Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

No, tole nekako ne gre skupaj. Tako zelo obožuje to delo, da bi ga zamenjal zaradi te ženske??? Naj jo potem raje “brcne” v rit, če je pripravljen službo pustiti zaradi nje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vem Marko, ko mi je to rekel mi je bilo tudi totalno čudno, saj pomojem ni mislil resno. To mi je izjavil takrat ko mu je bilo res najtežje, v tistem obupu. Ne verjamem čisto, da bi res zaradi ene take koke menjal job.

No, tole nekako ne gre skupaj. Tako zelo obožuje to delo, da bi ga zamenjal zaradi te ženske??? Naj jo potem raje “brcne” v rit, če je pripravljen službo pustiti zaradi nje.[/quote]

Marko, a se ne strinjaš, da o teh stvareh, kaj je kdo pripravljen narediti/spremeniti zaradi druge osebe, ne smemo mi kot “gledalci” soditi, vsak se odloča po svoji presoji in potrebah in da je vredno upoštevati navado, da ljudje marsikaj blebetajo, ker niti sami ne vedo kakšno je stanje in kaj bi in česa ne bi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kot gledalec nisem sodil o tem, kaj je on pripravljen naredit in kaj ne, pač pa sem le povedal, da je tisto zgoraj dost nerazumno in nelogično.
Če je res to rekel, potem res ne ve prav, kaj želi. Ljudje marsikaj blebetajo, res je. In to jim je treba povedat, pokazat. Naj potem sami sodijo o svojih dejanjih in razmišljanjih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, nič novega da s(m)o ljudje nerazumni in nelogični – zato pa smo ljudje.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Princess28, saj nihče ni mislil nič slabega v zvezi s tvojim pisanjem. Normalno je, da mi ne poznamo situacije tako natančno kot ti, ampak povsem jasno je, da on mora potegniti črto, tako bo lahko naprej v miru opravljal delo. Reči ji mora direktno, še vedno pa je lahko pri tem diplomatski :)). Očitno, da gre za tak tip ženske, ki ne razume namigov. Veš, imaš tudi take ženske, ki samo, če jim tip uslužno odpre vrata, mislijo, da so jim všeč in potem skačejo okoli njih.

Teme pa s tvojim primerom nismo zasmetili, temveč smo ji dali dušo.

Bibitki pa zgleda ni všeč. Pa tako sem se trudil upoštevat, da je treba ženske brat med vrsticami :-))))

http://www.youtube.com/watch?v=o4FK2TqK49E

Bibitki pa zgleda ni všeč. Pa tako sem se trudil upoštevat, da je treba ženske brat med vrsticami :-))))[/quote]

Prvič…. prodano aleksandri.:)

Ne Bibitki ni všeč; zaman si se trudil….. mene moraš brat tako kot pišem. 🙂

Bibitki pa zgleda ni všeč. Pa tako sem se trudil upoštevat, da je treba ženske brat med vrsticami :-))))[/quote]

Prvič…. prodano aleksandri.:)

Ne Bibitki ni všeč; zaman si se trudil….. mene moraš brat tako kot pišem. :)[/quote]

wat a mistejka d’ a mejka 🙁

Kakšni teoretiki!

Teli forumi postajajo vedno večji smeh. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi bil obvezen podpis s priimkom imenom in naslovom 😉

Nisem še naletel na forum, kjer izvajajo prakso. Kako pa to gre sploh? 🙂

Če bi bil potreben podpis s pravim imenom in priimkom, pod vsakim oddanim komentarjem, bi se kar od enkrat vsi fantastično razumeli medsabo. V bistvu dovolj bi bilo že, če bi se neprimerni komentarji brisali in da bi se uporabnike opozarjalo, če se le ti ne bi obnašali v skladu s pravili foruma, tako, kot recimo na moji strani od fakultete.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj zato pa si odprl temo o slovenščini, da bomo razčistili pojme in se bolje razumeli med sabo..:)

Lahko daš kakšen primer neprimernega komentarja na tem čveku ?

Lahko daš kakšen primer neprimernega komentarja na tem čveku ?[/quote]
Kaj sploh je primerno tu gor, meni se zdi kot da je vse dovoljeno lol

Lahko daš kakšen primer neprimernega komentarja na tem čveku ?[/quote]
Kaj sploh je primerno tu gor, meni se zdi kot da je vse dovoljeno lol[/quote]
To se ti samo zdi…:)
Zato, ker smo še tu gor vseeno kolikor toliko obzirni do drugega. Pa čeprav večkrat neresni…:)

Dej no, če bi na enak način pisal še na kakem angleškem forumu, bi me že zdavnaj bannal dol. Moderatorstvo tu gor je čist v k****.

Primer :

(Edited by Moderator to make it less personal towards other users)

Niso ti grde besede vse, je še marsikaj drugega kar je lahko neprimerno.

Mene osebno še najbolj zmoti, če se nekdo ne drži teme. Offtopic komentarji bi se mogl opozarjat, brisat, ker če ne zaide tema v čisto drugo smer.

Očitno je vrba ravno obrodila grozdje … Sadni piše o primernih komentarjih O.o Ima pa v nečem prav, v moderiranju ki je zgolj “na papirju”.

Sam sebe pa ne motiš ? Nisi ravno ti tisti, ki napiše največ nekih offtopic postov, pa provokativnih ?

Sam sebe pa ne motiš ? Nisi ravno ti tisti, ki napiše največ nekih offtopic postov, pa provokativnih ?[/quote]
Haha, priznam, takšnega odziva pa nisem pričakoval od tebe, kot en 5 letni froc si se zdaj odzval. Glej Robi, lahko me tudi napadaš, žališ, če želiš, samo to še vedno ne bo spremenilo dejstva, da svojega dela tu gor ne opravljaš dobro in da si kot moderator čista nula 🙂

Primer offtopic komentarja iz teme Definicija kvalitetne ženske : “No ob tej priliki naj se zahvalim vsem navijačem (moškega spola, a ne!), ki so neutrudno stali in nas vzpodbujali ob trasi, kar je imelo za posledico, da sem sigurno imela 2 minuti boljši čas, ker si nisem upala it lulat :))))”

Do takšnih pogovorov je že ogromnokrat prišlo in vedno se gre za ene in iste osebe : katenjka, zmedena_samica, princess28. Skoraj vsako temo pošljejo v čist X smer. Samo glede na to kok si ti kot moderator nesposoben tega pač ne boš opazil, ali se boš pa samo delal neumnega, da neveš kaj se dogaja. Primož bi že zdavnaj vse pobrisal in opozoril uporabnike naj se držijo teme.

Pač sorry, zame si amater, vsaj kar se tiče moderatorstva lol

………. . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /
. . . . /¯`/’. .’/¯¯/
. . . /’/. /. . /. . /. /¯
. . .(‘. (. . ( . . /. .’. .I
. . . . . . . . . . . .’. ./
. . . . ‘……………/

😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close