rojstni dan.
že leta ne nakupujem več v merkatorju, 17.07.2021 ob 14:17
Razen če ni druge opcije, grem vedno drugam. Jaz sploh ne vem, kaj ljudje vidijo v Merkatorju. Zasoljene cene, umazano, zastarelo in še nekvalitetna hrana. Ene pozitivne ne vidim v Merkatorju. Pa še meso majo zanič.
Recimo salama je v Mercatorju poceni. Pikova suha za 9,99 € / kg. Težko kje ceneje. Pa še včasih akcija in je 8 € / kg. Lahko koristiš kupon, dobivaš pike.
Recimo pizza-šunka v Mercatorju 5,79 € / kg. Drugje precej dražja (cca 7 € / kg).
Forum je zaprt za komentiranje.