Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zakaj je moskim vse manj do seksa

Zakaj je moskim vse manj do seksa

Potem pa se cudijo, da ga je varala.

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj je moskim vse manj do seksa, 17.12.2022 ob 06:39

Potem pa se cudijo, da ga je varala.

Men je pa vedno več ženskam je manj

To je pa res čudno!

Ja, meni je tudi cudno. Zakaj bi morala vsako leto menjati partnerja, ker ta noce seksat vsak dan ali 4x na teden? A pol naj sem kot kaka kurva? Ali samo jaz spoznavam taksne, ki jih po enem letu mine?

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj je moskim vse manj do seksa, 17.12.2022 ob 11:02

Ja, meni je tudi cudno. Zakaj bi morala vsako leto menjati partnerja, ker ta noce seksat vsak dan ali 4x na teden? A pol naj sem kot kaka kurva? Ali samo jaz spoznavam taksne, ki jih po enem letu mine?

zdej čez noč, oz ti homič a ti še stoji

Iz kje si ? Jaz vsak dan lahko sexam 33 letni športnik pohoten za akcijo. Pa sem en čas zdej brez bejbe.

A zakaj? Da nisem varala v zakonu. Zato, ker nisem vedela, da se mam lahko tako lepo. Si mi pač pokazal , da je lahko lepo. Ne znam opisat. Z možem nisem nikoli 2x v eni noči, kaj šele 3x.

Takole ti napiše zadovoljna ženska, ki je poznala samo rutino

Pri naju je obratno. Me raznaša in se bojim da to bo standard naslednja leta v najinem zakonu. Groza me je tega tudi pomisliti. Razmišljam že o alternativah,in da bi si najdel kako lubico. Vem da to ni tako enostavno.

Je kakšna dama v podobni poziciji? Če pa je, bil bi vesel vsaj pogovorja, za kaj več bi bilo odvisno od nje, vzdušja…itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close