Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj LJčani mislijo, da so center sveta

Zakaj LJčani mislijo, da so center sveta

mi obrtniki pa pridemo tudi na dom – klik

aja – LJ pa so nastali tako, da niso znali brati tabel v druge dele SVN

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ljubljančani so za marsikaj prikrajšani v življenju. Tuja jim je lepota življenja daleč od staršev tekom študija, recimo. Zabave v študentskih domovih, občutek, da si prvič sam, brez kontrole starih. LJ-čani so pod kontrolo starih, dokler ne dobijo službe, eni še dlje, ker so stanovanja v LJ najdražja.

Lj-čani ne poznajo čara zahajanja na prireditve in koncerte po celi Sloveniji, pa i šire, v Graz, Dunaj, Reko, Zagreb, Trst..ker čakajo, da vse pride k njim. V Tivoli, Stožice, Križanke, Cvetličarno, ali pač Kino Šiška.

Komot so in tega jim ne zavidam. Nimajo nekega življenjskega poguma, tudi neke širine ne.

To je dolgcajt od lajfa, da se celo življenje sprehajaš po Tivoliju, hodiš po istih ulicah, kot mulc, gimnazijc, študent in odrasel, v iste kafane..

a bi iz S. Koreje zadeli LJ, da jo zravnajo — pa začnemo znova

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Morda bi zadoščalo, če izpustijo pse, če jih niso že pojedli!
Pes ki laja, ni dovolj kuhan. (Korejski pregovor)

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pes ki laja, ni dovolj kuhan. (Korejski pregovor)[/quote]
so že 2x probal – uni bull -mastifi … pa ni zadoščalo

Pes ki laja, ni dovolj kuhan. (Korejski pregovor)[/quote]
so že 2x probal – uni bull -mastifi … pa ni zadoščalo[/quote]
Inspiracija priplava, kadar pije modra glava. (Ivan Rob)
Jebenti zakaj ne pijem????

je.be.mti turko se še sedaj pozna, da so bili 600 let v Srbiji
Koliko časa se bo nam vleklo
[sup]govori srbski,, da te razumije ceo svet press[/sup]

Za avtorico: Lj je center Slovenije. Sprijazni se. Če nimaš za burek, ne hodi na portale.

Bemuj, bejba, ki se trudi biti Štajerka, zagovarja Žabarje!!!

ti pa, če ne moreš dati kolen narazen ne obstojaj

Nisem s podeželja. Ni vse, kar ni LJ; podeželje.

Me pa veseli, ko se LJ-čani sami izdate, da ste natanko taki, kot s evas opisuje…bahavi, vzvišeni, omejeni, domišljavi…[/quote]

Nisem iz Lj:). Vidiš, kako se motiš in pišeš na pamet:). Podeželje sem omenila namenoma (kot nasprotje mestu), ker tisti, ki pljuva in meče vse prebivalce recimo Lj v isti koš, ima težave s svojo lastno identiteto in čuti nek manjko.[/quote]

Kakšne buče! Se zavedaš, da samo (nekateri) Ljubljančani in Ljubljančanke verjamete, da je v teh besedah kaj resnice? In to ponavadi ravno tisti, ki prednosti glavnega mesta niti 10% ne znajo izkoristit, tudi če celo življenje živijo v njem. Resnica je, da ima lahko en intelektualec s podeželja ali obrobja Ljubljane od tega mesta bistveno večjo korist kot en čapac iz kakšnega ljubljanskega spalnega naselja. Naslovi dilerjev za drogo niso neka prednost.

Tako je..me prav zanima..kako pogosto povprečen fužinčan obišče Nuk, Cankarjev dom…

Glede na to, da je v Fužinah čedalje več študentov, je mogoče prav, če definiraš povprečnega Fužinčana.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a zakaj misljo da so center sveta?

-KER LAHKO!

😉

Morda si naletela na kakšnega, navajenega izključno na beton, ki ne prenese prašnih cest. Kaj veš, lahko kihat začne. Si predstavljaš koliko problemov bi imela?

a nismo :)?

ZE receno od zacetka ljubljancani so zapufani narod –zenske kot mozki

ZAKAJ vecina jih se avta nima z avtobusi se vozijo in veliko pes hodijo to velja za vse tiste ki imajo

place od 600- 1200 euros mesecno .

1) srednje stanovanje v ljubljani je 550-600 euro / luknje ali enosobnice pa 280/350 euro

stara stanovanja neobnovljena pa 300-500 euro ko dodas gori se elektriko vodo plin pometanje = cihcenje

stanovansko taxo od tvojih 1000 eu ti ne ostane nic — ta te bo se cigareto fehtal .

tisti ki pa vec zasluzijo pa so se zapufali z avtom ali z stanovanjem in niso nic bolj bogati kot drugi

zato ljubljancan se odzeja v ljubljanici brska po starem trziscu da prezivi .Tisti ki pa imajo manj kot

700 place pa v misjih luknjah zivijo in samo hrenovke in solato – yaourte jejo .

Ce hoces lacna bit pa lovi ljubljancana on te bo lovil ce imas ti denarja in dobro sluzbo

ce ne bo profitiral in se te znebil ..Imel sem dve teti ki so zivele v ljubljani

ena je bla na direkciji enega velikega podjetja za prezivnine moz novinar

druga je bla prodajalka –moz pa ptujcan in delovodja

Bolj ojena in gospodska je bla ta prva ki se izpita ni imela kaj pa sele avto

ta starejsa ki je bolj po domace zivela je imela ze avto od zacetka 60 leta in so si zgradili lepo hiso

na Siski .. To niso tisti ki prdijo visoko ki dobro zivijo to so pravi ljubljancani

jas sem pa zivel 3 leta v ljubljani in sem se jim zares smejal tak so oni butasti pa vazni ..

ZAKAJ IMAJO LJUBLJANCANI RJAV GRBET ????? ZATO KER PRDIJO VISJE KOT NJIHOVA RIT

POPRAVA GRBET = HRBET

Uff, tale en in edini popravek je bil vsekakor nujen… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

hvala bogu za LJ, MB, CE, KP, NG, NM, … da imamo na vaseh mirno življenje ☺

YESSSSSSSSSSSSSS!!!!

Nisem brala skropucala bAD bOz.

Lj je fajn pa Ms je fajn pa Kr je fajn pa … get di point?

Shit, kolk frustracij imajo nekateri.

podgane in golobi
brezobzirni vozniki/ce
nikjer miru za na sekret …

Ta mesta so vedno bolj podobna spalnim naseljem priseljencev, ki delajo za male pare in živijo nekvalitetno ceneno mestno ne meščansko življenje. Vsaj 70% folka je takšnega. Elita se vse pogosteje seli ven iz mest.
Mesta so samo administrativni in kulturni centri neke regije ali države. 70% raje od tega ne profitira miselnega napredka, kvečjemu nazadujejo. A si še kje na periferiji videl kakšno amt jokat,d a nima otrokom kaj dat jest in so ti obsojeni na pico in sendvič, k si ga lahko privoščijo? To so ti mesta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close