Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Kar se tiče žensk, velja “thinner is the winner”.

Po tem načelu anoreksija zmaga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Etola..tvoja nevesta, potemtakem:

http://www.24ur.com/ekskluziv/erotika/prihajajo-anoreksicne-prostituke_comment_p1_a51.html?&page=1&p_all_items=51

2 dejstvi:
– debeli ljudje imajo slabšo samopodobo, kar vpliva na veliko stvari
– sedanji lepotni ideal pač ni več kipec okrogle venere

Ne bom pametoval, ker tudi sam nisem idealen, ampak tako pač je, če si debel boš bolj verjetno dobil debelega partnerja, če si reven boš bolj verjetno dobil revnega, če si bogat in lep pa bolj verjetno bogatega in lepega. Če si zadovoljen sam s seboj boš bolj verjetno dobil takšnega ki je zadovoljen sam s seboj. To so dejstva, zato nehite jokat in nekaj naredite za to, oziroma se s tem sprijaznite in bodite zadovoljni!!!

Kar pa se tiče suhih in drobnih, jaz imam raje malo bolj atletske in z nekaj za prijet 🙂

Cel kup stereotipov! Ah, če bi življenje bilo matematična enačba ….

Ce bi bilo res, potem bi imel veliko izbire in proste roke 🙂 Pa ni. To je pac zensko razmisljaje ki so jih vcepili mediji.

Moški 111
a veš, da je predhodnica matematike in fizike vedeževanje? 🙂

Men so všeč suhe in drobne, ker imam sam 50 kg. Tudi nisem ravno velik. Kaj naj počnem z eno k ma 100 kg? Malo simetrije v paru pač mora bit.

Se strinjam, jaz tudi raje vidim, da ima moški vsaj kak kg in cm v višino več kot jaz.
Samo ti boš imel pa zelo ozek izbor, ker žensk pod 50kg pa ni ravno veliko.

in vedno se govori o nesrečnosti debelejših ljudi. mislite, da želijo vse suhice biti suhe?! Nekatere bi se še kako rade zredile pa se ne moremo. Enostavno moreš sprejet svoje telo in potem je vse lažje, tut če si debel.

Tudi suha ženska je lahka grda.

Zdej, če si pač neprivlačna zaradi tega, ker si debela, potem pa moreš naredit nekaj, da temu nebo tako…ni nujno da shujšaš. nujno je, da se sprejmeš tako kot si, da se urediš, poskrbiš za lepe obleke, lase, ličila in higieno. Tako si lahko velik obolj privlačna kot pa neka presuha zanemarjena ženska.

Tudi suhe oz. vitke ženske moremo kaj naredit, da smo privlačne.

Sedaj pa namesto, da nesrečne ženske močnejše postave tukaj berete neumne komentarje in se sekirate ter jamrate kako ste boge, se rajši spravite ven migat. S tem bo tut kak kg dol šel.
Ali pa naberite samozavest, privarčujte nekaj denarja, berite modne nasvete in se uredite svoji postavi primerno.

Se absolutno strinjam. Tudi suhim nam ni lahko. Pravzaprav jaz opažam, da imajo moški zelo radi ne preveč suhe ženske, torej tiste, ki imajo konfekcijsko št. 40-42. Če jim hočemo biti podobne, se moramo te s številko 34-36 zelo potruditi. Jaz moram paziti, da kupim hlače, ki mi pričarajo videz bokov. Drugače sem v noge videti kot dober tip 😉 Prav tako moram paziti, da so zgornji deli nujno tajlirani in dobro krojeni okrog prsi. Če ne izgledam kot štirinajstleten deček. Kupovat čevlje so muke ježeve. Imam dolgo in suho nogo. Pri 41 so vsake čevlje videti kot kramp. Nositi pa je treba ženstvene in nežne čeveljce, če želiš pri taki suhosti izgledati ženska. No, vsaj s kopalkam pa res nimam problemov, ker tedaj se pa vidi, da sem naravno vitka in ne presuha. Slabo krojena obleka namreč hitro da napačen vtis.Tako da… Bodite srečne take kakršne ste, vse se moramo potruditi za svojo ženskost. Ene tako, druge drugače.

Samo tole se pa ne strinjam da imajo moški radi ženske s konfekcijsko številko 40, 42? TO NI RES. Moški imajo radi ženske z lepimi manekenskimi postavami torej ženske, ki so od recimo nekje 165cm(ostalo je že premajhno) pa tam do nekje 175cm. In te ženske morajo imeti tam od 50-55kg. To jim je všeč in za takšno pogledajo.

Ženske s konfekcijsko 40, 42 so predebele za večino moških, ja itak take imajo mogoče za seks ampak da jih pa dejansko dojemajo kot neke seks simbole se pa motite. Govorim o moških starih od 25-45 let, tisti starejši se jim verjetno veliki večini kriteriji že tako znižajo da jim je vseeno kako ženska izgleda, važno jim je sigurno samo to da ni res super debela, če ima pa malo špeha okoli riti in trebuha jih pa ne moti prav močno.

Tipi, ki pa dobro izgledajo in so negovani, pa hočejo ob sebi imeti isto žensko z manekenskimi merami. Tudi ženska, ki je visoka 173cm in ima konfekcijsko 42 to nima manekenskih mer ampak gre že v debelo smer.

Bodite vesele tiste ki imate konfekcijsko 34, 36. Pa kaj se pritožujete da težko najdete prava oblačila, lepo vas prosim. Ogromno trgovin je ki prodajajo lepa sexy, oprijeta tudi poceni oblačila v konfekcijski cifri 36. Ravno debeli težko dobijo lepa oblačila.

Jaz sem 165cm, imam 81kg, številko 42 in larifari je, da je to moškim všeč.
Se strinjam s predhodnico, da bi morela imeti pri teh cm več kot 20kg manj. To mi je povedal tudi marsikateri moški. In nasploh ženske z 42 številko pri tej višini nismo ravno lepe na pogled.
Veselo hujšam, vsaj na 60kg. Cilj mi je št. 38.
Pa še ko sem nosila št. 38 sem opazila, da se komu zdi to preveč. Še raje imajo bolj suhe. Pri št. 38 in pri moji višini imaš vseeno malček trebuha.

Jaz sem zelo debela oz. imam zgornjo debelost-trebuh. Imam 40 kg več od svoje teže in se sploh ne sekiram kako zgledam oz. kaj si drugi mislijo,svoje kile nosim sama, eni takšni ,drugi drugačni jz sm pač debela. In sem tudi v vezi že 7 let v vezi sem se zredila 10 kg stara sem 25 let edino kar me skrbi je zdravje za videz se ne sekiram ker sem po notranjosti perla! Pa bodisi si da se sliši kot bahanje, ampak sem ponosna nase da lahko izpostavim to lastnost. Pa še ena anekdota-Je pa moj nekdanji sosed ki ima okoli 150 kg se pregovarjal s plešastim moškim z izredno velikim nosom ki mu je rekel poglej se kako debeli si-pa je moj sosed rekel jz lahko vsaj shujšam kaj boš pa ti! Ni važno koliko kg imaš važno da si notranje zadovoljen in srečen, če pa si prekomerno debel pa hujšaj zaradi zdravja ne pa zato da se te bodo drugi vzljubili!

Piiiih…zakaj imajo MOŠKI rajši suhe in drobne ženske? Tudi meni je bolj všeč FIT ženska postava, kot obložena. Še več, mene motijo že “fukročke” ob strani, če se ne vidi vsaj sledi trebušnih pri ženski, mi ni všeč, da o celulitu ne govorim. Ja, všeč mi je fit, športno telo. To je zame vrednota, zato tudi delam v tej smeri in ga takšnega ohranjam (jap, tudi po dveh porodih).

LAhko bi šli dalje….zakaj so moškim bolj všeč urejene ženske roke kot pogriženi nohti? Zakaj imajo rajši bele kot piškave zobe itd.

Odgovor: ker je lepše 😛 Kar se pa izbire tiče, je pa tako ali tako “v paketu”. Najlepše moško telo + gnili zobje…ne bo šlo. In obratno, duhovitost, karizma in urejenost me znajo prepričat, da spregledam malo špehca na trebuhu in ne preveč razvite bicepse.

Ja tko je, meni gre tudi na živce to pretvarjanje. Recimo primer: Imela sem diastemo-razmak med zobmi vsi so mi govorili Joj pa saj to je luštkano, to je naj citiram “karakterna lasnost”, potem pa še ena cvetka meni najljubša Pa to je takoooo simpatično!!!!

Tega mi je bilo resnično dovolj, sovražila sem svoj nasmeh že od rojstva in te laži od ljudi, ko ti to rečejo se valjda lažejo ker ti nimajo jajc v fris povedati da imaš pač grde zobe. No potem sem si dala zobe popravit oz. še preden sem si jih dala popraviti in zakriti diastemo sem povedala drugim in njihova reakcija? Joj ne no, pa saj si luškana tudi z njimi, joj ne nooo ja kakšna pa boš. Skratka sovražim take ljudi neiskrene.

Podobno je pri debelih ljudeh, shujša nekdo ne vem za 15kg, pa je še vedno predebel bi mogel spraviti dol še ene 20kg pa vsi okoli njega Jojjj pa tolk super izgledaš! Jojjjj pa kakšen maneken/mankekenka….Jaz vedno umiram od smeha ko poslušam take scene, sama sem dokaj iskrena če je nekdo debel mu to tudi povem iskreno če me vpraša.

Skratka na živce mi gredo ta pretvarjanja, itak je pa tako da ti svet in ljudje dajo vedeti v kako kategorijo spadaš po izgledu, in če nekdo ne izgleda dobro si praktično neviden za svet sploh ko hodiš po ulici si kot duh. Tako je na žalost.

Ja, morajo biti vitke, velike, depilirane, zagorele, nasmejane, fensi oblekca, umetni joški, umetni nohti…vse oh in sploh…
Potem pa bereš komenatrje, da so kot ena plastika, nič naravnega…
Moški ne veste kaj bi radi.
“Kure” se pa ponižujejo zaradi vas.
Dosti vas imamo…80% vas je takšnih kekecev…čist res!

Ta občutek dobiš zato, ker pomešaš različna mnenja od vseh moških.
Eden napiše, da ima rad vitke, drugi depilirane…Potem pa ti to vzameš, kot da je to pisal en moški in da potem ne ve kaj bi rad. 🙂
Težava je v posploševanju.

mizica pogrni se

ti pa imaš probleme s tem kako naj bi človek zgledal. Če se v svoji koži ne počutiš dobro to ni zaradi razmaka med zobmi ali zaradi prevelike teže, to je zato, ker ni nikoli nihče pohvalil osebosti. In potem se ljudje sprašujejo kako lahko nekdo ‘nepreveč lep’ uspe. Odgovor je: samozavest. Celo življenje lahko hodiš od kirurga do kirurga, da ti nategne kožo, pa zaradi tega ne boš boljši, pametnejši, razumevajoč, človeški in vse po čemer dejansko hrepeni telo. Lepota, ki ne izvira iz notranjosti se opazi na daleč in to je všeč samo še bolj nesamozavestnim ljudem.

Se strinjam z vsem zgoraj napisanim.

Debelinka, ko sem dobila fanta sem bila suha, v vsem letih kar sva skupaj sem se zredila tudi za 25 kg. Groza. Nikoli mi ni očital mojih kg, vendar se je vidlo, da sem zanj postala totalno neprivlačna, tudi sama sem se počutila neprivlačno-posledično manj seksa. Pa me je kljub temu po 8letih zasnubil, mi je rekel, da sem kot ženska mu čisto všeč in se vidi ob meni do konca življenja, da lepota z leti mine, ostane pa kar je v glavi. Morem, še povedati, da je on mahnjen na izgled svojega telesa, športnik v nulo, in sem se ob njemu res počutila občasno zafrustrirana.
Uglavnem za poroko sem shujšala in sva se spet počutila tolk sveže zaljubljena…potem sem zanosila in spet vsi ti odvečni kg :(. Sedaj sem v drugo na porodniški in se matram te kg dol spravit, pa ne zaradi njega, ampak zase, da sem bom počutila spet ženstvena.

Poznam pa moškega, ki je rekel, da če bi na svetu ostal sam in dve ženski-ena debela, druga pa suha, bi oplodil ta debelo 🙂

LP

http://www.youtube.com/watch?v=yDSK91mUNLU

Ni res, imajo raje tiste katere imajo za kaj prejet, verjemi, sem dosti v moški družbi, tako je. Mene ne pogledajo, hehe. najbolj jim paše postava taka iz Rio de janairo karnevala, pa tudi malo močnejša, taka čvrsta večja brazilska ritka.

Tkole bom rekla..

Notranjost osebe z zunanjo podobo nima nič skupnega.

Zakaj imajo radi suhe?

Zato,ker so debele,zavaljene ženske na videz ogabne..špeh na vseh možnih koncih telesa,se močno potijo,med bedrami ogromno svinjskih mozoljev in si predstavljate njeno rit? Ko se to sleče v kopalke?

Suhe je pa spet tko..ne smejo biti prav fejst presuhe,to tudi ni moškim všeč..)

Nekaj malega pa že mora bit za “prijet” hehe..

skratka dragi moji..in drage moje.

Udriteeeee zdajjjj….:)

Le ne zatiskajte si oči in slabo samopodobo pred sabo zato,ker se rade prenažirate..

Pustimo bolezenska stanja.Ta so odvzeta iz konteksta.

Lep dan želim samospoštljive dame.

veliko si povedala o sebi. sam, da si še komu, razen sebi, všeč.

Ogromno je ljudi, ki se redijo in se hkrati čudijo, kako to, če pa tako “malo” pojedo. Je to že bolezensko stanje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close