Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj LJčani mislijo, da so center sveta

Zakaj LJčani mislijo, da so center sveta

A kar za center sveta gre? “Center Slovenije” ni dovolj reci??
Sicer pa… v svetovnem merilu ni LJ kaj dosti vec od precenjene vasi. lol

Ha Ha ti si pa zares LJ Skoda za tebe —> Al so dobre hrenovke ??

Pa ne vec kot eno ce ne nebos vec denarja imel do konca meseca —LOL

Pazi na tvoj hrbet — Krtaca zajfa krtaca in zajfa pa tudi z nohti zdrgni

Splahni in se z brisaco dobro osusi ce ne bos ves pikast po hrbtu ..

Bof Jutri pa moram moje Domace krvavice — kranjske klobase in sunke v dim dati ..

Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..

Bof Jutri pa moram moje Domace krvavice — kranjske klobase in sunke v dim dati ..

Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..[/quote]

Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.

Ce mi prineses tvojo zalogo hrenovk in ce 5 ur pocakas ti jih bom tudi zakadil ..[/quote]

Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh

nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]

Ce bi ti bil tak fajn slovenec kot ti reces Hrenovka bi ze moral opaziti da v Franciji zivim
vec kot 40 let in sem prima tukaj .

Moja srednja placa od zacetka do konca je bla 3500 eu ( to kar pomeni od zacetka veliko manj in na koncu veliko vec ) Zato pa zares nisem po slovensko zivel cetudi mi mamica ni studija financirala
sem se vse bolje znajdo kot vi super diplokus —brez dela — Skoda ne za tak brihtne ???,

Ce pa je moja Slovenhcina slaba to je pa res – kadar ne govoris vec ne pises vec po Slovensko
pa se ti rojstni jezik tudi skrci . Ce beres malo po vseh rubrikah bos sprevidel da nisem edini .
jih je dosti ki so komaj 2–5 let tukaj in priznajo da so ze veliko Slovenhcine pozabili .

Lahko poskusas tudi ti bos ze videl ce imam prav ali ne. Toda odgovor bos dobil sele po 40 letih .

Polegi tega zivim Z Francozinjo berem po Françosko podnevi govorim tudi sanjam tudi po
Francosko Ce primerjas 20—- in 40 let to je 2x vec pa je razumno da se bolj Francoz pocutim kot
Slovenec .. Prej sem tudi 2 leti v Italiji zivel in tudi ta jezik se malo govorim— Na 60 % prej pa 85%
Na meji Z Hrvasko sem zivel (ko sem se cisto mlad bil.) Tudi Hrvateke razumem pa Srbine tudi
ker smo se tudi tega v soli ucili -Obvezno v nasih casih —- edino Cirilico sem cisto pozabil…

Kot vidis vse to skupaj zmesano se se kar dobro znajdem –bolj kot vecina Slovencev ..

Ki se se zdaj niti Srbohrvaskega jezika ne ucijo .

Vecina Diplokus pa Anglescino ali Nemscino pozabijo po 5 -10 letih jim nic ne ostane ..

SAMO NJIHOVO PERFEKTNO SLOVENHCINO TESEJO —–NORMALNO KER ONI SO PERFEKTNI

Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh

nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]

Ce bi ti bil tak fajn slovenec kot ti reces Hrenovka bi ze moral opaziti da v Franciji zivim
vec kot 40 let in sem prima tukaj .

Moja srednja placa od zacetka do konca je bla 3500 eu ( to kar pomeni od zacetka veliko manj in na koncu veliko vec ) Zato pa zares nisem po slovensko zivel cetudi mi mamica ni studija financirala
sem se vse bolje znajdo kot vi super diplokus —brez dela — Skoda ne za tak brihtne ???,

Ce pa je moja Slovenhcina slaba to je pa res – kadar ne govoris vec ne pises vec po Slovensko
pa se ti rojstni jezik tudi skrci . Ce beres malo po vseh rubrikah bos sprevidel da nisem edini .
jih je dosti ki so komaj 2–5 let tukaj in priznajo da so ze veliko Slovenhcine pozabili .

Lahko poskusas tudi ti bos ze videl ce imam prav ali ne. Toda odgovor bos dobil sele po 40 letih .

Polegi tega zivim Z Francozinjo berem po Françosko podnevi govorim tudi sanjam tudi po
Francosko Ce primerjas 20—- in 40 let to je 2x vec pa je razumno da se bolj Francoz pocutim kot
Slovenec .. Prej sem tudi 2 leti v Italiji zivel in tudi ta jezik se malo govorim— Na 60 % prej pa 85%
Na meji Z Hrvasko sem zivel (ko sem se cisto mlad bil.) Tudi Hrvateke razumem pa Srbine tudi
ker smo se tudi tega v soli ucili -Obvezno v nasih casih —- edino Cirilico sem cisto pozabil…

Kot vidis vse to skupaj zmesano se se kar dobro znajdem –bolj kot vecina Slovencev ..

Ki se se zdaj niti Srbohrvaskega jezika ne ucijo .

Vecina Diplokus pa Anglescino ali Nemscino pozabijo po 5 -10 letih jim nic ne ostane ..

SAMO NJIHOVO PERFEKTNO SLOVENHCINO TESEJO —–NORMALNO KER ONI SO PERFEKTNI[/quote]

Si se prodal. Meni se ni treba prodati, ker imam rada Slovenijo in sem ponosna na to, da lahko živim v svoji rodni domovini. Tebe je skoraj zadušila, rodna vas in si moral iti s trebuhom za kruhom. Samo, da si sedaj popoln in uresničen v tuji deželi. In srečno!

Nisem iz Lj. Ampak tvoja slovenščina je zelo slaba. Kaj si več časa preživel v vaških gostilnah? Sploh nisem brala do konca, ker je nerazumljivo.[/quote]

Dj preber gva si citirala….boš vidla sramoto zase…..

dejstvo je da so ljubljančani odfukan čist do konca….zezda ter parada ponosa njihov statusni simbol….

[url=https://www.youtube.com/watch?v=kyMcdYEdJBA]my FB profil[/url] *********** [url=https://www.youtube.com/watch?v=FZRkP8PSdmA]my VIDEO[/url] **********[url=http://shrani.si/f/30/RM/1MH3Oak7/zajeta-slika.png]my TVITER[/url]

beda od teme

Kaj je novega po pol leta? goldfišica je še vedno aktivna, stari tudi, … nič novega.

Ja ne vem, kaj si pričakoval?:) Drugačno cirkuško zasedbo, z boljšimi predstavami? Nikoli več ne bo tako kot je bilo, ker si ti odšel:).

Nis(m)o le tipi takšni, tudi ženske so. Pa to ne le Ljubljančanke, temveč tudi tiste od drugod, ki sicer živijo/delajo/študirajo v LJ. Zato sem se že pred časom odločil, da se nikoli več ne bom vozil 100 in več km daleč zgolj zato, da bom z neko punco šel na pijačo. Ali se dobiva v Lj ko imam tam kakšne opravke, pa se obenem še oba dobiva, ali pa se oba dobiva na pol poti. To, da me potni stroški stanejo najmanj 10 € in da porabim najmanj 3 ure časa le zato, da se pripeljem v Lj in nazaj, njo pa le vožnja z LPP ali pa še to ne, pač ne pelje nikamor.

provincialcem je res hudo.

zadnji v evropi + zadnji v državi + zadnji na vasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close