Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imet deca?

Zakaj imet deca?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 28.12.2021 ob 12:11

Kapitalizem dela iz žensk prostitutke, ker to je vloga, ki jo je kapitalizem določil ženskam.

Hujša je tista prostitutka je tista ženska, ki pri izbiri partnerja, bodočega moža gleda kako uspešen in priskrbljen je, kot pa tista, ki svoje telo prodaja na cesti.

dejdej no moralizirat v prazno; če bi vi imeli maternice, torej pečico za potomce, bi bili pa torej prostituti? Ha?

Same koristoljubke, zakaj pa ogret, kolk se trudte, boge, lene in nič od vas čez in ne ponoč. En sam jambr.

V bistvu ne rabim deca. Kaj mi bo?

Tu pa tam si pa najem kakega ljubimca, ampak ne bi pa živela z njim.

Šnelca_783, 28.12.2021 ob 11:50

Zasavčanka, 28.12.2021 ob 11:40

Deca imet zgolj za finanč o, delivno korist, za vse ostalo pa LJUBIMEC poskrbi!!!!

Joj kako mi grejo na zivce izjave ko slisim, da je z njim iz koristi. Ustrelte se. To je goljufanje.?

Z moskim si ker ga imas rada, ljubis, ker zelis bit z njim v dobrem kot v slabem. Ker ti je vsecen( karizma, energija).

uhhhh, tukaj se je pa zaciklal tvoj sotver v prejšnjem stoletju;  v današnjih časih je sve otišlo s strani medsebojnih razmerij in partnerskega spoštovanja  u maloro, kar se morale in ostalih vrednot tiče. Samo še tisti moški so vredni, ki imajo “ščep” dunajskega bontona in šole v sebi-pa ni nujno, da že po cipresah dišijo. Drugače pa so okoli nas tukaj večinoma degenerirani Balkanci z otomanskimi vpadi v rodovnike, ki so imeli agresijov sebi in grd pogled izpod čela  in majhne oči  črne ne preveč narazen; to jim včinoma egoistično seka v teh novodobih časih  v glavo. Premalo sveže, zdrave kvi in genetike je tukaj pod tem delom Alp na voljo. Samo uvoz z juga. Pa š z zakonodajo bi preprečili, da si ženska lahko po svoji izbiri najde spermo v banki darovalcev v tujini. Samo tukaj mešat že tako preveč premešano.

wd40a148, 28.12.2021 ob 13:00

Grenivka422, 28.12.2021 ob 12:31

wd40a148, 28.12.2021 ob 12:21

Grenivka422, 28.12.2021 ob 11:40

Grenivka422, 28.12.2021 ob 11:39

wd40a148, 28.12.2021 ob 09:56

Enjolassss, 28.12.2021 ob 09:54

Sem že večkrat slišala kak moški pogovor, ko starejši moški svetujejo mlajšim moškim. Ponavadi je nasvet v stilu, da naj ji čim prej naredi otroka, po možnosti več otrok, ker potem ženska težko zapusti moškega. Finance pa to. Zdaj, dokler nima otrok, se bo že nekako znašla. Ko ima otroke, je pečena ob moškemu. Ja, finance, so križ.

Babje čenče. Edin nasvet ki drži je ta, da ne jemlji lepe ženske. Grda je tvoja, lepa je pa od vseh.

wd običajno ti dam prav, tu pa ne ……….. ?

Babje čenče. Edin nasvet ki drži je ta, da ne jemlji lepe ženske. Grda je tvoja, lepa je pa od vseh.

Wd, iz katerega priročnika pa si to vzel? ?

To je eden redkih nasvetov, ki gre pri dedcih iz roda v rod. Ne izbirat po joških in riti.

Lahko ti samo dam en majhen namig, da pri meni ni tako ? ne posploševat … ?

Prisotne seveda izvzete. Itak.

Wd, bi pa ta vaši dedovani izreki bolj veljali za te x ali z generacije ala kardasijanke, itd. … ?

samo da si sam sebi pomemben, 28.12.2021 ob 13:55

dejdej no moralizirat v prazno; če bi vi imeli maternice, torej pečico za potomce, bi bili pa torej prostituti? Ha?

Kokošek itak tu gor sam moške osvaja

“samo da si sam sebi pomemben”,

res ne vem kako ima to kar si napisala veze s tem kar sem jaz napisal.

V Jugoslaviji ženska ni rabila biti prostitutka, da bi si torej iskala PROVIDERJA uspešnega moškega. V Jugoslaviji noben otrok ni bil lačen kot so danes, ko jim starši še malice v šoli ne morejo plačati.

Danes pa mora biti ženska prostitutka in iti za gospodinjo, tako kot je to v ameriki. Včasih ni bilo toliko tega.

Kokoši, 28.12.2021 ob 14:15

“samo da si sam sebi pomemben”,

res ne vem kako ima to kar si napisala veze s tem kar sem jaz napisal.

V Jugoslaviji ženska ni rabila biti prostitutka, da bi si torej iskala PROVIDERJA uspešnega moškega. V Jugoslaviji noben otrok ni bil lačen kot so danes, ko jim starši še malice v šoli ne morejo plačati.

Danes pa mora biti ženska prostitutka in iti za gospodinjo, tako kot je to v ameriki. Včasih ni bilo toliko tega.

Ti pa si bedak. Jaz pa ogromno ljudi poznam, ki so bili kot otroci lačni (tudi jaz) v času YUgoslavije.

Včasih ni bilo tako brezplačne malice, kosila v šoli.

Pa moji obe babici, sta morali biti poročeni, čeprav sta bila oba dedca pijanca, ki sta ju pretepala, ker pač nista mogli stran. Danes ženska komot zapusti moškega. Ne rabi trpeti, da jo pretepa. Imajo svoje službe. Če res ne gre, pomagajo drugi, varne hiše, CSD. Nekoč je ženska morala vse prenesti.

Ko gledam sosede, znanke, ogromno takih, ki so jih dedci pretepali, niso mogle nikamor. Danes? Če se dedec grdo obnaša, ga ženska stera.

Tako, da vtakni si ti tisto gnilo jugovino nekam.

Danes si ženske lahko privoščimo, da smo samske, v crkovini imenovani jugovina, to ni šlo. Pa danes ženska ni treba prenašat moža, če se okrog goni, jo pretepa ali kaj takega. Danes je ženska v vezi, ker tako želi. Ali pa ni v vezi, če ne najde ok moškega oz. pač želi biti samska.

pri nas doma, 28.12.2021 ob 09:35

dedca, 28.12.2021 ob 09:25

pri nas doma, 28.12.2021 ob 09:10

dedca, 28.12.2021 ob 09:06

Dedca nobena pametna ne rabi. Si pa večina čustveno nezakrnelih žensk (in moških) želi partnerja. Jaz si recimo želim človeka s katerim se bova ujela, me bo razumel in bo na moji strani. Sem že imela to in vem kako je življenje drugačno če imaš nekoga, ki je vedno na tvoji strani. Tudi sam bit ni slabo, boljše kot v slabi družbi. Če vidiš samo slabe stvari in delo potem brezveze. Jaz tega ne vidim tako. Pospravljat moram po hiši če je kdo tam ali pa sem sama. Prati oblačila isto. Kositi in urejati vrt isto. Kuham tudi sedaj ko sem sama. Ne vem meni te stvari niso bile nikoli v nek hud napor. Pač narediš sproti. Del življenja odraslih ljudi. Ko sem bila v paru sva naredila ali skupaj ali tisti ki je imel čas. Nikoli ni bilo problemov glede tega. Mislim da ljudje iščete izgovore, ker ste bili razočarani v preteklosti. In vidite samo slabo. Mogoče niste nikoli izkusili dobrih strani. Škoda.

Hja, pri nas doma je bilo tako:

mama prala za vse, kuhala za vse, delal v štali, na traniku, foter nič od tega. Pil po gostilnah, se valjal po kavču.

Ko se je ločila, je imela ogromno več časa. Prej mu je bila gospodinja, služkinja, zdaj je tisti čas ostal njej.

Pa na splošno je tako, da ima ženska, ko se poroči, bistveno manj časa. Dedec pa veliko. Takrat, ko ženska njemu kuha, on popiva okrog al pa gleda TV. Ko ona njmeu srajce lika, on kolesari naokrog.

Koliko dedcev si samih lika srajce? Še huje, če hodi zmečkan okrog, ženo opravljajo, da je nemarna, da mu ne lika.

Ja če je bilo pa pri vas doma tako je pa povsod. Mislim saj veš a ne da ni to res?

No moj oče bi bil letos čez 80 star, pa nikoli ni bil tak. Ni pil, v gostilne ni hodil, delal je sicer on zunaj mama notri, je pa tudi skuhal in pospravil če je bila mami kaj slaba tisti dan. Super sta se razumela. Kar se tiče otrok sta skupaj urejala. Je bil pa res eden redkih ki je hodil na roditeljske v tistih časih.

Moj pokojni mož tudi ni bil tvojemu očetu podoben. Ker sva živela v bloku se je lotil vsega. Pač smo sproti naredili kar je bilo potrebno. Nihče ni kompliciral glede gospodinjstva. Pač narediš ko je treba. Ni potrebno neke fame iz tega delat. Je bilo vedno kadar se dela delamo vsi, ko se uživa uživamo vsi. Po gostilnah se ne valjamo. Srajce pa odlično v čistilnici za par evrov zlikajo :). Jaz osebno imam veliko več dela odkar ga ni. Sploh ker smo se preselili v  hišo. Da o ostalih stvareh, ki so bile dosti lepše in lažje v njegovi prisotnosti ne govorim.

Lej, jaz sem videla kako je bilo pri nas doma, vidim kako je pri sosedih, vidim kako je pri sorodnikih in v večini primerov je tako, da ženska bistveno več dela kot moški. So redki primeri moških, da res pol del opravijo. Večinoma je pa levji delež na plečih žensk. Pa v službi tudi vidim, nego za otroke, vedno, ampak res vedno samo ženske vzamejo. En sodelavec še ni imel nege za otroke. In nobena sodelavka še ni izjavila, da bo njen mož imel nego in ne ona.

Jamrači, dlakocepeži in komplikatorji niste za partnerstvo in družino!

Tako da nezadovoljne ženske, prav je, da imate moškega na baterije iz predala nočne omarice, ker to je edini, ki vas bo prenašal. 🙂

Grenivka422, 28.12.2021 ob 14:08

Wd, bi pa ta vaši dedovani izreki bolj veljali za te x ali z generacije ala kardasijanke, itd. … ?

Absosmrkno.

Baterije za vibrator so cenejše. Z deci so sami stroški.

je kaka prednost, 28.12.2021 ob 08:11

Ženske, povejte, je pametno imet deca oz. kake so prednosti, če imaš deca?

Stroški položnic so nižji, ker se delijo na dva dela. Še kaka druga prednost?

Redni seks se da drugače dobiti. Tako, da to ni problem.

Slabosti so seveda, da dec pričakuje, da mu bo žena gospodinjila.

Torej 3 proti, 1 za. Problem rešen, ne imej deca in nehaj odpirati brezvezniške teme.

Predlog, 28.12.2021 ob 15:07

Torej 3 proti, 1 za. Problem rešen, ne imej deca in nehaj odpirati brezvezniške teme.

da naj neha odpirati brzvezniške teme ji praviš.. Pa to so ključne, življenske teme… 🙂 Je zabolelo, a ne ? 🙂

Ja, je fajn imet moškega, na začetku. Ko se pa med poliže, je pa problem. Samo takrat pa ugotoviš, da imaš skupaj  z njim kredite pa otroke, kaj češ pol? Pač, ko je bil še med, narediš veliko napak, moraš potem to pogoltnint.

wd40a148, 28.12.2021 ob 14:55

Absosmrkno.

Ahahah kaj pa je to za ena beseda? ? Stara, nova? Nisem še slišala.

morala nastavi ogledalo, 28.12.2021 ob 15:17

da naj neha odpirati brzvezniške teme ji praviš.. Pa to so ključne, življenske teme… 🙂 Je zabolelo, a ne ? 🙂

Se bom popravil. Otroške teme brez argumentov, ki nimajo blage veze z realnostjo. Kdo ti pa sili deca? To niso ključne teme, ampak afnarije za na forum, ker drugega ne znate več napisat.

Predlog, 28.12.2021 ob 17:00

Se bom popravil. Otroške teme brez argumentov, ki nimajo blage veze z realnostjo. Kdo ti pa sili deca? To niso ključne teme, ampak afnarije za na forum, ker drugega ne znate več napisat.

Uff, je ponovno zabolelo ? 🙂

Jaz ga ne iščem, mi ga ni treba. So mene vedno iskali pa želili zase mopki dobit, frcanje z ramen dol -pošteno povedano 😛

morala nastavi ogledalo, 28.12.2021 ob 18:19

Uff, je ponovno zabolelo ? 🙂

Jaz ga ne iščem, mi ga ni treba. So mene vedno iskali pa želili zase mopki dobit, frcanje z ramen dol -pošteno povedano 😛

Dejansko se hvališ s tem? Ali samo potrebuješ moralno podporo, ker veš, da je nekaj narobe s tabo, da nisi sposobna najti si nekoga in ostati v vezi? Prej izgleda, da tebe nekaj boli. Če bi bila zadovoljna s sabo, nebi delala reklame in šimfala nasprotnega spola. Kompleksi, kajpada.

Da te bo doma prvezal, mu boš prala kuhala, skupaj hodila okoli ustvarila družino. Prepovedal ti bo da hodiš na okoli in preživljaš čas samo z njim to je to. Če niste pripravljene to sprejeti ste za na ulico, to je dejstvo!

Jaz ga pa imam zato, da mi ni treba vsega sama, pa da imajo deca očeta, vnučki dedka, pa da me ne gledajo po strani, češ kaj je z menoj narobe, aja pa seveda zaradi dnarja, sem pri njem zaposlena, pa zaradi sexa, ker pač in še in še, aja pa rada ga imam tudi, še po 32 letih.

Še te kaj zanima?

Jaz ga imam, da točno vem, kje je daljinec 🙂

Daj to prevedi v razumljiv jezik.

Meni pa Haložanka zmaga, ko je napisala, da ima deca zato, da je ne gledajo postrani.

Hudičevo zakompleksana ženska mora to biti, da se boji, da bi čudno gledali in imeli za čudno, če ne bi imela deca.

Matej163, 29.12.2021 ob 10:31

Da te bo doma prvezal, mu boš prala kuhala, skupaj hodila okoli ustvarila družino. Prepovedal ti bo da hodiš na okoli in preživljaš čas samo z njim to je to. Če niste pripravljene to sprejeti ste za na ulico, to je dejstvo!

Ja, tale Matej je pa še večje teslo. Ampak s takimi bebci pa res nima smisla se bosti.

haložanka zmaga, 29.12.2021 ob 11:46

Meni pa Haložanka zmaga, ko je napisala, da ima deca zato, da je ne gledajo postrani.

Hudičevo zakompleksana ženska mora to biti, da se boji, da bi čudno gledali in imeli za čudno, če ne bi imela deca.

Ja itak a ne, veš kako je, ko te gledajo postrani???‍♀️?‍♀️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close