Zakaj je toliko samskih žensk v hribih?
Rad hodim v hribe, pa 5 let nazaj so bili tam ali pari, ali pa moški s prijatelji. Sedaj je tega vse manj, se je pa močno povečal delež žensk (cca. 25 – 40), ki hodijo v hribe same / s prijateljico. Čemu tako? Ali je to zato, da jim misli uidejo iz njihove samske situacije, ali je to zato, da bi koga spoznale (ampak niso vsiljive in se ne ponujajo)? Drznil bi si reči, da jih je več v hribih kot na morju.
zato ker so po letih in letih “parčkanja” z moškimi, pa naj bo to za dve noči ali za 3 leta ugotovile, da je moškim samo do tega, da dajo klobaso v vagino in potem so ugotovile, da je bolje spičit med visoko travo, drevesa in vrhove
[/quote]
Klobaso se da v kozico in skuha, ter poje. Kaj češ stavit v vagajno?
Jaz pa odkrito priznam: sem samska in če hočem dobiti moškega za seks in anonimno je še najlažje v planinski koči. Dovolj je pogled in že ti sledi v sobico, zjutraj pa slovo.
Tako, zato nas je veliko po planinah in verjamem da tudi druge tako to počno, pač seks brez obveznosti.
Če kakega fejst fanta to zanima, naj se javi na 051 611 367.
Martika, tralala
Pišite mi prosim na stane.petric@uni-lj.si
se ti vidi, da si amater, na morju in avtobusih je več samskih kot v parih avtobus poln od tega vsaj polovica punc ki gredo povsem same na morju ali eventuelno s prijateljicami polna plaža jih je, mokre med nogami, komaj čakajo da jo ogovoriš prav požirajo te z očmi jutri grem spet folka nabito polno kot poleti
A bi bilo boljše, da bi samske ženske same čepele doma?? Ženske, ki so samske, gredo pač ven. Najdejo nekaj kar jih notranje zapolnjuje in napor, hribi sigurno zelo sprostijo … To je to in nič drugega. Da bi koga kar tam spoznale, saj vsi vemo, da kar tako nekoga ne spoznaš in kar tako tudi ni kar tako za sex za eno noč kot ena zgoraj piše (verjetn obi si želela, da je tako). Ne filozofirajte tam, kjer ni za filozofirat.
Jaz grem pa kar oboje.
Sicer najraje na kolo, no v bistvu grem pogosto v hribe s kolesom :). Furam oboje: specialko in gorsko kolo. V gore pa grem tudi rada.
Zakaj to počnem?
Ker mi je gibanje in narava super. Grem pa skoraj vedno sama. Nimam neke družbe pa na sploh se rada sama potikam po naravi.
Tudi potujem sama.
Da bi kaj iskala? Ja, mir, lepote narave :).
Na morje pa me ne vleče, ne maram gneče, trušča. Rada imam mir.
Pa, če srečam kolesarje, planince, še ne smatram, da so samski, če nimajo ženske zraven :).
Jaz grem pa kar oboje.
Sicer najraje na kolo, no v bistvu grem pogosto v hribe s kolesom :). Furam oboje: specialko in gorsko kolo. V gore pa grem tudi rada.
Zakaj to počnem?
Ker mi je gibanje in narava super. Grem pa skoraj vedno sama. Nimam neke družbe pa na sploh se rada sama potikam po naravi.
Tudi potujem sama.
Da bi kaj iskala? Ja, mir, lepote narave :).
Na morje pa me ne vleče, ne maram gneče, trušča. Rada imam mir.
Pa, če srečam kolesarje, planince, še ne smatram, da so samski, če nimajo ženske zraven :).
[/quote]si že stara preklja in te noben normalen več ne bi povohal zato si že sama razvila samorefleksijo in nič ne išeš, saj tudi zakaj bi, spolne sle nimaš, si v menopavzi in frigidna, tako da edino rožice lahko še vohaš
si že stara preklja in te noben normalen več ne bi povohal zato si že sama razvila samorefleksijo in nič ne išeš, saj tudi zakaj bi, spolne sle nimaš, si v menopavzi in frigidna, tako da edino rožice lahko še vohaš
[/quote]
Prav nasmejala sem se ti.
Vem pa, da ni prav, da ni smešno, ker vem, da si povsem na dnu, da ti življenje razpada, zato ti je edin smisel življenja tole tvoje pisanje. Bogi no.
Jaz že štiri leta hodim čez poletje po mesec ali dva sama po hribih, planinah, tudi čez mejo jo mahnem in to od začetka do konca sama. Pa nisem samska, sem kar lepo poročena, ampak moj mož ne mara hodit, zato grem sama. Marsikomu, ki me sreča, ni jasno, kako da kar sama, pa kjim povem, da mi tako pač ustreza. Ne iščem avantur, za to res ne bi rabila prehodit 500 km 🙂 ,pa tudi blesavo bi se mi zdelo moža okoli prinašat s takimi bednimi izgovori. In ja, srečujem moške, večinoma vezane, ki hodijo sami po hribih. V paru, trije, max štirje skupaj, grejo za vikend v gore in se imajo fajn. Njih pa nihče ne napada, zakaj hodijo sami okoli, a ne. 🙂 Vsekakor bom še naprej hodila sama okoli, pa naj si folk misli kar si hoče.
A si mogoče pomislilo, da se hodijo rekreirat? Kaj vsako ki jo srečaš na poti na hrib vprašaš če je samska?? Koliko je žensk v vezi, pa hodijo s kolegicami v hribe, ker se pač moškim ne da ali imajo druge opravke. Ti očitno sam po sebi sodiš
[/quote]
Ja, stare tete, pa kaka zavožena ločenka. A ni fenomen, koliko starih tet imamo kar naenkrat, pred tem bila pa le tu in tam kaka, ki se ji je že od daleč videlo, da ni za nikamor??
Forum je zaprt za komentiranje.