Zakaj imet deca?
avtovozil, 28.12.2021 ob 09:38
Ja, deca pa moraš imet, kdo ti bo pa avto vozil na servis?
Pa mone pravijo, da jim deci menjajo žarnice. Prava mona bo sedela v temi in čakala, da dec pride domov pa menja žarnice. Dva dni, če je treba.
Pa nobena prava ženska ne bo sama vozila avto k mehaniku ali pa vulaknizerju. To je pravo moško delo.
Ah ne. Jaz veckrat peljem avto k vulkanizerju in kot studentka sem vozila avto k mehaniku. Pac zelo uredu ljudje. Vedno spostljivi, nobene panike.
Pa gume sem vedno sama izbrala. Malo prestudirala karaktetistike po ocenah in kar sem rabila kot prioriteto.
wd40a148, 28.12.2021 ob 09:56
Enjolassss, 28.12.2021 ob 09:54
Sem že večkrat slišala kak moški pogovor, ko starejši moški svetujejo mlajšim moškim. Ponavadi je nasvet v stilu, da naj ji čim prej naredi otroka, po možnosti več otrok, ker potem ženska težko zapusti moškega. Finance pa to. Zdaj, dokler nima otrok, se bo že nekako znašla. Ko ima otroke, je pečena ob moškemu. Ja, finance, so križ.
Babje čenče. Edin nasvet ki drži je ta, da ne jemlji lepe ženske. Grda je tvoja, lepa je pa od vseh.
Neumnost, prej bo grda od vseh, ker bo dala vsakemu, ki jo hoče!
Šnelca_783, 28.12.2021 ob 11:50
Joj kako mi grejo na zivce izjave ko slisim, da je z njim iz koristi. Ustrelte se. To je goljufanje.?
Z moskim si ker ga imas rada, ljubis, ker zelis bit z njim v dobrem kot v slabem. Ker ti je vsecen( karizma, energija).
3 strani zapisov in prva oseba, ki je napisala kaj podobnega. Očitno si redkost. Upam, da ne edina :).
je kaka prednost, 28.12.2021 ob 11:59
3 strani zapisov in prva oseba, ki je napisala kaj podobnega. Očitno si redkost. Upam, da ne edina :).
Sem se stara generacija po razmisljanju;)
Meni pac to pomeni vse. Ne pa bit z nekom iz koristi, to mi je tako ogabno in preracunljivo da me odbija.
Ce ni takega odnosa iz ljubezni in naklonjenosti, mene raje v takem ni.
je kaka prednost, 28.12.2021 ob 12:06
Super. Ena redkih.
Tako pac je. Vem kaj mi je blizu in kaj me odbija.
Ko si z nekom zelis bit, ko si zelis njegove prisotnosti ali druzbe. Da ga obcudujes.
In to moskemu resnicno pomeni, da ve da je ljubljen, sprejet in ti veliko pomeni.
In se ljubezen ne zmanjsa ce zboli ali ostane brez sluzbe, ce ima kup tezav…
pametno razmišljaš, 28.12.2021 ob 11:45
Pametno ti razmišljaš.
Jaz deca nimam. Imam pa ljubimca. Zanj poskrbi žena (kar se čiščenja, kuhe, likanja tiče).
No jaz pa deca imam. Kuha nam njegova mama, tudi počisti občasno in ker je mamin sinko in noče od doma sem si našla ljubimca.
Srečna, kot še nikoli??nič mi ne manjka
Forum je zaprt za komentiranje.