Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Jonas deluje kot zombi?

Zakaj Jonas deluje kot zombi?

Danes sem videl, ko je nekaj govoril glede svoje politične kandidature, pa je deloval zelo utrujeno, brez žara, brez energije, razlogi za odločitev so bili pa tako klišejski in neprepričljivi, da sem imel občutek, kot da poslušam kakega s posebnimi potrebami, ne pa diplomiranca. Skratka, pravo apsortje Jonasa, kot smo ga poznali neoč. Iskrivega, domiselnega, energetičnega, retorirčno zelo spretnega.

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET CENZURIRANI, 03.01.2022 ob 23:49

Danes sem videl, ko je nekaj govoril glede svoje politične kandidature, pa je deloval zelo utrujeno, brez žara, brez energije, razlogi za odločitev so bili pa tako klišejski in neprepričljivi, da sem imel občutek, kot da poslušam kakega s posebnimi potrebami, ne pa diplomiranca. Skratka, pravo apsortje Jonasa, kot smo ga poznali neoč. Iskrivega, domiselnega, energetičnega, retorirčno zelo spretnega.

Starost in fumare naredijo svoje. Le kaj bi on lahko premaknil na bolje? Tudi mene to zanima.

Seveda je bil brez, tebi da energijo samo, ko ti kosovski doktor JJ svojo zapečeno plešo na TV pokaže. Pa smo razvozlali skrivnost.

zakaj mi vso energijo daš in potem hitro vzameš?

Mogoče je denarja za dovolj veliko količino zmanjkalo,pa se vidi primanjkljaj….

Samo res, deluje zelo zelo ubogo

Vsi se pac staramo. Ce pride v parlament bo prav gotovo najintelegentnejsi clovek v DZ.   Upam, da bo to uporabil v pozitivno smer.

Lahko, da je to od prekomernega drkanja, prekomernega praznenja jajc. So nam že včasih zabičali, da se ti posuši telo, če si ga drkaš.

Bil je pač low. Počakaj, da bo high.

Ker ni “vaš”.

bo legalajzal kokice. Luštno bo :):):)

Upssd, 04.01.2022 ob 13:22

Vsi se pac staramo. Ce pride v parlament bo prav gotovo najintelegentnejsi clovek v DZ.   Upam, da bo to uporabil v pozitivno smer.

LOL! A an to, da je “igralec” tudi po fohu, ti pa ne užge?  Taki znajo – znajo pa predvsem manipulirat z množico. In ti padaš na to ? 🙂

Saj vsi ti SDjevci zgledajo kot zombiji.

Pedomedo globalistični satanisti pač.

Senza736, 04.01.2022 ob 14:21

Ker ni “vaš”.

Mi pa v jok, pa na policijo:-(

OMB, 04.01.2022 ob 21:06

Mi pa v jok, pa na policijo:-(

Sicer ne vem, zakaj, ampak če ti bo to pomagalo…

Sami kreteni ste tu gor.

Debilci z debilnimi odgovori!

Rad igra karte in

pile-of-coke-cocaine.gif (498×320)

Če je na snegecu, bi bolj pasal v SDS stranko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close