Zakaj LJčani mislijo, da so center sveta
Ha Ha ti si pa zares LJ Skoda za tebe —> Al so dobre hrenovke ??
Pa ne vec kot eno ce ne nebos vec denarja imel do konca meseca —LOL
Pazi na tvoj hrbet — Krtaca zajfa krtaca in zajfa pa tudi z nohti zdrgni
Splahni in se z brisaco dobro osusi ce ne bos ves pikast po hrbtu ..
Bof Jutri pa moram moje Domace krvavice — kranjske klobase in sunke v dim dati ..
Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..
Bof Jutri pa moram moje Domace krvavice — kranjske klobase in sunke v dim dati ..
Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..[/quote]
Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.
Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..[/quote]
Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh
nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]
Ce bi ti bil tak fajn slovenec kot ti reces Hrenovka bi ze moral opaziti da v Franciji zivim
vec kot 40 let in sem prima tukaj .
Moja srednja placa od zacetka do konca je bla 3500 eu ( to kar pomeni od zacetka veliko manj in na koncu veliko vec ) Zato pa zares nisem po slovensko zivel cetudi mi mamica ni studija financirala
sem se vse bolje znajdo kot vi super diplokus —brez dela — Skoda ne za tak brihtne ???,
Ce pa je moja Slovenhcina slaba to je pa res – kadar ne govoris vec ne pises vec po Slovensko
pa se ti rojstni jezik tudi skrci . Ce beres malo po vseh rubrikah bos sprevidel da nisem edini .
jih je dosti ki so komaj 2–5 let tukaj in priznajo da so ze veliko Slovenhcine pozabili .
Lahko poskusas tudi ti bos ze videl ce imam prav ali ne. Toda odgovor bos dobil sele po 40 letih .
Polegi tega zivim Z Francozinjo berem po Françosko podnevi govorim tudi sanjam tudi po
Francosko Ce primerjas 20—- in 40 let to je 2x vec pa je razumno da se bolj Francoz pocutim kot
Slovenec .. Prej sem tudi 2 leti v Italiji zivel in tudi ta jezik se malo govorim— Na 60 % prej pa 85%
Na meji Z Hrvasko sem zivel (ko sem se cisto mlad bil.) Tudi Hrvateke razumem pa Srbine tudi
ker smo se tudi tega v soli ucili -Obvezno v nasih casih —- edino Cirilico sem cisto pozabil…
Kot vidis vse to skupaj zmesano se se kar dobro znajdem –bolj kot vecina Slovencev ..
Ki se se zdaj niti Srbohrvaskega jezika ne ucijo .
Vecina Diplokus pa Anglescino ali Nemscino pozabijo po 5 -10 letih jim nic ne ostane ..
SAMO NJIHOVO PERFEKTNO SLOVENHCINO TESEJO —–NORMALNO KER ONI SO PERFEKTNI
Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh
nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]
Ce bi ti bil tak fajn slovenec kot ti reces Hrenovka bi ze moral opaziti da v Franciji zivim
vec kot 40 let in sem prima tukaj .
Moja srednja placa od zacetka do konca je bla 3500 eu ( to kar pomeni od zacetka veliko manj in na koncu veliko vec ) Zato pa zares nisem po slovensko zivel cetudi mi mamica ni studija financirala
sem se vse bolje znajdo kot vi super diplokus —brez dela — Skoda ne za tak brihtne ???,
Ce pa je moja Slovenhcina slaba to je pa res – kadar ne govoris vec ne pises vec po Slovensko
pa se ti rojstni jezik tudi skrci . Ce beres malo po vseh rubrikah bos sprevidel da nisem edini .
jih je dosti ki so komaj 2–5 let tukaj in priznajo da so ze veliko Slovenhcine pozabili .
Lahko poskusas tudi ti bos ze videl ce imam prav ali ne. Toda odgovor bos dobil sele po 40 letih .
Polegi tega zivim Z Francozinjo berem po Françosko podnevi govorim tudi sanjam tudi po
Francosko Ce primerjas 20—- in 40 let to je 2x vec pa je razumno da se bolj Francoz pocutim kot
Slovenec .. Prej sem tudi 2 leti v Italiji zivel in tudi ta jezik se malo govorim— Na 60 % prej pa 85%
Na meji Z Hrvasko sem zivel (ko sem se cisto mlad bil.) Tudi Hrvateke razumem pa Srbine tudi
ker smo se tudi tega v soli ucili -Obvezno v nasih casih —- edino Cirilico sem cisto pozabil…
Kot vidis vse to skupaj zmesano se se kar dobro znajdem –bolj kot vecina Slovencev ..
Ki se se zdaj niti Srbohrvaskega jezika ne ucijo .
Vecina Diplokus pa Anglescino ali Nemscino pozabijo po 5 -10 letih jim nic ne ostane ..
SAMO NJIHOVO PERFEKTNO SLOVENHCINO TESEJO —–NORMALNO KER ONI SO PERFEKTNI[/quote]
Si se prodal. Meni se ni treba prodati, ker imam rada Slovenijo in sem ponosna na to, da lahko živim v svoji rodni domovini. Tebe je skoraj zadušila, rodna vas in si moral iti s trebuhom za kruhom. Samo, da si sedaj popoln in uresničen v tuji deželi. In srečno!
Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]
Dj preber gva si citirala….boš vidla sramoto zase…..
dejstvo je da so ljubljančani odfukan čist do konca….zezda ter parada ponosa njihov statusni simbol….
Nis(m)o le tipi takšni, tudi ženske so. Pa to ne le Ljubljančanke, temveč tudi tiste od drugod, ki sicer živijo/delajo/študirajo v LJ. Zato sem se že pred časom odločil, da se nikoli več ne bom vozil 100 in več km daleč zgolj zato, da bom z neko punco šel na pijačo. Ali se dobiva v Lj ko imam tam kakšne opravke, pa se obenem še oba dobiva, ali pa se oba dobiva na pol poti. To, da me potni stroški stanejo najmanj 10 € in da porabim najmanj 3 ure časa le zato, da se pripeljem v Lj in nazaj, njo pa le vožnja z LPP ali pa še to ne, pač ne pelje nikamor.
Forum je zaprt za komentiranje.