zakaj je toliko žensk samih
Mah glede na moje izkušnje z nasprotnim spolom, nebi imel nič proti hugging robot. Tko da se kar sam dam med zakompleksane. 🙂 Je pač razlog, da hodim okrog po svetu s “12 foot pole”. Ampak, ko se začne s kriteriji mi še čisto vedno gre samo na smeh. Ja je štorasto, ampak na srečo se en vozim z avtobusi.[/quote]
No pri teh stvareh pa jaz ne vidim kompromisa. 🙂 Moški objem je pač moški objem. No hugging robot for me. :))))
Pa lastni kriteriji, te tudi ti spravljajo v smeh?[/quote]
Ne, da bi bili kriteriji smešni sami od sebe. Ampak moja asociacija na kriterije je nekak tisto, ko prideš na “date” in potem vse skup izgleda kot kak zajeban job interview. In ja, se mi je že zgodilo. In saj je cool, če se od tipa zahteva, da je zaposlen. Ampak spet ti lahko povem 10 scenarijev, kjer bo ta kriterij izpolnjen pa tip ne bo sprejemljiv ali pa ta kriterij ne bo izpolnjen in bo sprejemljiv. Svet ni črno bel.
Moji kriteriji me tudi spravlajo v smeh ja. 🙂 Še posebej ker me kakšna simpatična punca na bazenu z nasmeškom že praktično proda. Na mojo žalost veliko večino izkušenj ne predstavljajo take punce. 🙁 Ampak tiste ledene kraljice z interneta. Če bi vedel kje točno se ti spomini nahajajo, bi jih lastnoročno s skalpelom ven izrezal. Ali pa če poznaš kakšnega psihologa, ki bo na začetek teh mojih asociacij lahko zabil eno tablo z: “Here be dragons!”, se priporočam. 😉
Sicer pa dejansko izgleda, da smo moški manj zahtevni[/url]. 🙂
Ojej matjazko imaš pa res nizke kriterije pri izgledu žensk. Tale punca ima neproporcionalno prevelka stegna in zadnjico. Poleg tega od kje jih pobiraš te sfotošopirane fotke??
Ker ima punca na sliki raztegnjena stegna s fotoshoppom, a so ti všeč sfotošopirane fotke žensk z deformiranimi stegni in zadnjicami?
Osebno imam pa veliko lepšo ta zadnjo in tudi stegna so proporcionalna mojemu telesu. Bi bila pa nesrečna če bi imela takšne zdeformirane noge, še ko sem imela 72kg nisem imela takih.
Princeska, in za kateri šport bi bila primerna tvoja postava? Verjetno za atletiko. Ta punca (pustimo zdaj photoshop) ima postavo, ki je primerna za gimnastičarko. Podoben tip postave imajo umetnostne drsalke. Katarina Witt ni bila suhica, Mary Lou Retton so vedno zafrkavali, da je bucka, pa je bila prava šampijonka. Ženska je lahko okostnjak, pa zelo neokretna, okorna, štorasta ipd. Sicer pa se o okusih ne razpravlja.
Za gledanje gimnastičark ali za zvijanje telesa v lastni izvedbi? :D[/quote]
Vidim, da ti misliš, da sem toliko v letih, da nisem več gibčna, ampak se motiš. :D[/quote]
Zakaj pa to, saj ne vem, koliko si stara. Samo vprašam, če si s tem kaj ukvarjala.
Torej si še vedno gibčna in zvita kot ovijalka? 😀 Špago narediš? :))
Sem se sama tudi ukvarjala z gimnastiko, kot otrok, in sem še sedaj zelo gibčna, znam še vedno narediti špago, stojo, most itd…samo ta slika se mi zdi sfotošopirana, meni osebno niso to lepe noge ker so predebele za ostalo postavo. Moj osebno mnenje, imam sama lepše noge pa se trenutno samo sem in tja rekreiram na sobnem kolesu. Imamo v familiji naši ženske lepe dolge noge tko pač je, imam pa sosedo ki se nič ne rekreira ima 173cm je še malo višja kot jaz in ima noro lepe noge nisem še videla tako hudih.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.damnlol.com/i/d13b0ea0316f8460e4868962c89c89fa.jpg[/img]
[img]http://www.forkparty.com/wp-content/uploads/2012/07/blonde-flexable-gymnast.jpeg[/img]