Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

Mah glede na moje izkušnje z nasprotnim spolom, nebi imel nič proti hugging robot. Tko da se kar sam dam med zakompleksane. 🙂 Je pač razlog, da hodim okrog po svetu s “12 foot pole”. Ampak, ko se začne s kriteriji mi še čisto vedno gre samo na smeh. Ja je štorasto, ampak na srečo se en vozim z avtobusi.[/quote]

No pri teh stvareh pa jaz ne vidim kompromisa. 🙂 Moški objem je pač moški objem. No hugging robot for me. :))))

Pa lastni kriteriji, te tudi ti spravljajo v smeh?[/quote]
Ne, da bi bili kriteriji smešni sami od sebe. Ampak moja asociacija na kriterije je nekak tisto, ko prideš na “date” in potem vse skup izgleda kot kak zajeban job interview. In ja, se mi je že zgodilo. In saj je cool, če se od tipa zahteva, da je zaposlen. Ampak spet ti lahko povem 10 scenarijev, kjer bo ta kriterij izpolnjen pa tip ne bo sprejemljiv ali pa ta kriterij ne bo izpolnjen in bo sprejemljiv. Svet ni črno bel.
Moji kriteriji me tudi spravlajo v smeh ja. 🙂 Še posebej ker me kakšna simpatična punca na bazenu z nasmeškom že praktično proda. Na mojo žalost veliko večino izkušenj ne predstavljajo take punce. 🙁 Ampak tiste ledene kraljice z interneta. Če bi vedel kje točno se ti spomini nahajajo, bi jih lastnoročno s skalpelom ven izrezal. Ali pa če poznaš kakšnega psihologa, ki bo na začetek teh mojih asociacij lahko zabil eno tablo z: “Here be dragons!”, se priporočam. 😉

Sicer pa dejansko izgleda, da smo moški manj zahtevni[/url]. 🙂

2-minutna zakasnitev an moj post. Hitra si, hitra, prehitra… :)) Počasi se kača kolje, zdaj sem se ti samo še bolj obil okrog vrata. haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz imam pa čudno navado, ampak na randije hodim z osebami, ki jih že poznam, torej ni job-intervju, ampak se že iskra.

Jah… I know that… NOW. 🙂

metka84 – Matjazko ni samski, matjazko ima žensk kakor hočeš.

Vsako leto naroči drugo preko erotic shoppa. Tokrat je naročil takšno ki je podobna Carmen Electra:)

Ki bo vlekla malo na blondiš, a ne? 😀

Pa zdaj si že dosadna s tem. Koga briga ali je matjkazko samski ali ni. Idiote imaš tako med samskimi kot med zasedenimi.

A ne da? No midve nisva (idiotinji), potem se morajo trije tu na forumu žrtvovati, da popravijo povprečje, ker tak bolj nizko je tu ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Samo edino matjazko se vpikuje vame :), njega bode moja samskost.

Zdaj pa greva s kolegico do Rance, mogoče bova naleteli na kakega MONovca.

Mogoče bi se moral konkretno vpičit kak vate s kakšno večjo bodico, da bi bila bolj mirna. :)))

Ne vem matjazko če bi tvoja fuc* doll vlekla na blondiš, saj ni važno kajne samo da ima fatt ass:))

Zakaj pa bi mi morala biti všeč?? :))[/quote]

Imaš prav, kaj sploh pišem, verjetno nizek pritisk v zraku name vpliva.

A ne da? No midve nisva (idiotinji), potem se morajo trije tu na forumu žrtvovati, da popravijo povprečje, ker tak bolj nizko je tu ccc[/quote]

Res nas je malotakih. Evo!!! Dajte se tule pofočkat vsi, ki niste idioti :-)))))

Itak. Tu je malo materiala zate za zavidanje. :)))
[img]http://www.damnlol.com/i/d13b0ea0316f8460e4868962c89c89fa.jpg[/img]

Planeti po moje vplivajo nate. Verjetno Venera? 😀

Tako je, venera je moj najljubši planet. Drugače pa, gimnastika je eden od športov, ki je meni najbolj všeč (poleg plesa, plavanja). Zahteva precejšnjo mero gracioznosti, spretnosti.

Za gledanje gimnastičark ali za zvijanje telesa v lastni izvedbi? 😀

Ojej matjazko imaš pa res nizke kriterije pri izgledu žensk. Tale punca ima neproporcionalno prevelka stegna in zadnjico. Poleg tega od kje jih pobiraš te sfotošopirane fotke??

Ker ima punca na sliki raztegnjena stegna s fotoshoppom, a so ti všeč sfotošopirane fotke žensk z deformiranimi stegni in zadnjicami?

Osebno imam pa veliko lepšo ta zadnjo in tudi stegna so proporcionalna mojemu telesu. Bi bila pa nesrečna če bi imela takšne zdeformirane noge, še ko sem imela 72kg nisem imela takih.

Za gledanje gimnastičark ali za zvijanje telesa v lastni izvedbi? :D[/quote]

Vidim, da ti misliš, da sem toliko v letih, da nisem več gibčna, ampak se motiš. 😀

Antilopa ne pusti se temu bogemu tipu, še toliko jajc nima da eno sliko pripopa sem da ga ocenimo, mu bo malce greben dol padu:), ko bi ga monovci postavili na realna tla.

Princeska, in za kateri šport bi bila primerna tvoja postava? Verjetno za atletiko. Ta punca (pustimo zdaj photoshop) ima postavo, ki je primerna za gimnastičarko. Podoben tip postave imajo umetnostne drsalke. Katarina Witt ni bila suhica, Mary Lou Retton so vedno zafrkavali, da je bucka, pa je bila prava šampijonka. Ženska je lahko okostnjak, pa zelo neokretna, okorna, štorasta ipd. Sicer pa se o okusih ne razpravlja.

Za gledanje gimnastičark ali za zvijanje telesa v lastni izvedbi? :D[/quote]

Vidim, da ti misliš, da sem toliko v letih, da nisem več gibčna, ampak se motiš. :D[/quote]

Zakaj pa to, saj ne vem, koliko si stara. Samo vprašam, če si s tem kaj ukvarjala.
Torej si še vedno gibčna in zvita kot ovijalka? 😀 Špago narediš? :))

Sem se sama tudi ukvarjala z gimnastiko, kot otrok, in sem še sedaj zelo gibčna, znam še vedno narediti špago, stojo, most itd…samo ta slika se mi zdi sfotošopirana, meni osebno niso to lepe noge ker so predebele za ostalo postavo. Moj osebno mnenje, imam sama lepše noge pa se trenutno samo sem in tja rekreiram na sobnem kolesu. Imamo v familiji naši ženske lepe dolge noge tko pač je, imam pa sosedo ki se nič ne rekreira ima 173cm je še malo višja kot jaz in ima noro lepe noge nisem še videla tako hudih.

@Matjazko: I only trust people who like big butts – they cannot lie 😉

@antilopa
: bi si mislil da imaš rada gimnastiko pri vsem tvojem skakanju in zvijanju po temah in forumih 🙂

lp snoopard

Antilopa, nisem znal, da znaš tole narediti: :))
[img]http://www.forkparty.com/wp-content/uploads/2012/07/blonde-flexable-gymnast.jpeg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close