Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
debelega moža.Zakaj?Ne vem.Bilo jih je kar nekaj,vsi so se čudili zakaj on,ko bi lahko dobila boljšega.Kako,kakšnega boljšega?Ne vem.Ima karizmo,ki me je pritegnila.Je zelo energičen,vedno v gibanju(čeprav je debel),lahko se zanesem nanj,me spoštuje…….čeprav je debel poje lahko manj kot jaz.Že celo življenje imam 58kg,sem pač tak tip.Nikoli pa nisem gledala postave.Vedno me pri človeku pritegne obraz.Lahko je kakšen fejst,pa mi je antipatičen.Drugače je danes res vedno več debelih,lahko,da so osamljeni,nesrečni in depresivni.Ni pa rečeno,da če bodo shujšali,da jim bo to prineslo osebno srečo.Ma ne vem no.Ženska shujša, dobi tipa pol se pa nazaj zredi.A se boš zdaj celo življenje pazil,da se ne zrediš.Medtem,ko bo on postal plešast in iskal “suho in drobno” zaradi depresivne in debele žene doma,ki samo žre.Seveda,da gre za vizualni videz.Ampak še vedno mislim,da mora biti še nekaj več….
Ok..moram spregovorit….sem debela….zadnja tri leta…zaradi hude bolezni……očitno je bila to kazen, ker sem pred temi leti veselo poveličevala svojo lepoto in zatrjevala: “da prazen žakelj ne stoji pokonci.”..pametna skratka,..kaj češ…vsi se enkrat izšolamo….če ne na lep pa na grd način……Zdaj se bolj kot s težo borim z boleznijo, vem, da mi bo uspelo, če bi me partner pustil zaradi tega…..bi se mogla sprijaznit, da pač ni bila prava ljubezen ( zaenkrat me še ne skriva, ne taji z dvema otrokaoma me razkazuje kot princeso…tak da hvala, ker je zmano tudi v slabem……
…REsnica je, da človeka ne spoznaš na prvi pogled in je zato takrat zelo pomemben videz, da pade iskra..kar pa ni pogoj…da se bo veza razvila v globjo ljubezen…..
…lepota je kot odskočna deska za skoke v vodo..če jo maš lahko skočiš dlje in lepše..ni pa nujno….
…drgače pa…da ne boste misle…če ste suhe, da ste lepe…..pa če smo nekater debele, še ne pomeni da smo neurejene in grde….veliko suhih je veliko bolj zanemarjenih kot nekateri debeli…zopet vse posplošujete in mečete v isti koš….osebno poznam suhico…ki se ji od lenobe iz riti kadi,….suha pa je zato…ker hodi na WC bruhat …ap samo kadi in pije….tak da …se malo zamislite ….ko žalite…..
…drugače pa…se smejim…a o tem, da sem debela srečna, ni res…ne verjamem, da špeh koga osreči…a tudi nesrečna nisem zaradi njega…saj imam drugih razlogov dovolj, da izberem srečo….tudi suhi niso vsi srečni ali so?
[img]https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=158e12686b&view=att&th=13977bbe36f99d56&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h6hw8bw50&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_QjySbgzGOHFVw3uPtjPLT&sadet=1346333592826&sads=NXNOXCQdKIARRBjRgEWnnPuTFL4&sadssc=1[/img]
[img]https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=158e12686b&view=att&th=13977bbe36f99d56&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_h6hw8o7w1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_QjySbgzGOHFVw3uPtjPLT&sadet=1346333617591&sads=17gzXMfciQRQParXWJIry4EASic[/img]
Ni vse za posploševat…verjamem,…da za seks bi mogoče zbral vsi prvo…sam razkazoval…bi se pa rejš s ta drugo…če bi imel na izbiro samo ti dve…:)
kdo pa je to rekel, da imajo moški raje suhe in drobne? iz izkušenj vem, da to ne drži razen, če se pogovarjaš na ona-on portalu ali pa s tipom, ki ne ve kaj hoče. Moje ‘idelane’ mere so mi bolj v napoto kot kaj drugega. Tipom, ki sem jim všeč se me bojijo, ostali so pa izredno perverzni.
a jaj. Kakšni izgovori! podobno kot tipi, ki se sekirajo zaradi pleše.
Tina Nina, meni je ena debela prijateljica enkrat rekla točno to kar si ti v svojem zadnjem postu napisala in slikici prilepila. Rekla mi je, da tako kot sem jaz bi tipi imeli za kazati okoli, tako kot je ona imajo pa za praznjenje. Tega stavka ne bom nikoli pozabila, na nek način se mi je zdel zelo grd, kako lahko debeli sebe tako sovražijo da kaj takega rečejo o sebi. Sicer delno verjamem v to, čeprav ni fer.
Nisem sigurna..če sva se prav razumele…jaz sem hotela povedati ..da bolj kot suhost ali debelost..je pomembno koliko daš na urejenost in obnašanje….če si debel sem povdarila, da ni nujno da si neurejen…s sliko sem dokazala da tista lepotica na tleh…ni glih urejena….z Ga. Ines, ki jo vsi najverjetneje poznate…sem pa pokazala, da je tudi debela ženska lahko zelo simpatična in urejena…torej…sva se razumeli prav?….imam občutek da ne….
Ni tako zelo pomembno kako zgledaš, bolj pomembno je, ali verjameš, da zgledaš dobro ali da zgledaš slabo. Nekdo je lahko za večino zelo lep in sam tega ne verjame in bo vse naokrog odbijal od sebe. Na pogled bo morda privlačen, kaj dlje pa ne bo prišlo. Nekdo pa je lahko za večino neprivlačen ampak, ker verjame, da je vreden in da ni pomembna le zunanjost, bo pritegnil nase ogromno ljudi s svojo telesno mimiko, besedami oziroma energijo.
Idealne mere so res lahko ovira za moške, ki se premalo cenijo in si mislijo, da si ne zaslužijo dobre in lepe ženske.
Mogoče jih je tudi strah, da bi ženska kdaj odšla z drugim in lepšim.
Zato je bolje in bolj varno vzeti nekaj povprečnega in lahko upaš, da boš še vedno dovolj dober za žensko, pa čeprav se bo moški malo zapustil. 🙂
Idealne mere so res lahko ovira za moške, ki se premalo cenijo in si mislijo, da si ne zaslužijo dobre in lepe ženske.
Zato je bolje in bolj varno vzeti nekaj povprečnega in lahko upaš, da boš še vedno dovolj dober za žensko, pa čeprav se bo moški malo zapustil. :)[/quote]
..Se pravi..po tvoje, moški, ki se ceni, bi takoj zapustil ženo, ki naprimer v požaru dobi obrazne opekline….in mogoče jo še za vrhunec to mal psihično podre..pa se še za par kilc zredi..etola..”idealen” moški po tvojih merilih jo pa zapusti, ker on se pa ceni..ane??…in s spako že ne more okrog hodit al kaj???
Mater ste eni zahojeni….vse se vrača vse se plača…sej se boste vsedl na svojo kahlo..in na koncu sami ostal….ker na koncu….se lepota po vaših merilih spremeni za vsakega…eni boste kot vidim sami sebe požrl…
marina2
ti s to tvojo mislijo,
razmišljaš približno tako, kot da se zemlja skupaj s celotnim osončjem vrti okoli tvoje glave, ki je tako kot vsaka, vsaj približno okrogla in te v to zapeljuje.
in “kao vsak v svoji resnici pa imaš celo prav, saj je vsakega svet v svoji glavi”
Nekako je logično da spizdi, zakaj jih pa raje malo ne “naviješ”, da bi se začeli malo pogovarjat še s teboj, ne pa smo omedlevat nad “nogicami”….
Drugače pa je bolje da gredo, če jih kaj več ne zanima kot tvoj telešček 😉
Zato je bolje in bolj varno vzeti nekaj povprečnega in lahko upaš, da boš še vedno dovolj dober za žensko, pa čeprav se bo moški malo zapustil. :)[/quote]
..Se pravi..po tvoje, moški, ki se ceni, bi takoj zapustil ženo, ki naprimer v požaru dobi obrazne opekline….in mogoče jo še za vrhunec to mal psihično podre..pa se še za par kilc zredi..etola..”idealen” moški po tvojih merilih jo pa zapusti, ker on se pa ceni..ane??…in s spako že ne more okrog hodit al kaj???
Mater ste eni zahojeni….vse se vrača vse se plača…sej se boste vsedl na svojo kahlo..in na koncu sami ostal….ker na koncu….se lepota po vaših merilih spremeni za vsakega…eni boste kot vidim sami sebe požrl…[/quote]
Takšne so pač po večini ljubezni…..Žalostno, ampak resnično.
Mislim, da pri takih težavah najbolj pomagajo hlače.[/quote]
Se strinjam … Vrečaste dolge hlače, pa kako razvlečeno majca, lase v čop, očala in garantirano te ne šmirgla nihče 🙂 Čisto druga pesem je pri oprijeti oblekici.[/quote]Z izborom obleke si tudi spremeniš krog oboževalcev, tako lahko s tako opravo (vrečaste dolge hlače, pa kako razvlečeno majca, lase v čop, očala) pritegneš drugačen tip moških, mogoče takšnih, ki jim ni toliko pomembna zunanjost….. 😉
Je pa teh bistveno manj, kot pa onih drugih ali pa nisi pozorna na njih, potem pa izgleda, da te ne šmirgla nihče 😉
….obleci takšne z močno zadrgo s ključavnico, da ne boš imel težav….. 😉 :D[/quote]
a da me bo micci lažje videla kot osebo? :-))))[/quote]No boš vsaj videl, če bo kaj opazila…. tako boš vedel kaj jo zanima pri tebi….. 😉
Zanimivo koliko (skoraj vse) žensk opazi, če imam slučajno/namenoma 😉 odpeto zadrgo na hlačah.
Le kaj to pomeni, kako me gledajo…..? 🙂 :/
Forum je zaprt za komentiranje.