Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

Vidim, da ti misliš, da sem toliko v letih, da nisem več gibčna, ampak se motiš. :D[/quote]

Zakaj pa to, saj ne vem, koliko si stara. Samo vprašam, če si s tem kaj ukvarjala.
Torej si še vedno gibčna in zvita kot ovijalka? 😀 Špago narediš? :))[/quote]

Gimnastičarka nisem bila, ampak sem bila pri telovadbi pri gimnastiki vedno med najboljšimi. To mi je enostavno ležalo.

Princeska, takole bom rekla, pa prosim ne zameri. Zadnjič si eni uporabnici, ki je visoka 170 cm in težka 60 kg rekla, da se čudiš, kako se lahko dobro počuti glede na svojo težo. Lepo te prosim, ona ima več kot primerno težo glede na vse možne kriterije. Sicer pa po mojih izkušnjah mnoge ženske v pogovoru pri višini dodajo 5 cm več, pri teži pa rečejo 5 kg manj.

Ha,ha, ta je dobra. Ne bom vzela za slabo. :)))

Matjažko, no tisto zvijanje (na sliki) pa obvladajo ritmične gimnastičarke, te so še bolj gibčne.

Antilopa, jaz uni ženski nisem nič rekla da se čudim da se dobro počuti pri 170cm in 60kg lepo te prosim ne obračaj mojih besed. Rekla sem ji da je kull da se dobro počuti pri 60kg, ker jaz se pa pač nisem in to je to. Nimam nič proti nikomur, vsak mora imeti težo s katero se sam dobro počuti. Povem pa po pravici če mi je kaka ženska debela ali mi ima debelo rit, stegna povem svoj okus tako kot vsi ostali, ki imamo pravico povedati svoje mnenje.

Princeska, saj sem ti rekla, da ne zameri, ampak jaz sem tisti tvoj post tako razumela. Le pazi, da ne boš koga s pretirano direktnostjo prizadela. Ženske so bolj občutljive kar se zunanjega izgleda tiče, ker mislijo, da se moški odločajo zgolj po tem kriteriju.

Jah, pol si očitno tisti post narobe razumela. Tista punca je v bistvu rekla da ko se je zredila na 60kg da ji družba njeni kvazi frendi frendice govorijo da ni več ista kot prej in se baje zmrdujejo nad njeno postavo. In pol sem ji jst rekla da naj raje zamenja frende kot pa da hujša na stare kilograme če se pri 60kg dobr počuti so be it.

Vem da smo ženske bolj občutljive, samo ravno zaradi tega dosti ljudi pride do mene po nasvete glede telesa ker vedo da jim ne bom lagala. In jim po pravici in lepo povem svoje mnenje. Drugače pa niti podrazno ni 60kg preveč za 170cm, ene ženske zelo dobro izgledajo pri teh merah, saj pravim odvisno od počutja, geštele imamo vsi drugačne.

Še ena pesmica za Matjažka, da bo vedel zakaj :)))))))))

lp snoopard

haha aaaaa ker komad, ga nisem slišala že 100 let, ta tip k je naredu ta komad je iz Seattla, in moj frend iz Seattla mi je reku da ta komad je bil kot neka himna v 90′ letih v Seattlu lol

Sam those asses won’t do for Matjazko, he likes only photoshopped booties.

Samo za asses je bolj tale komad je malce bolj novodoben in je bil huge v usa leta nazaj, sam mislim da je tale clean verzija:

http://www.youtube.com/watch?v=l3xZRbgD1j4

To je pa himna od Matjažka:

http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk

Tole je pa res clean verzija. Vse skupi je ene 20 sekund ritnične gimnastike notri 🙂

LOL Antilopa, poznam ta komad ja haha….

Im a model, you know what I mean, and I do my little turn in my CORN FIELD:) yeah I shake my little tush in a CORN FIELD.

okay okay, tale je pa res dirty version of Fiftya za ass loverje:

http://www.youtube.com/watch?v=DUsq_SACYuo

Pomoje je pa tale
http://www.youtube.com/watch?v=s_RGaSV0KIg

:)))))))))

haha aaaaaaa Bloodhound Gang so full hudi komiki, ja sede sede za matjazka še boljš pa tale sede glede na to da je Matjazko iz štajerske, evo matjazko tvoj najljubši komad, ki ga poslušaš vsako noč za lahko nočko:

http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs

Pomoje je pa tale
http://www.youtube.com/watch?v=s_RGaSV0KIg

:)))))))))[/quote]

Snoopard, a je tista muca zdaj manj ljubosumna? :))

Ammmm, muca je manj 🙂 Za lastnico sem pa slišal da je verbalno napadla eno ker ji je mimogrede omenila, da sem podoben enemu ki bojda vara svojo. Zna biti kar ostra 🙂
Eh, te govorice, saj na koncu ne veš kje se te glava drži 🙂

Jah, tale lastnica pa mora biti ena fejst bejba, ker take so ponavadi tarče govoric. :)) Še dobro, da se je vse srečno izteklo. Pač, moraš vedeti, da so nekateri umetniki ustvarjanja in širjenja govoric. Še če nič ne rečeš, bodo znali splesti zgodbo. :))

Jah, če mene vprašaš je najbolj fejst bejba 🙂 tudi govoric je kar dosti okol nje tako da še dobro da je tudi ostra in da zna meje postaviti 🙂
Zgodbice so zabavne nekaj časa nato pa se spomniš na lastne potrebe in takrat niso več pomembne.

Me zanima, če bi danes na pijački, na kateri sem bila jaz, od šokiranosti nad cirka 120 kilami (in cca. 170 cm) sploh odprla usta in se bila sposobna normalno pogovarjat ali bi v glavi vseskozi mlela omojbog, omojbog, pa zakaj ne shujša, ali ne vidi, da nosi xxxxxxl hlače, omojbog, kaka stegna ima, za 5 mojih… ;)))

Me zanima, če bi danes na pijački, na kateri sem bila jaz, od šokiranosti nad cirka 120 kilami (in cca. 170 cm) sploh odprla usta in se bila sposobna normalno pogovarjat ali bi v glavi vseskozi mlela omojbog, omojbog, pa zakaj ne shujša, ali ne vidi, da nosi xxxxxxl hlače, omojbog, kaka stegna ima, za 5 mojih… ;)))[/quote]

Princeska bi pristopila do take ženske, ji izročila svojo vizitko – Princeska, kozmetične storitve in svetovanje, d.o.o., Kranj ter ji ponudila pomoč pri hujšanju. :)))

Me zanima, če bi danes na pijački, na kateri sem bila jaz, od šokiranosti nad cirka 120 kilami (in cca. 170 cm) sploh odprla usta in se bila sposobna normalno pogovarjat ali bi v glavi vseskozi mlela omojbog, omojbog, pa zakaj ne shujša, ali ne vidi, da nosi xxxxxxl hlače, omojbog, kaka stegna ima, za 5 mojih… ;)))[/quote]

Princeska bi pristopila do take ženske, ji izročila svojo vizitko – Princeska, kozmetične storitve in svetovanje, d.o.o., Kranj ter ji ponudila pomoč pri hujšanju. :)))[/quote]

Vprašanje je predvsem kje so razlogi za 120 Kg. Lahko so zdravstveni. Vendar, če niso, bi s tem bilo kaj narobe?

Krivokljun in antilopa zanimivo ker omenjata tole:), sem včeraj videla res po dolgem času ene 2 debeli najstnici preko 120kg, meni je hudo v bistvu videti take ljudi, ker vem da je to trpljenje nositi tako težo. Nikakor se pa ne zgražam ali buljim v take. Evo še en skeč na temo debelost, ker sem se ravno žleht zbudila:)):

http://www.youtube.com/watch?v=P11_qgr1D8I

Mene bolj zanima, če bi bila sposobna se normalno pogovarjat s tako osebo, brez da bi obenem razmišljala, kaj je s tako osebo “narobe”, da je taka.

What? Jaz sem se pred leti družila oz. bila sem best frendica z žensko ki je imela 160cm pa preko 100kg in mi je bila ženska super oseba sva imele maratonske pogovore na drinkah. Žal me je potem ona skenslala ker je bila tako nesrečna s svojo težo, sem ji pa veliko pomagala, od barvanja las, ličila sem jo, rihtala obleke zanjo v xxll cifrah. Škoda samo sem ji odpustila ker vem da je imela psihične težave zaradi teže in je bila zelo nezadovoljna.

Mene pa žalosti krivokljun da me imaš za tako, kot da sem neka finoča, da misliš da se s takimi še pogovarjati ne bi hotela. Zakaj tako misliš?

Pa ona je hotela da jo jaz urejam, sama sem bila toliko previdna da sem res pazila da je nisem nikoli o teže spraševala o njenih prehranjevalnih navadah, ličenja, urejanja…itd…Najini pogovori so se sukali okoli drugih stvari. Je pa ona nenehno omenjala moj videz in me hvalila kako sem lepa in če ji lahko pomagam pri izgledu. Mi je pa žal kako se je na koncu obrnilo. Samo večina tako debelih ljudi ima resne psihične težave tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close