Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je vedno več starejših žensk samskih?

Zakaj je vedno več starejših žensk samskih?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7104, 03.11.2021 ob 09:37

Opažam, da je vedno več samskih žensk, starejših od trideset let. Kot da gre za neke vrste epidemijo, tega včasih ni bilo toliko. Tudi med mojimi prijateljicami je precej takih, sploh med bivšimi kolegicami s fakultete. Kakšni so razlogi? Meni je to nepredstavljivo, brez svojega dragega si življenje težko predstavljam. Mogoče bi se morala brigati zase, ampak me vseeno zanima.

mogoče zato ker vsi samo varajo????

samo seksali bi,doma nebi nč delali,le na internetu bili.

ženske nismo bile nikoli tako samostojene in neodvisne kot sedaj.

Kozl, 03.11.2021 ob 11:04

Desperadodajka, 03.11.2021 ob 10:17

Samo desetletjem feminizma in borbe za emancipacijo se lahko zahvalimo, da ženske danes zaslužimo precej več od moških, kar nam ponuja finančno neodvisnost, medtem ko so sinčki finančno podhranjeni in odvisni od mama hotela še v srednjih letih. Zato je tudi edina pravilna pot za moderno žensko samskost brez otrok, sicer se hitro ujame v past in mora deliti svoj finančni potencial z nesposobnim moškim potomcem, ki ga ima na grbi do konca življenja, kot so nekoč ženske imele moške parazite, s katerimi so se poročile.

Na katerem planetu ženske zaslužijo več od moškega? Na zemlji ne.

Tudi na zemlji tudi, vprašanje le za kakšno sorto samičk gledaš… ?

Anonimno 4811, 03.11.2021 ob 11:04

Razlog je, da nam ni več potrebno tolerirati grdega ravnanja partnerja za preživetje sebe in otrok.

Ker govorimo o samskih ženskah: jaz sem nad 30 samska in brez otrok, raje sama kot z nasilnim partnerjem, ni se mi treba prodajati na tržnici kot v državah tretjega sveta, in nisem v dilemi ali mu pustim nasilje nad menoj, ker bi z otroci crknila od mraza čez zimo, tako kot v dobrih starih časih, ko si moral v gozd na roke drevo za kurjavo posekati.

Včasih so moški imeli moške zadolžitve in temu primerno “vrednost” v družini – danes ni vprašanje preživetja, kdo bo kamenje v rudniku na roke kopal, da se našpara za en otroški zimski plašč; danes oba gresta na 8h pisarniško delo za isto plačo – moški so tisti, ki so dobili lažje delo! Oni so razbremenjeni, ne me. Še vedno si pa dovolj gnilih ? domišlja, da je celoten dom in družina fizični, psihični in finančni problem za žensko, medtem ko so oni revčki tako utrujeni, da gredo po šihtu za 3h na pir potem pa tulijo in iščejo “ljubice”, ker je baba preveč utrujena za skakati po njih!

Če moški ne doprinese v najin dom več kot potepuški maček, pes in kos zelenjave v hladilniku – čemu bi ga želela? Čemu ga ne bi napodila, če ne zna zamjavkat hvala, ko mu krožnik k riti prinesem, se mi malo podobrikat ko bi naskakoval pa gre varat, če mu nisem 24/7 na voljo za vtikati ali pa okuži s SPB med nosečnostjo!

Avtorica, ti si ne znaš predstavljati življenja brez svojega dragega, ker lepo dela s teboj. Niso vsi moški takšni – če bi imela nesrečo izkusiti kako grdo marsikateri dela s partnerko, bi tako kot veliko žensk, vedela, da je bolje biti sam kot v nasilju.

Čestitke, da si našla svojo drugo polovico.

Support!

Kozl, 03.11.2021 ob 09:51

Opažam enako. Zanimivo pri tem je, da so vse res lepe.

Iz mojih opažanj so razlogi predvsem povezani z sporočili, ki jih te ženske dobivajo v času, ko bi si morale poiskati partnerja in ustvarit družino:

Vsi se mečejo za mano, se mi ne mudi

Treba se je cenit, za mene je le najboljše dovolj dobro. Bo že prišel popolni samo za mene.

Življenje je treba uživat, družina pride kasneje

Prvo je jaz jaz jaz, potem šele pride vse ostalo

Potem pridejo 30ta in naenkrat šok. Vsi primerni so že oddani. Naenkrat ni več izbire. Te princese potem kar naenkrat nimajo več izbire, oz izbirajo med ostanki. Katerih seveda nočejo.

Leta potem tečejo, kriteriji pa iz leta v leto rastejo. Koliko je potem realnih možnosti, da pri 35 ali 40 najde tipa, popolnega, brez bivše žene in otrok? 0

In zakaj bi morale v idealnih letih za gradnjo kariere poiskati partnerja in si ustvariti družino⁉️

Ko pridejo v srednja leta, si lahko namreč poiščejo tudi kaj mlajšega, ne pa skoncentrirano gledajo le za vrstniki… ????

Blabla329, 03.11.2021 ob 09:41

Ja unicuje se druzina, unicuje se zakon kot institucija in svetost… Sve bjeze od kuhanja, treba mozu prat… Patriarhat je stigmatiziran… Itd itd…

Siroka je to tema…

Kolk 20 letnic se uci oz razmislja v tej smeri da se poroci rodi itd… Kolk?

Sploh se v vzgoji ne pripravlja za zakon. In potem se taksna dva najdeta… In… Tuuuga…

Itd itd itd…

Ode sve u pizduu maternu.

Kje v času si se pa ti izgubil❓ Srednji vek❓

Zakaj vraga naj bi dvajsetletnice razmišljale o iskanju partnerja in družini⁉️

Patriarhat⁉️ Hahahaha, ti časi so pa že zdavnaj mimo. Znanost, tabletka, največji izum v zgodovini, je namreč ženskam dala moč odločanja o lastni usodi in jih posledično osvobodila. Nobena vlada, nobena institucija, nihče ni naredil toliko kot tista majhna tabletka. Je pa res, da zgodovinskega trenutka niso v polnosti izkoristile, premešale patriarhalno usmerjen moški svet in začrtale smernice matriarhatu.

iz preprostega razloga. Moški povprečno umremo prej kot ženske.

donporleone, 03.11.2021 ob 11:40

Kje v času si se pa ti izgubil❓ Srednji vek❓

Zakaj vraga naj bi dvajsetletnice razmišljale o iskanju partnerja in družini⁉️

Patriarhat⁉️ Hahahaha, ti časi so pa že zdavnaj mimo. Znanost, tabletka, največji izum v zgodovini, je namreč ženskam dala moč odločanja o lastni usodi in jih posledično osvobodila. Nobena vlada, nobena institucija, nihče ni naredil toliko kot tista majhna tabletka. Je pa res, da zgodovinskega trenutka niso v polnosti izkoristile, premešale patriarhalno usmerjen moški svet in začrtale smernice matriarhatu.

Ajde ti odjebi. Paljba.

Ti jadan ni neznas sta valja i sta ne valja… Za kaj se je treba zavzet in kaj opustit pa bos meni podvprasanja dajal oz repliciral.

Kdo si ti?

Ne strinjam se. Ženske ne trpijo več alkoholikov, fizicnih obracunov…

Enostavno želijo drugacno življenje. Vcasih pa je zenska trpela vse gorje saj ni imela izobrazbe, ne zaposltve.

Na eni strani so egoistke, ki pustijo svoje otroke možu, na drugi strani so izkoriscane zenske, ki zelijo samo mir.

Zal se nekako obrne, da prav dva nekompatibilna prideta vkup… žal.

Uf, 03.11.2021 ob 12:01

Ne strinjam se. Ženske ne trpijo več alkoholikov, fizicnih obracunov…

Enostavno želijo drugacno življenje. Vcasih pa je zenska trpela vse gorje saj ni imela izobrazbe, ne zaposltve.

Na eni strani so egoistke, ki pustijo svoje otroke možu, na drugi strani so izkoriscane zenske, ki zelijo samo mir.

Zal se nekako obrne, da prav dva nekompatibilna prideta vkup… žal.

Se podpišem. Bi pa še dodala, da bi lahko razdelili samske ženske v tri tipe:

– večno samske, te ali so imele kakšna krajša razmerja in so ugotovile, da dvojina ali družina ni za njih, ali so bile razočarne nad moškim svetom ali niso nikoli našle prave ljubezni

– ločene imajo večina za sabo težko izkušnjo, ker so materialno preskrbljene, iščejo le še čustveno zadovoljstvo, ker pa ga ne najdejo v potencialnih kandidatih, raje uživajo same

– ovdovele, tiste, ki so materialno preskrbljene so podobno kot ločene, na slabše ne bodo več šle, boljše pa je tudi redko na razpolago.

V glavnem večina žensk si lahko privošči, da uživa v svoji samskosti, ker so materialno neodvisne. Za čustveno plat pa dovolj modre, da so pripravljene v zvezo samo z moškim, ki ustreza njihovim kriterijem, če tega ne najdejo, pa raje uživajo v svoji samskosti.

Jaz sem ločena in recimo dam na 1.mesto zelo velik poudarek na spoštovanje katerega takoj opaziš ( ali ga ima ali nima) in tip, ki ni sposoben spoštovanja nima kaj iskat v mojem življenju ne kot prijatelj, ne kot partner. Ne govorim samo o spoštovanju do mene, ampak o spoštovanju do vsega.

Milena617, 03.11.2021 ob 10:06

Zadeva je popolnoma logična.. Celo v naši ulici sta dve 40+, ki sta se ločili in pustili svoje otroke pri bivšemu partnerju! Pa s svojim naraščajem nimata nobenega stika več, razen tega da plačujeta preživnino. Da, res je neverjetno da gre v obeh primerih za ženski in ne za moškega, kot vedno trobezljajo feministke tu na MONu..

Tako pa sta obe gospe samostojni, z dobro plačo, visita na družabnih omrežjih in imata kar pestro življenje. A na stara leta bosta pa spet iskali stik s svojimi otroki? No, pa saj je današnja mladina dovolj pametna, da bo znala ustrezno odreagirati tudi v takem primeru…

Ja in kaj potem? Kaj pa je narobe, da so otroci tam, pri očetu, če se vsi tako strinjajo – a cankarjanstvo še vedno mora veljati, ali kaj?  Drugi časi so.  Tudi mama si po npr. xx letih zasluži v takem primeru, da zadiha , se posveti sebi, svojemu delu, saj je prej vsa leta bila gonilna sila neke take družine z vsemi vzponi in padci, sploh če je bil eden od staršev nek hudi karierist.

Morda se pa otroci šolajo v tistem kraju, kjer oče živi ( srednja, faks), n če niso v šdijaškem ali študentskem domu pa je logistično lažje da sobivajo tam, kot da se selijo s kufri vsak teden od enega do drugega – to je malo drugače, kot hodit v internat, najeto stanovanje, študentski dom. In tudi v današnjih časih zato,  da slučajno ne bo otrok očital kdaj, da mu je bilo kaj preprečeno – pubertetniško mladostni možgani dozorevajo, vsaka izkušnja je dobrodošla popotnica za njihovo nadaljnje življenje.

Saj si otroci to zaslužijo, saj otroci niso nič krivi, da jim je razpadla družina zaradi enega takega starša, velikokrat kar “tepca”, ki ni znal ceniti in spoštovati svoje družine, ker jo je jemal za samoumevno.

In potem še odgovor avtorju-avtorici:

V takem primeru, ko prideš iz  izčrpljujoče  dolgotrajne zveze, potrebuješ ljubi mir, da se sestaviš, da počneš tisto, kar te sprošča, osrečuje in veseli, da se očistiš vsega stresa in negativizma, ki se je nabral tekom neke zveze.  Da obrne taka ženska nov list in se posveti sebi,  ( pri 40ih+ se življenje šele dobro začne,  ko spet lahko malo svobodneje zadihaš, otroci iz plenic,  skoraj na svojem), da se regenerira. Je lepo biti svoboden, sam in neodvisen, da ti nihče ne komandira in utruja -in potem ščasoma  če ima to željo išče sebi enakega, z enakimi hobiji, navadami in jasno tukaj pri pametni, izkušeni  in zreli ženski nikakor ni na prevem mestu materializem- ko greš kam skupaj z nekom je pričakovano, da se stroški lepo delijo. Ne pa da daje moški občutek, da ko plača nekaj v celoti, da je potem ženska njegova lastnina – da jo kupi za in z neko hrano ali pijačo, izletom nekam. Vse to pametna in sposobna ženska nekje po 40em zna sama in tudi svobodno in neodvisno prakticirat, sfinancirat, povedat, da se tega ne gre tako. In pametna ženska nikoli ne bo letela iz ene dolgotrajne zveze  z grlom u jagode v neko novo zvezo, na svež penis. Ker pametna ženska težko zaupa spet moškim; ker poštenih moških pa tudi pri nas v teh starostnih skupinah  ( 45+) skoraj več ni. Morda kakšen mlad vdovec, ločenci so velikokrat preračunljivci, iskalci gospodinjske pomočnice, prav tako s psihično prtljago. Poročeni oz. vezani in obupani seks fehterji so seveda izvzeti, od takega nima nič drugega, kot še večje skrbi lahko kot jih je  imela ženska kot poročena v svoji zvezi. In tudi Slovenija je premajhen prostor, premajhen bazen za zdrave, poštene ribake in ribice, vse preveč že premešano, ni sveže genetike, krv v teh letih. In če ni pametne izbire, je upravičeno lahko ženska sama tudi iz tega razloga,ali pa se ozre v kakšen drug ocean.

Živela svoboda gibanja, odločanja, biti gospodarica svojega življenja, prostega časa, financ. Pa še nihče ti ne smrči , prdi in riga zraven v postelji dan za dnem – imaš celo posteljo zase, občasno pa vanjo koga greha vrednega povabiš. ( sarkazem).

dejstvo je, da imamo moški rajši mlado meso.

časi cankarjanskih mater so mimo, 03.11.2021 ob 12:45

Ja in kaj potem? Kaj pa je narobe, da so otroci tam, pri očetu, če se vsi tako strinjajo – a cankarjanstvo še vedno mora veljati, ali kaj?  Drugi časi so.  Tudi mama si po npr. xx letih zasluži v takem primeru, da zadiha , se posveti sebi, svojemu delu, saj je prej vsa leta bila gonilna sila neke take družine z vsemi vzponi in padci, sploh če je bil eden od staršev nek hudi karierist.

Morda se pa otroci šolajo v tistem kraju, kjer oče živi ( srednja, faks), n če niso v šdijaškem ali študentskem domu pa je logistično lažje da sobivajo tam, kot da se selijo s kufri vsak teden od enega do drugega – to je malo drugače, kot hodit v internat, najeto stanovanje, študentski dom. In tudi v današnjih časih zato,  da slučajno ne bo otrok očital kdaj, da mu je bilo kaj preprečeno – pubertetniško mladostni možgani dozorevajo, vsaka izkušnja je dobrodošla popotnica za njihovo nadaljnje življenje.

Saj si otroci to zaslužijo, saj otroci niso nič krivi, da jim je razpadla družina zaradi enega takega starša, velikokrat kar “tepca”, ki ni znal ceniti in spoštovati svoje družine, ker jo je jemal za samoumevno.

In potem še odgovor avtorju-avtorici:

V takem primeru, ko prideš iz  izčrpljujoče  dolgotrajne zveze, potrebuješ ljubi mir, da se sestaviš, da počneš tisto, kar te sprošča, osrečuje in veseli, da se očistiš vsega stresa in negativizma, ki se je nabral tekom neke zveze.  Da obrne taka ženska nov list in se posveti sebi,  ( pri 40ih+ se življenje šele dobro začne,  ko spet lahko malo svobodneje zadihaš, otroci iz plenic,  skoraj na svojem), da se regenerira. Je lepo biti svoboden, sam in neodvisen, da ti nihče ne komandira in utruja -in potem ščasoma  če ima to željo išče sebi enakega, z enakimi hobiji, navadami in jasno tukaj pri pametni, izkušeni  in zreli ženski nikakor ni na prevem mestu materializem- ko greš kam skupaj z nekom je pričakovano, da se stroški lepo delijo. Ne pa da daje moški občutek, da ko plača nekaj v celoti, da je potem ženska njegova lastnina – da jo kupi za in z neko hrano ali pijačo, izletom nekam. Vse to pametna in sposobna ženska nekje po 40em zna sama in tudi svobodno in neodvisno prakticirat, sfinancirat, povedat, da se tega ne gre tako. In pametna ženska nikoli ne bo letela iz ene dolgotrajne zveze  z grlom u jagode v neko novo zvezo, na svež penis. Ker pametna ženska težko zaupa spet moškim; ker poštenih moških pa tudi pri nas v teh starostnih skupinah  ( 45+) skoraj več ni. Morda kakšen mlad vdovec, ločenci so velikokrat preračunljivci, iskalci gospodinjske pomočnice, prav tako s psihično prtljago. Poročeni oz. vezani in obupani seks fehterji so seveda izvzeti, od takega nima nič drugega, kot še večje skrbi lahko kot jih je  imela ženska kot poročena v svoji zvezi. In tudi Slovenija je premajhen prostor, premajhen bazen za zdrave, poštene ribake in ribice, vse preveč že premešano, ni sveže genetike, krv v teh letih. In če ni pametne izbire, je upravičeno lahko ženska sama tudi iz tega razloga,ali pa se ozre v kakšen drug ocean.

Živela svoboda gibanja, odločanja, biti gospodarica svojega življenja, prostega časa, financ. Pa še nihče ti ne smrči , prdi in riga zraven v postelji dan za dnem – imaš celo posteljo zase, občasno pa vanjo koga greha vrednega povabiš. ( sarkazem).

Amen.

Blabla329, 03.11.2021 ob 10:39

Repla… A ves kako js recem kaksnemu ki navije ceno npr na bolhi..?

Trg bo rekel svoje.

Tako tudi tebi.

Trg je rekel svoje. ? oz še bo.

Oh, no – prodajalec  je tisti, ki določi prodajnoceno, kupec to vidi, pošlje sporočilo, izrazi interes in sprejme ali odstopi. Malo pogajanja, če je kupec prijazen,vljuden in nežaljiv, preveč zastonjkarsko poniževalen, je vedno dopuščenega.

Če ni konkurence , nekaega izdelka na Bolhi za točno “tisti artikel”, ali pa če artikel ni v prodaji v Sloveniji, ima prodajalec vso pravico postaviti ceno in jo tudi držati – ker prodaja “rariteto” – nekako lahko tretira celo svoj prodajni artikel kot zbirateljski kos 🙂

Blabla329, 03.11.2021 ob 11:51

Ajde ti odjebi. Paljba.

Ti jadan ni neznas sta valja i sta ne valja… Za kaj se je treba zavzet in kaj opustit pa bos meni podvprasanja dajal oz repliciral.

Kdo si ti?

Kaj pa drugega⁉️ Pišeš nekaj za kar so argumetni še tebi neznani…

Vidva…

Drgac je trg tisti ki doloca ceno. Ne pa prodajalec.

A ti… Porleeeone…

Vidi… Cim se guzica i lulika prodaje tebi ide slabo. Eto na cemu si. A se da se nizje od tega? In kaj bos ti kot tak… Pa jebote to vsak lahko. Vsak. Za to ne rabis vec kot 2 celice. Kot una meeermaid… Prav nikakva… Umislila mala ko i ti ako se skine i pocne pricat ko joj je sve svrsavo po faci da bo kar influencerka pa sledilci lajki uh ah slava be i me… Mhm… Retardirano.

In takim se vam daje prostor…

Tako da bodi tiho. Ne zna se ko je vecja beda ovde od vas. Ko je vise razvaljen. Ko ima vise zafuran zivot.

Ajde pametni… Kako si to smisljo… Dze ti je vescina pisanja? Sto je nisi upotrebio?

Eeee moj ti. Ti si od svih ovde najjadniji.

Ene zelo preprosto: raje sama kot v slabi vezi.

Blabla329, 03.11.2021 ob 15:26

Vidva…

Drgac je trg tisti ki doloca ceno. Ne pa prodajalec.

A ti… Porleeeone…

Vidi… Cim se guzica i lulika prodaje tebi ide slabo. Eto na cemu si. A se da se nizje od tega? In kaj bos ti kot tak… Pa jebote to vsak lahko. Vsak. Za to ne rabis vec kot 2 celice. Kot una meeermaid… Prav nikakva… Umislila mala ko i ti ako se skine i pocne pricat ko joj je sve svrsavo po faci da bo kar influencerka pa sledilci lajki uh ah slava be i me… Mhm… Retardirano.

In takim se vam daje prostor…

Tako da bodi tiho. Ne zna se ko je vecja beda ovde od vas. Ko je vise razvaljen. Ko ima vise zafuran zivot.

Ajde pametni… Kako si to smisljo… Dze ti je vescina pisanja? Sto je nisi upotrebio?

Eeee moj ti. Ti si od svih ovde najjadniji.

A vseeno se prodajalec odloči ali bo stvar po neki ceni prodal ali ne❗

Cilji so različni in poti za dosego le teh prav tako. Saj menda nisi pozabil, “tudi prifukana pot na vrh je vseeno pot na vrh❗”

Opaziti pa je mogoče, da se nekateri težko soočate z razvojem družbe in preživetostjo določenih konceptov, recimo patriarhata. Kaj ima namreč ženska, če se v zvezi oziroma kasneje zakonu podredi moškemu❓ Skratka, če ne gre ravno za gospoda Greya, lahko kaj kmalu ugotoviš, da zanjo takšna zveza ni profitabilna na praktično nobenem področju. Iz tega lahko povsem logično ugotoviš, da je vstop v takšno zvezo zanjo nesmiseln ali celo škodljiv, saj je precej verjetno, da ne bo dosegla, videla, se naužila, kar bi lahko brez nazadnjaškega partnerja, ki je po možnosti še poosebljena bremza.

Joj dej nehaj ti z svojo naprednostjo oz retardiranostjo…

Razgolacit se, odkrit… Nek se vidi…. Nismo vec v srednjem veku… Nebomo zaplankani…

Samo nekaj vedi. Ce bi tekmovali po goloti… Kdo se bo bolj odkril… Bi opice in koze zmagale.

Ja. Tocno to tudi jaz pravim. U slow me down. Yee. U slow down. Thats what u do and thats what u offer.

Dej ne obracaj mi se. Ti si pena jebote. Pena.

Prifukana pot… Vidis zadnjic ste omenjal telegonijo… Pise kazna ze na tem svetu… Ja. Poglej do kam spet seze…. A na onom… Fizicne posledice… Duhovne… Zato pa ste razvaljeni.

A ves kako zgledate? Kaksni ste v mojih oceh? S tem hihihi huhuhu? Kot tist mason iz hanibala ko ga je drogiral… No… Tako vi to hihihi huhuhu…

Kaj si ustvaru s tem tvojim? Nic.

Ko omenjate merlaka… Eto ti tvrdzave. Ajde… Osvoji tvrdzavu. Ne pa za 40-50…

Za pametnega, normalnega cloveka v pravem pomenu je to kar ti pocnes NEDOSTOJNO!

N E D O S T O J N O.

Tega ne bo pocel. Mu je izpod casti.

Takim treba sam jeebat mater. Kaj bos ti. Kaj se sploh javljas. Kaj sploh odgovarjas? Sam zatolct te je treba dol.

Bodi vesela da ni vec folka podobnega meni. Ker drugace za jest nebi mela.

Ajde bujrum.

https://postimg.cc/cKJTyrR9/714c3747

Ker smo ugotovile,  da je življenje lepo. In še lepše je, če ti ni treba kuhat, prat, likat, pospravljat, itd. še za odraslega moškega poleg sebe, v zameno pa ne dobiš niti opranega avtomobila,  kaj šele pokošene trave.

Današnji moški v ženski iščejo nadomestek mamice,  sami niso sposobni poskrbeti za osnovne življenjske potrebe. Poleg tega pa so tudi navadni lenuhi,  ki bi hodili samo v službo, pa na pir s kolegi,  pol pa domov na kavč in skrolat po instagramu in si dopisovat z drugimi bejbikami, ki imajo podaljške las do popka, triletne nohte, našobljene ustnice in so pod filtri čist brez celulita :). Zakaj bi si ena normalna ženska nakopala nekaj takega?

Preden me napadete,  ne niso vsi taki,  večina pa je!

Zato, 03.11.2021 ob 20:03

Ker smo ugotovile,  da je življenje lepo. In še lepše je, če ti ni treba kuhat, prat, likat, pospravljat, itd. še za odraslega moškega poleg sebe, v zameno pa ne dobiš niti opranega avtomobila,  kaj šele pokošene trave.

Današnji moški v ženski iščejo nadomestek mamice,  sami niso sposobni poskrbeti za osnovne življenjske potrebe. Poleg tega pa so tudi navadni lenuhi,  ki bi hodili samo v službo, pa na pir s kolegi,  pol pa domov na kavč in skrolat po instagramu in si dopisovat z drugimi bejbikami, ki imajo podaljške las do popka, triletne nohte, našobljene ustnice in so pod filtri čist brez celulita :). Zakaj bi si ena normalna ženska nakopala nekaj takega?

Preden me napadete,  ne niso vsi taki,  večina pa je!

Tudi moški ne maramo več starih bab, sploh ne tistih 40+, ki mislijo da so vsak dan mlajše in lepše, se oblačijo kot najstnice in ne znajo skuhati niti jajca…Naj visijo na kofetkih cele popoldneve in se hvalijo po družabnih omrežjih; ker le tam najdejo edini lajk v svojem zavoženem lajfu….

Preden me napadete,  ne niso vse take,  velika večina pa je!

@ Anonimno 7104

Že 1000x prežvečena tema. V kratkem jo lahko strneš v… Ni znanja, ni švica, ni talenta in niti sreče… na obeh straneh. Potem ti pa še samo ostane… bodi srečen/a s seboj. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=e06iWT9vSlI

Klemn klemn je povedu že… Zato k so plehaste kure…

Milan184, 03.11.2021 ob 20:30

Tudi moški ne maramo več starih bab, sploh ne tistih 40+, ki mislijo da so vsak dan mlajše in lepše, se oblačijo kot najstnice in ne znajo skuhati niti jajca…Naj visijo na kofetkih cele popoldneve in se hvalijo po družabnih omrežjih; ker le tam najdejo edini lajk v svojem zavoženem lajfu….

Preden me napadete,  ne niso vse take,  velika večina pa je!

Ženska je kot vino, se ne stara temveč zori!

donporleone, 03.11.2021 ob 20:58

Ženska je kot vino, se ne stara temveč zori!

Ok… Zdej si pa predstavljaj da to fino zoreno starano rujno kapljico pije 10 pijancev iz iste flase. Ob vsakem žluku malo steče iz ust nazaj… A so sjebali in znižali vrednost al povečali?

A taksno “stvar” sploh das za poiskusit nekim hihihi huhuhu….

Eeeee moj ti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close