Zakaj je barvanje las tako nujno?
Daj no pobarvanka, ne smradi okolja s to svojo zavistjo. Živim pa na svojem že od svojega 18 leta. Sorry lubica, nimam slovenskega sindroma hotel mama. Pa nimam se za nobeno študentkico, si sama vse plačujem, račune, hrano, kuham, še avto si sama popravljam. Ne moreš verjeti a ne? Da je ženska lahko sexy, naličena, lepa in dela vse to…crazy shit:)
Raje da toneš v svoje močvirje zavisti, naj ti bodo drugi ljudje za vzgled. Meni so tudi, jaz imam veliko idolov, nikoli se nisem predajala zavisti. Če sem videla da nekomu nekaj uspeva, ali je v določeni stvari dober, sem vprašala kako to, kaj je skrivnost ali sem pa opazovala kako to delajo in se potem tudi sama trudila da dosežem še večji uspeh. Problem Slovenije je ker so tukaj ljudje strašno zavistni, v tujini če nekdo uspe, dobro izgleda karkoli so ljudje ponosni nanj ga nagradijo. Tukaj se pa ustrašijo takih ljudi, in jih hočejo uničiti, zatolči zopet v sivo povprečje, da se jim zbije samozavest. Tako ne predstavljajo več nevarnosti.
Verjemi mi, da niti pod razno ne bi želela biti takšna kot si ti :). No, študentka biti, ja to bi še tudi bila, samo, če bi bila stara 20 let.
Veliko sreče v tujini, ne vem kaj sploh še delaš v Sloveniji, če je tako slabo tu? Jaz na tvojem mestu niti pod razno ne bi bila tu. Jaz sem tu, ker mi je tu všeč, ker so slovenski fantje fajn, ker me ni sram, da sem Sloveenka, sem ponosna na to, da sem iz Slovenije.
p.s.: nkeje sem zasledila, da si ti starši omogočili nekaj v tujini…
hahahahahahahahahahahahahaha….glavno, da ti nikoli :-)[/quote]
Trolanje ni isto kot off topic. Trolanje je namerno zavajanje, objava provokativne vsebine z namenom razburkat ljudi, da nastane to, kar je zdaj nastalo pri 2 temah. Iz njenih odgovorov se vidi, da rada provocira in da so njeni odgovori bolj za to, da vrne žogico. res patetično.
hahahahahahahahahahahahahaha….glavno, da ti nikoli :-)[/quote]
Trolanje ni isto kot off topic. Trolanje je namerno zavajanje, objava provokativne vsebine z namenom razburkat ljudi, da nastane to, kar je zdaj nastalo pri 2 temah. Iz njenih odgovorov se vidi, da rada provocira in da so njeni odgovori bolj za to, da vrne žogico. res patetično.[/quote]
Joj, kako si ti fajn 😉
Princeska, krivokljunka, če kateri moja tema ni všeč, jo komot preskoči. Nihče vaju ni silil, da jo komentirata.
Princeska, ti pa sploh, živi kot te je volja. Če te moje življenje moti, je to tvoj problem, ne moj. S svojim pisanjem v temo, ki sem jo jaz odprla, ne ti, samo kažeš svoj značaj.
Kdor žali samo kaže svoj značaj. Če vama je moja tema tako zelo neumna, bodita pametni in je ne berita. Meni osebno je veliko tem tu gor mimo pa se preprosto ne vtikam v tiste teme. Če je moja tema neumna, brezvezna, se bosta te neumnosti nalezli, če jo bosta komentirali.
V glavnem, vabljeni tisti, ki vas tema zanima, ostali pa jo mirne duše preskočite.
matjzako, saj z vidika frizerk in tovarn, ki delajo te preparate, mi je jasno. Pač zaslužek. Ni mi pa jasno z vidika ostalih žensk, ki samo zapravljajo kupe denarja za raznorazne frizerske fore?
V mislih imam mlade, naravno nesive, ženske.
Zakaj moški nimate takih potreb in zakaj ne zapravite celih kupov denarja za frizerja in zakaj svojih kolegov ne gnjavite, če niso pobarvani :)?
Sama se sicer že dolgo ne barvam, nimam pa nič proti barvanju, ki ustreza barvni koloristiki ženske (ne pa, da se recimo kakšna temnopolta in z močnimi obrvmi barva v belo blond). Dobra frizerka pa ti ne vsiljuje barvanja, če ga nočeš, ampak celo odsvetuje pretirano barvanje. Moja sorodnica je ravno v najstniških letih, preizkuša modni videz in pretirava z blond barvo, v katero je tako zabetonirana. Ima že precej skrepane ter ji frizerka celo odsvetuje barvanje, vsaj tako zelo pogosto.
nepobarvana, barvajo se zato (pa ne pravim, da bi se morale, da se bo bo kdo spotaknil ob kakšno besedo), ker:
– imajo sive
– ima precej žensk naravno mišjo barvo, s katero niso zadovoljne in se bolje počutijo v drugi
– zaradi medijskega vpliva
– ker jim druga barva bolj paše in poudari recimo oči
– zaradi pripadnosti subkulturi (raverke v pink recimo; poznam pa metalko, ki ima naravno barvo blond, za katero bi večina žensk ubijala, ona pa se zaradi svojega imidža barva v črno)
In še in še … 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.