Zakaj je IZBRISANA tema – JASNOVIDKA STANKA?
Zanima me, zakaj se je izbrisala tema o jasnovidki Stanki iz Postojne?
A ni forum namenjen temu, da izražamo svoja mnenja, izkušnje, debate?
Torej Stanka bere vse o sebi in očitno ne dovoli, da ljudje pač povedo resnico, da pač Stanka ne vidi prihodnosti ljudi…
Žalostno, da nekdo kljub temu, da se je nagrabil denarja in vile na račn nesrečnih ljudi…še vedno tako pohlepen…
Nobena “stanka” ne vidi prihodnosti. Komur je treba to povedat in sam tega ne ve, za tistega je itak že prepozno. 🙂
Mene tole pljuvanje bolj spominja na konkurenco, ki v tem fohu ni dosegla rezultatov in je potrebno uničevati vse uspešnejše. Stanka nikogar ne vabi sama, sami gremo tja, pa je tam vedno polno ljudi in nikomur ne računa, sami ji damo, če pa ne ji je tudi prav. Tisti, ki se jim napovedi niso ureničile se morajo pa sami sebe vprašati…najlažje je sedeti in čakati, kaj ti pade z neba. Nič se ne zgodi brez truda, Stanka pove samo optimalne poti…vse ostalo je na nas.
Če je res vse predeterminirano, lahko vse to izve in pove tisti, ki pač im adostop do te baze podatkov… Zakaj to apriori ne bi bilo mogoče? Ker druge presojamo preko sebe, sami pa nimamo te zmožnosti?
Aja, no jaz v determinizem sicer ne verjamem, mislim na nivoju človekovega življenja.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Če je res vse predeterminirano, lahko vse to izve in pove tisti, ki pač im adostop do te baze podatkov… Zakaj to apriori ne bi bilo mogoče? Ker druge presojamo preko sebe, sami pa nimamo te zmožnosti?
Aja, no jaz v determinizem sicer ne verjamem, mislim na nivoju človekovega življenja.[/quote]
Ker ima človek zelo omejene sposobnosti dostopati do te baze in iti onkraj časa.
Jaz sem že večkrat imel preroške sanje. Zato sem se naučil prisluhniti svoji podzavesti. Seveda so to bile osebne in ne splošne stvari.
Pri vedeževalcih zato večinoma prevlada želja po materijalizmu in zato še tiste majhne sposobnosti prerokovanja, preglasi sebičen um.
Zato pravim, da je bolje, če človek spozna kdo je, ne pa, da se zanaša na to, kaj bo drugi povedal.
Če smo samoodgovorni, se ne bomo zatekali k vedeževalcem in jih potem presojali, če so imeli prav ali pa ne.
Kot, da nam je bolj pomembno, koliko je neka vedeževalka zadela, ne pa, kako živimo svoje življenje.
Glede determinizma…..Če je v vesolju vse soodvisno, potem je tudi naša svobodna volja soodvisna. Torej določena z ostalim vesoljnim bivanjem.
kak foh je pa šlogarija lepo prosim?
sami gremo tja – kdo ste to vi?
optimalne poti?
jebemu sej se bere koker neka optimizacija življenjskih procesov.
dej robi tole stanko najdi in jo vrni tle gor, ker mislim, da bomo res preveč zgubili s tem.[/quote]
Ja Robi, daj zrihtaj temo o Stanki nazaj, lepo prosim.
Forum je zaprt za komentiranje.