Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je družba vedno bolj nastrojena proti otrokom??

Zakaj je družba vedno bolj nastrojena proti otrokom??

Mislim, da nas večina ni proti otrokom, ampak proti nevzgojeni mulariji brez postavljenih meja, ki se niso sposobni prilagoditi okolju. Živim blizu vrtca in normalno je, da so otroci na dvorišču razigrani in tudi glasni. To me prav nič ne moti. Moti me pa neartikulirano vreščanje in dretje ter nesposobnost obnašati se okolju primerno. Je pa krivda predvsem na nesposobnih starših, ki jim dopuščajo, da ostanejo skoraj na živalski ravni. Sama sem šla z vnukom brez problema v trgovino, odkar je dopolnil dve leti. Ni se valjal v vozičku, temveč je lepo hodil ob meni in na koncu dobil kakšno malenkost, če je bil priden. Že od malega smo ga učili lepega, oziroma okolju primernega obnašanja.

Je pa že moja babica včasih rekla, da bo čas prinesel to, da bo vedno več gmajn ljudi.

Najhujsi ste vi brez otrok in s psi…vi se ne znate obnasat ko vlacite pse v trgovino, restavracije….psi sedijo na stolih…bruh….

Mislim, da smo kot druzba malo zabredli.

Leta in leta kapitalisticnih sanj, turbo vzgoje, razpad tradicionalnih vrednot ima posledice. Z vsako generacijo bolj vidne.

Ljudje so znervirani, nezadovoljni s sabo in svojim zivljenjem. Sluzbo, telesom, druzbenim polozajem. Obremenjujejo se z neumnostmi, nimajo se kje zventilirati. Skratka, frustracije brez moznosti sprostitve.

Seveda so nezadovoljni z vsem, tudi z otroki drugih. Svojih povecini nimajo, ker si ne predstavljajo, kako bi zanj sploh skrbeli, kam bi ga dali, kdaj bi zanj imeli cas poleg vseh neumnosti, ki jih vsak dan pocnejo, da bi bili srecnejsi in izpopolnjeni.

Otroci so itak skozi celotno zgodovino nekaksen manjvreden nebodigatreba. Idealen za sproscanje frustracij. In pac ga. Ker ga lahko.

Ljudje brez otrok so svojevrsten fenomen – bi clovek pricakoval, da so poosebljena osebnostna rast, izpopolnjene osebe, srecne, ker ves prosti cas vlagajo vase. Pa zal ne vidim tega – le en kup ljudi, ki svoj prosti cas namenja sluzbi ali pa kakemu obstranskemu hobiju. Veliko nezadovoljstva, zagrenjenosti, grobosti. Nobenega veselja, ker je lep soncen dan, nobene ljubezni – do zivljenja.

Hodim precej po svetu – pa ne vidim bistvenih razlik napram 30 let nazaj. Seveda naletim na razvajene motece otroke, ampak resnici na ljubo precej bolj redko, kot tule opisujejo predhodniki.

Razigrani otroci me ne motijo –  uzivam v njihovi energiji, v veselju, v radovednosti. Super so mi in zabavam se v njihovi druzbi. Ampak da to veselje sploh opazis, moras najprej to veselje cutiti pri sebi.

kaj pa če je bil otrok avtist? oni spuščajo nekontrolirane zvoke.

Ce je otrok avtist, ki se ne zmore kontrolirati, ga pac ne peljes na tenisko prvenstvo.  Tenisko prvenstvo se ne vrti okoli avtisticnih otrok, ampak je namenjeno ljudem, ki jih zanima vrhunski tenis. A je to tako tezko razumeti?

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2025, 30.08.2025 ob 18:16

Anonimno 7670, 30.08.2025 ob 17:39

Anonimna 37390, 30.08.2025 ob 16:41

Ker so vedno bolj nevzgojeni in nemogoči. Ker se povsod derejo kot živali- v knjižnici, po hodnikih v bloku, v javnih inštitucijah, povsod. Mirno ti stopi pred kolo, zapelje s kolesom pred avto in potem še jezika in si vse upa. Vse nevzgojeno in nemogoče. Zato jih ne maramo več.

Delam v knjižnici in otroci so najmanjši problem. Prav nihče se ne dere, ne teka okoli in ne zmerja, znajo pa zmerjat odrasli. Mlajši otroci pravzaprav gledajo čudo knjig, takrat vidiš, da so to duše, ki so še pripravljene na branje in znanje, dokler jih sistem ne spravi v vrteče kolo. Starejši otroci in mladostniki pridejo že ugasli, zmedeni in indoktrinirani. Nikakor pa ne kot podivjana drhal. Da so ljudje alergični samo že na bližino otrok, pa vidim, ja.

Končno en vmesen komentar … ostali so grozljivo spačeni … kakor avtorji.

To Je napisana  avtorica?

Mah, 30.08.2025 ob 21:57

Mislim, da smo kot druzba malo zabredli.

Leta in leta kapitalisticnih sanj, turbo vzgoje, razpad tradicionalnih vrednot ima posledice. Z vsako generacijo bolj vidne.

Ljudje so znervirani, nezadovoljni s sabo in svojim zivljenjem. Sluzbo, telesom, druzbenim polozajem. Obremenjujejo se z neumnostmi, nimajo se kje zventilirati. Skratka, frustracije brez moznosti sprostitve.

Seveda so nezadovoljni z vsem, tudi z otroki drugih. Svojih povecini nimajo, ker si ne predstavljajo, kako bi zanj sploh skrbeli, kam bi ga dali, kdaj bi zanj imeli cas poleg vseh neumnosti, ki jih vsak dan pocnejo, da bi bili srecnejsi in izpopolnjeni.

Otroci so itak skozi celotno zgodovino nekaksen manjvreden nebodigatreba. Idealen za sproscanje frustracij. In pac ga. Ker ga lahko.

Ljudje brez otrok so svojevrsten fenomen – bi clovek pricakoval, da so poosebljena osebnostna rast, izpopolnjene osebe, srecne, ker ves prosti cas vlagajo vase. Pa zal ne vidim tega – le en kup ljudi, ki svoj prosti cas namenja sluzbi ali pa kakemu obstranskemu hobiju. Veliko nezadovoljstva, zagrenjenosti, grobosti. Nobenega veselja, ker je lep soncen dan, nobene ljubezni – do zivljenja.

Hodim precej po svetu – pa ne vidim bistvenih razlik napram 30 let nazaj. Seveda naletim na razvajene motece otroke, ampak resnici na ljubo precej bolj redko, kot tule opisujejo predhodniki.

Razigrani otroci me ne motijo –  uzivam v njihovi energiji, v veselju, v radovednosti. Super so mi in zabavam se v njihovi druzbi. Ampak da to veselje sploh opazis, moras najprej to veselje cutiti pri sebi.

Mah, zelo dobro povedano. Se z vsem popolnoma strinjam.

Anonimno 8007:

Sami sebe tolažite, zakaj sami nimate otrok?

Štajerska 1972, 30.08.2025 ob 23:17

Anonimno 8007:

Sami sebe tolažite, zakaj sami nimate otrok?

Jih imamo, ampak vemo, kam sodijo in kam ne. Poznamo jih in vemo, koliko časa so lahko kje, ali se bodo vedli primerno in ali je dogodek primeren zanje.

Prav?

Zakaj bi jih vsiljevali nekam, kjer je njim nezanimivo, drugim pa motijo dogajanje?

Znorim, ko babnice na šolske proslave privlečejo pleničkarje, ki potem vriskajo, krilijo, jočejo, kričijo… da ne slišiš proslave. Tam so se drugi otroci trudili, vadili, imajo tremo, dajejo vse od sebe… tri mamice pa ne dvignejo riti, da bi kričača odnesle ven.  Uničijo nastop tudi lastnemu starejšemu otroku.

Kot primer samo.

A res mora množica ljudi poslušat njihovega malčka? Zakaj? Ker ga je rodila? To so ostale mame tudi, pikola!

Posledice razvrednotenja družbe, cuckojebje in pederajsarstvo bo zelo kratkega veka:

Kitajska se pripravlja na vojno.

ZDA se pospešeno pripravljajo na vojno.

Evropa se pripravlja na vojno.

Velika Britanija se pripravlja na vojno.

O tem se javno in odkrito piše. Torej bo nekaj na tem, kaj mislite? Nič ne mislite. Polna rit je okupirala pamet.

Žule, 30.08.2025 ob 18:56

je blo pred kratkim, da je teniška igralka zahtevala od sodnice, da se odstrani motečega otroka iz občinstva med igro… ni in ni bilo miru…torej …zakaj se čudite in sprašujete zakaj je v družbi nastal tak trend, da se želi delovanje brez otrok…

Ja, jaz se čudim. Odrasel človek, športnik na tekmovanju, bi pač moral biti prijavljen na vse vrste okoliščin, tudi stresorje. Kaj, če bi na drevesu nad igriščem krakale vrane, bi zahtevala, da jih požgejo z ognjenim topom? A če bi na cesti poleg stadiona tulile sirene rešilca, bi zahtevala, da odpeljejo mimo ponesrečenca? Če bi grmelo in bliskalo, bi odpovedala tekmo? Jaz v resnici ne vidim tako podivjanih otrok, kot vi trdite. Ko smo bili mi otroci, smo se igrali in žogali in vzklikali na ulici in redko kdaj nas je kdo podil, zdaj pa vidim (isti okoliš) te “suhe veje” kako se zdirajo na otroke, podijo, kričijo, njihove čivavice pa tulijo po cele ure zaprte v stanovanu, ko si grejo gospe delat nohte.

Vprašanje je

Zakaj je družba vedno bolj nastrojena proti otrokom.

Družba ni nastrojena proti otrokom, tega ne opažam, ni pa več tiho, ko starši nočejo sodelovati pri vzgoji svojih otrok.

Neka fama se pojavlja, da naj otroci ne bi poznali besedice ne. Ampak starši to narobe razumejo.

To ne pomeni, da njihov otrok lahko počne vse kjerkoli je. Vzgajajo pa natanko tako.

Predstave za otroke, starši klepetajo, otroci norijo in motijo predstavo, kino.. starši hujši od otrok, vlačenje mobijev in preverjanje, če je v uri, ko so v kinu že propadel svet, puščanje umazanije, čvekanje med predstavo, kričeča družina v restavracijah, starši na telefonih živčni, če jih ta mali zmotijo, v kavarnah čvekajo in se čez vse goste derejo na bližnje igrišče pazi, da ne padeš, ker perla bo morala odložiti čik in dvignit rit, če pade.

To je moteče nedejavni starši, ki ne poznajo kulture obnašanja primerno prostoru in dogodku.

Ne opažam, da bi bila družba nastrojena proti otrokom. Proti vzgoji pa zelo. Kajti, ko bo star 13 let in bo harsl po mestu in razbijal in uničeval boste še kako občutili takrat tisti svoj neizrečenen NE!

Samo na otroško igrišče poglej pa ti je vse jasno. Ko mali demoni. Ko pa odrastejo pa je njihovo orodje tik tok. Konec debate.

Divjaki, 31.08.2025 ob 07:18

Samo na otroško igrišče poglej pa ti je vse jasno. Ko mali demoni. Ko pa odrastejo pa je njihovo orodje tik tok. Konec debate.

prav zato, ker otrok skorajda ni več na igriščih, je tako. Starši jih vlačijo v shoping centre, kafiče… Uživam, ko slišim otroški trušč z igrišč…

Dan D, 31.08.2025 ob 07:28

prav zato, ker otrok skorajda ni več na igriščih, je tako. Starši jih vlačijo v shoping centre, kafiče… Uživam, ko slišim otroški trušč z igrišč…

Trušč v žaru igre je veselje.
Da pa mulo (ki se ne igra, ampak stoji na mestu v namišljenem svetu) pol ure brez premora rjove ali cvili, ker oponaša pošast iz risanke  ali kakega zanj neprimernega posnetka, pa ni noben užitek.

Ja verjamem, ampak to so res izjeme.

naj živi levićarska agenda LGBTIQ+ pa manj bo otrok in manj problemov …

Še ena tema v kateri je razvidno kakšen poden od ljudi se zbira na tem forumu. Z izjemo parih, verjetno vsi brez otrok in s temnimi gnilimi dušami. Žalostno kam se obrača tale naša država..

Niht foršten, 30.08.2025 ob 16:24

Kaj se dogaja s folkom? A se oni ne zavedajo, da so tudi oni nekoč bili otroci??

Ljudje niso nastrojeni proti otrokom na splošno ampak le proti nevzgojenim. In ja, tudi mi smo nekoč bili otroci, a smo bili vzgojeni, ne pa tako, kot sedaj, ko so večinoma nevzgojeni ali popolnoma razpuščeni.

Dan D, 31.08.2025 ob 07:02

Vprašanje je

Zakaj je družba vedno bolj nastrojena proti otrokom.

Družba ni nastrojena proti otrokom, tega ne opažam, ni pa več tiho, ko starši nočejo sodelovati pri vzgoji svojih otrok.

Neka fama se pojavlja, da naj otroci ne bi poznali besedice ne. Ampak starši to narobe razumejo.

To ne pomeni, da njihov otrok lahko počne vse kjerkoli je. Vzgajajo pa natanko tako.

Predstave za otroke, starši klepetajo, otroci norijo in motijo predstavo, kino.. starši hujši od otrok, vlačenje mobijev in preverjanje, če je v uri, ko so v kinu že propadel svet, puščanje umazanije, čvekanje med predstavo, kričeča družina v restavracijah, starši na telefonih živčni, če jih ta mali zmotijo, v kavarnah čvekajo in se čez vse goste derejo na bližnje igrišče pazi, da ne padeš, ker perla bo morala odložiti čik in dvignit rit, če pade.

To je moteče nedejavni starši, ki ne poznajo kulture obnašanja primerno prostoru in dogodku.

Ne opažam, da bi bila družba nastrojena proti otrokom. Proti vzgoji pa zelo. Kajti, ko bo star 13 let in bo harsl po mestu in razbijal in uničeval boste še kako občutili takrat tisti svoj neizrečenen NE!

Hvala vam za poučen zapis, upam, da se kdo zamisli nad seboj in ne-vzgojo svojih otrok.

Zato ker nimajo mesta v družbi ki jim pritiče, ker so mali bogovi, male seračine s 100 diagnozami.

Zato ker že njihovi starši niso vzgojeni, kako bo tak vzgajal?

Zato ker za starševsko varstvo plačujejo osebe,  ki nimajo in nočejo in ne bodo imele otrok.

Zato ker so otroci le mali ljudje, na svet pridejo s svojim karakterjem in v kombinaciji zgoraj naštetega jih čas postara v odrasle, v resnici so pa so to kar so. Eni so ok. Večina pa ni, posebej etnične skupine in druga uvožena drhal.

Zakaj je družba vedno bolj nastrojena proti otrokom??

ZATO, KER SO DOSADNI U PIČKU MATER Z OBNAŠANJEM!!

Saj niso nastrojeni.

Ta pedofil iz škofje loke jih naravnost obožuje.

Se je na današnji dan izkazali da nataliteta ni prav nič ogrožena, povsod se vrstijo horde glupih prvošolcev in gimnazijcev ter ta poklicnih.

Zaradi teh pezdetov razvajenih dijaških sem moral za potrdilo za prevoz v službo, potrdili o ceni mesečne vozovnice, se gnesti s kilometrsko hordo AI poneumljencev ki so jim dobro postlani starši vse k rit prinesli in eni še namesto njih last minute stal v vrsti, kot da ne bi mogli nakupa za novo šolsko leto urediti prej, recimo ko so si doma ob tablic drkal ne dozorele kurce in pićke z dolgimi umetnimi nohti strgale po pizdovju.

V vrsti so bile tri kompletne pomalane kurbice, eni so hlačke mini lezle v guzo, druga je nosila najkrajše mini krilo z volančki, da bi ji človek prav privoščil, da nahajpa pet sirijcev in jo gangbang pofukajo v rit pa ni9za kazen še tiste 5cm nohte inlase do riti od strižejo.

Kakšne drolje ste vzgojili starši sodobni. Same kurbe namalane. Mladiči pa neke nekultivirane mutirajoce zvoke brez pomena polni mozoljev z najjačimi founi davijo iz asimetricnih grl.

Da ne bo pomote. Otroke sovražim od malega naprej. Dijake sovražim vse že od takrat ko smo skupaj drgnil šolske klopi.

In Vas ljudi vas vse s 5 izjemami bodisi sovražim bodisi polno preziram že pol stoletja.

Tako. Ostajam zvest sam sebi. Moje sovraštvo do vas je neskaljeno od prvega vdiha, v vseh vaših oblikah, pojavnosti in ne glede na starostno dobo.

Jaz že vem, kako zlinste, kaj vse ste mi od samega začetka spočetja naredili. In niti enemu človeku na tem svetu me zuapam. Navadne zveri in drhal ste.

Sam sistem je sovražno nastrojen proti otrokom. Zakaj pričakuješ nekaj boljšega od ljudi, ki ta sistem soustvarjajo?

Hafnerjevo naselje 53 un pedofil, 01.09.2025 ob 18:22

Saj niso nastrojeni.

Ta pedofil iz škofje loke jih naravnost obožuje.

Se je na današnji dan izkazali da nataliteta ni prav nič ogrožena, povsod se vrstijo horde glupih prvošolcev in gimnazijcev ter ta poklicnih.

Zaradi teh pezdetov razvajenih dijaških sem moral za potrdilo za prevoz v službo, potrdili o ceni mesečne vozovnice, se gnesti s kilometrsko hordo AI poneumljencev ki so jim dobro postlani starši vse k rit prinesli in eni še namesto njih last minute stal v vrsti, kot da ne bi mogli nakupa za novo šolsko leto urediti prej, recimo ko so si doma ob tablic drkal ne dozorele kurce in pićke z dolgimi umetnimi nohti strgale po pizdovju.

V vrsti so bile tri kompletne pomalane kurbice, eni so hlačke mini lezle v guzo, druga je nosila najkrajše mini krilo z volančki, da bi ji človek prav privoščil, da nahajpa pet sirijcev in jo gangbang pofukajo v rit pa ni9za kazen še tiste 5cm nohte inlase do riti od strižejo.

Kakšne drolje ste vzgojili starši sodobni. Same kurbe namalane. Mladiči pa neke nekultivirane mutirajoce zvoke brez pomena polni mozoljev z najjačimi founi davijo iz asimetricnih grl.

Da ne bo pomote. Otroke sovražim od malega naprej. Dijake sovražim vse že od takrat ko smo skupaj drgnil šolske klopi.

In Vas ljudi vas vse s 5 izjemami bodisi sovražim bodisi polno preziram že pol stoletja.

Tako. Ostajam zvest sam sebi. Moje sovraštvo do vas je neskaljeno od prvega vdiha, v vseh vaših oblikah, pojavnosti in ne glede na starostno dobo.

Jaz že vem, kako zlinste, kaj vse ste mi od samega začetka spočetja naredili. In niti enemu človeku na tem svetu me zuapam. Navadne zveri in drhal ste.

Kot da bi kopiral monolog Agrajaga iz Stoparskega vodnika

🙂

pikimepiki, 30.08.2025 ob 16:48

Lej, koliko je pesov povsod. In to same ŽENSKE, ampak RES čisto povsod same ŽENSKE  s temi pesi.

Moškega s psom skoraj da na vidim.

In potem imaš stalno te p i z d a r i j e s temi pesi, pes šavsnil, pes ugriznu’, pes padel v skale v gorah, pes crknil v avtu, same ŽENSKE  s temi pesi, same ŽENSKE!!!

Upam, da prejemaš primerno terapijo, kajti stanje se ti rapidno slabša!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close