Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je 90% hospitaliziranih v Izraelu cepljenih?

Zakaj je 90% hospitaliziranih v Izraelu cepljenih?

A to, da človek postane s preboletjem imun, tako, do smrti, a to pa ni za razmisliti?

Tisti, ki smo ga takoj na začetku, pa zboleli nič več lani jeseni in celo zimo, pomlad, kar pomeni, da nič več ne bomo, ker T celice poznajo sovražnika.

Preboleli ne okužujemo, ne zbolevamo, kljub temu, da smo ves čas v stikih z bolnimi itd.

Zanimivo je, da niti protitelesa ne zadoščajo, da bi nam bilo omogočeno, da se prosto gibamo.

Torej je to jasen znak, da se s celotno populacijo manipulira.

Odgovor na objavo uporabnika
Devistated, 08.08.2021 ob 21:26

Cepite se. Pol folka ne zna nositi masko in je za okras pod nosom ali na vratu. A bi res radi 20 val? Pa kregate pa ne vem kaj. Pojdite cepiti kot lprvo, predno bruhaš vame. Cepit!

Koliko je povišice za vsako tako objavo?

Evo vam sveži podatki iz Izraela. Vsak teden se jim število hudo bolnih za covidom podvoji. Še dva taka cikla, pa bo zmanjkalo postelj v bolnišnicah. Imajo že kar konkretno paniko. 350 intenzivnih postelj je zasedenih – v najhujšem valu so jih imeli zasedenih 1200.

Veliko upov polagajo v 3. dozo, ampak odkar so začeli, ni popolnoma nobenega efekta  – število težko bolnih še vedno narašča.

Zato pripravljajo plan B – povečanje števila postelj in kadra v bolnišnicah. Kar bi moral biti plan A že od vsega začetka, pa vsega tega sranja ne bi bilo! Folk bi se prekužil že z alfo in delta niti nastala ne bi. Napovedujem, da bo celotno spopadanje s covidom v zgodovini veljalo za eno največjih napak, kar obstaja svet.

In zdaj bi oni s tem še otroke. Jau!

Pa še to  – tretjo dozo je dobilo že skoraj pol milijona Izraelcev, pa se to še nikjer ne pozna in prvi trikrat cepljeni so že v bolnišnicah. Efekt: 0.

Važno je da beovička pa logarjeva pa un iz kemiskega inštituta ne odgovarjajo za posledicami ,ki nastanejo po cepljenju.

Če pa bi odgovarjali bi jih pa marsikateri linčal ,še jezika si ne bi upali stegniti.

Če nobeden za nokogar ne odgovarja ,je lahko kvasiti neumnosti pa tudi če gre za izgubljena življenja.

Zakaj pa bi beopička odgovarjala, če je narod glup in se je cepil, ker je lahko šel na dopust.

Beopička ni odgovorna, če so ljudje debili.

Imunih nas je že preveč, 09.08.2021 ob 18:19

A to, da človek postane s preboletjem imun, tako, do smrti, a to pa ni za razmisliti?

Tisti, ki smo ga takoj na začetku, pa zboleli nič več lani jeseni in celo zimo, pomlad, kar pomeni, da nič več ne bomo, ker T celice poznajo sovražnika.

Preboleli ne okužujemo, ne zbolevamo, kljub temu, da smo ves čas v stikih z bolnimi itd.

Zanimivo je, da niti protitelesa ne zadoščajo, da bi nam bilo omogočeno, da se prosto gibamo.

Torej je to jasen znak, da se s celotno populacijo manipulira.

Kaj ima veze, če nisi več zbolela po tem, ko si prebolela? Jaz že 2 leti niti prehlajena nisem (dve zaporedni zimi), pa sem bila vsako leto vsaj dvakrat, enkrat hujša oblika viroze oz. gripa. Zdaj pa nič že celi dve leti, ne kovid ne prehlad ne kaj drugega. Cepila sem se maja, tako da zaradi cepiva ne bo.:) Jaz prisegam, da je to zaradi varnostnih ukrepov od mask dalje. Pa seveda zato, ker smo bili kar nekaj mesecev na delu od doma, torej veliko manj stikov z ljudmi.

Obstaja kar precej dokazanih primerov o ponovni okužbi, v roku 6 mesecev, še jaz poznam nekoga, tako da teorija o dosmrtni imunosti je samo pravljica. Sploh z novimi sevi, ki nastajajo ravno zato, da se virus lahko širi tudi med že prebolelimi.

Pravljice so te bedarije o nekih novih sevih, ki vam jih podajajo lažnivi fašistični mediji. Dosmrtna imunost na prehlad in gripo nikoli ni obstajala, saj se vsak par minut pojavljajo nove vrste koronavirusov.

Robi567, 09.08.2021 ob 20:33

Pravljice so te bedarije o nekih novih sevih, ki vam jih podajajo lažnivi fašistični mediji. Dosmrtna imunost na prehlad in gripo nikoli ni obstajala, saj se vsak par minut pojavljajo nove vrste koronavirusov.

V isti sapi sam sebe demantiraš.:))

Nisi razumelo. Fašistični mediji podajajo lažnive zgodbe o novih covid sevih in ne o novih koronavirusnih sevih, ki že tisoče let povzročajo prehlad in gripo.

Ker to pravzaprav ne bi imelo smisla, saj na resnici ne bi mogli zgraditi tega covid natega in groženj s cepljenjem.

Not rili, 08.08.2021 ob 13:52

Enostavno, rizične skupine ponavadi večkrat zaidejo v bolnišnice in če je ta skupina precepljena potem so v bolnišnici pač precepljeni. Ker necepljenih skoraj ni. A ste pričakovali da ne bo v bolnišnicah nikogar več?

Po obljubah bolnišnice ne bi smele pokati po šivih zaradi korona pacientov, ne. A nam niso tega obljubljali, če se cepimo?

hilda T, 09.08.2021 ob 20:17

Kaj ima veze, če nisi več zbolela po tem, ko si prebolela? Jaz že 2 leti niti prehlajena nisem (dve zaporedni zimi), pa sem bila vsako leto vsaj dvakrat, enkrat hujša oblika viroze oz. gripa. Zdaj pa nič že celi dve leti, ne kovid ne prehlad ne kaj drugega. Cepila sem se maja, tako da zaradi cepiva ne bo.:) Jaz prisegam, da je to zaradi varnostnih ukrepov od mask dalje. Pa seveda zato, ker smo bili kar nekaj mesecev na delu od doma, torej veliko manj stikov z ljudmi.

Tepka

robi445, 09.08.2021 ob 21:04

Nisi razumelo. Fašistični mediji podajajo lažnive zgodbe o novih covid sevih in ne o novih koronavirusnih sevih, ki že tisoče let povzročajo prehlad in gripo.

Ker to pravzaprav ne bi imelo smisla, saj na resnici ne bi mogli zgraditi tega covid natega in groženj s cepljenjem.

debil, a ti še nisi doumel, da covid ni gripa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close