Zakaj inšpektorji ne kaznujejo DIRS d.o.o.?
Ta firma DIRS d.o.o. in podobna sranja, ki nategujejo folk, ZAKAJ jih država ali kdorkoliže, ne kaznuje? Zakaj jim dovolijo nategovanje ljudi?? Včeraj sem dobil pismo ….za 15 obletnico…bla bla bla…ko sem začel brati, sem v trenutku ugotovil, da je brezveze in če bi srečal koga od teh debbilov,,npr. Peter Weisskopf, Zorko Rok ….bi mu lastnoročno odpihnil glavo! Kako lahko država dopušča, da na našem planetu živijo takšni kreteni??? To je kaznivo! Prekleta golazen, če mi kdo od teh prekriža pot mu ….. ☠️??
Nesposobna država in inšpekcija, 29.09.2022 ob 09:59
Ta firma DIRS d.o.o. in podobna sranja, ki nategujejo folk, ZAKAJ jih država ali kdorkoliže, ne kaznuje? Zakaj jim dovolijo nategovanje ljudi?? Včeraj sem dobil pismo ….za 15 obletnico…bla bla bla…ko sem začel brati, sem v trenutku ugotovil, da je brezveze in če bi srečal koga od teh debbilov,,npr. Peter Weisskopf, Zorko Rok ….bi mu lastnoročno odpihnil glavo! Kako lahko država dopušča, da na našem planetu živijo takšni kreteni??? To je kaznivo! Prekleta golazen, če mi kdo od teh prekriža pot mu ….. ☠️??
Dobila v nabiralnik in takoj vrgla v smeti. Glej, vsi ti nateguni so dobro preštudirali zakonodajo in mirno harajo naprej. Zakaj pa naj bi jih sploh preganjali? Oni ponudijo, nakladajo in folk pač posluša, poje zastonj kosilo, kupi ali pa tudi ne. Saj je vse na prostovoljni bazi. Nikogar v nič ne silijo, predstavijo, se prijazno smehljajo in od poslušalcev je odvisno, kako se bodo odločili.
Fokusirali so se na določeno ciljno skupino ljudi (beri: penzičev), ki jih z busi vozijo na lokacije, kjer se to dogaja. Par let nazaj so zbobnali skupaj za celo gostilno ljudi (bila prvič in zadnjič na predstavitvi) v navezi z lokalnim društvom upokojencev. Z velikim pompom so potem donirali društvu par 100 eur, prodali nekaj produktov in eno super drago posteljo. Pa je bil volk sit in koza cela.
Že Einstein je rekal, da ima vesolje verjetno meje, človeška neumnost pač ne.
aaddggjj, 19.10.2022 ob 09:56
Drži. Če prijavi samo eden. Če jih pa prijavlja polno, potem imajo pa počasi vrh glave in ukrepajo.
Pa kdo jih bo prijavil? Tisti penziči, ki so jih pripeljali na zastonjkarsko kosilo? Ali DU, ki je dobilo par 100 eur donacije? Ne eni ne drugi niso sposobni ali zainteresirani za kakšno letanje po inšpekcijskih službah, ker točno vedo, da je vse brez veze. Ko dobiš vabilo oz obvestilo v nabiralnik, ga vržeš v smetnjak in zadeva je ad acta. Če pa si za to, da greš v gostilno na zastonj južino, se pač odločiš, da greš. Nekateri nimajo nobenega pametnega dela, pa hodijo po teh pasjih procesijah in pravijo, da so se imelo fino.
Verjemi, da so ti mandeljci dobro naštudirali kaj lahko in kaj ne smejo, sicer ne bi že 15 let harali s to prodajo. Da je vse skupaj en lari fari pa vedo tako penziči in DU, le denar in koristi ne smrdijo.
Jaz sem jih v imenu očeta “nategnjenca” TOŽIL. Robo nekakšno čeno magnetno pregrinjalo cenjeno na več kot 1000€ sem vrnil po pošti v zakonskem roku. Robo so prejeli. Na prvi stopni IZGUBIL, dal pritožbo. MEDIACIJO niso sprejeli. Čakam drugo stopno! Rabim info sotrpinov s podobno izkušnjo “nategunov” DIRS d.o.o. Res naj jih bo SRAM svojih dejanj. Verjamem v pravico! Upam, da bo sodstvo prepoznalo ZAVRŽNA dejanja predstavnikov/pooblaščencev podjetja DIRS d.o.o.
KRANJ, Peter, GSM: 041224554, e-mail: peter.kadivec@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.