Zakaj je ta forum tako komunističen
????????, 19.02.2022 ob 10:37
Anonimno 10436, 19.02.2022 ob 10:27
diofrgčp, 19.02.2022 ob 08:19
Anonimno 10436, 18.02.2022 ob 19:07
diofrgčp, 18.02.2022 ob 18:39
Najbolj aktivni so tukaj komunisti, ja – krepavam, ker za komuniste označujejo mularijo iz stranke, ki se v času komunizma še rodila ni – in to počne edini tip iz trenutne politične kraste, ki je dejansko bil v komunistični partiji. In imaš i.d.iote, ki temu dejansko nasedajo in ponavljajo kot papige.
Bedna logika. Ker se niso rodili in živeli v času jugoslovanskega komunizma potem ne morejo biti komunisti? Resnično pokaže tvoj domet. K večjemu je današnja mularija samo še bolj ekstremistična.
:))) Vsekakor ne morejo biti komunisti na način, kot jim očita to Janša. Tudi v tem primeru – enopartijski sistem, totalitarizem – so največji komunisti SDS.
Če bi lahko kaj očitali Levici, pa je vnos najboljših prvin socializma v brutalen turbokapitalizem, ki ga doživljamo trenutno – dostojna plača in stanovanja za vse, ne samo za peščico pri koritu. Moramo spet kopirat program?
Ti ni treba nič kopirat. Mi je poznan program levice. Ne vem zakaj lažeš o njihovih dolgoročnih načrtih, ampak karkoli. Se mi ne da ukvarjati s tabo. So za veliko bolj ekstremne stvari kot pa “dostojno plačo in “”stanovanja za vse”””
šč, nazaj v klet, sds-ovca.
kaj je narobe s stanovanji za vse in dostojno plačo za vse?
Eh, tebi bralno razumevanje povzroča velike težave, a je tako?
Nič ni narobe “s stanovanji za vse in dostojno plačo za vse”. Nekaj drugega sem napisal. Preberi še enkrat in poskušaj razumeti, če bo šlo.
Zakaj sploh odgovarjam neki propagandnici, ki cele dneve kopira eno in isto neoriginalno poved in okliče vse ostale za SDSovce?
Anonimno 10436, 19.02.2022 ob 10:48
Eh, tebi bralno razumevanje povzroča velike težave, a je tako?
Nič ni narobe “s stanovanji za vse in dostojno plačo za vse”. Nekaj drugega sem napisal. Preberi še enkrat in poskušaj razumeti, če bo šlo.
Zakaj sploh odgovarjam neki propagandnici, ki cele dneve kopira eno in isto neoriginalno poved in okliče vse ostale za SDSovce?
no, kaj tako hudega pa hoče levica uvesti poleg stanovanj in dostojnih plač za vse?
ukiniti nesmiselno vlaganje v orožje, ki ga ne rabimo? precej ekstremno, res.
aha, ukiniti dodatno zdravstveno zavarovanje, ki prinaša korist predvsem privatnim zavarovalnicam. tudi ekstremno, res.
Forum je zaprt za komentiranje.