Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
Saj sem napisala, da je v ozadju verjetno kak problem (psiha,hormoni,dednost,…) mogoče nisem prav navedla št.kg ker se (priznam) niti ne spoznam, kaj pomeni 10 ali 15 kil več. Sem pač povzela po eni zgoraj, da to pomeni malo več nad idealno težo. V mislim sem imela take, ki jim ne manjka dosti, pa ne naredijo nič oz. se ne gibljejo, jejo 1x na dan in potem jamrajo, da nič ne jejo pa se kljub temu redijo. Se pa strinjam, da verjetno nobeni na čelu ne piše kaj je vzrok, ampak se mi zdi, da znam kar pravilno ocenit ljudi. Potem, ko recimo nekoga takega spoznam in izvem ali sama vidim vzrok.
Se pa spomnim, ko mi je ena kolegica enkrat rekla, da me občuduje da sem že 20 let ista in je sama pri sebi ugotovila (kile so ji nihale gor dol), da je recept čisto preprost. Začela je jesti po pravem občutku za lakoto in ne po tem, aha ura je toliko sedaj je kosilo, ura je toliko sedaj je večerja, čez pol ure grem spat, sedaj bom pojedla še to pa to. In seveda obratno-lačna sem uf, zdaj pa še ni čas za malico, kosilo, ipd. Tako kot delam jaz- poslušam svoje telo. Enkrat pojem več drugič manj, in če je le možno takrat, ko mi paše ne takrat, ko je ura za to in to.
Še najmanj pa razumem ‘fino’ stradanje. In tako to počnejo ženske okoli mene, ki hujšajo (kolegice, sodelavke). Jaz že tretjič jem, one se pa končno odpravijo na kosilo in pojejo v 5 minutah toliko kot sem jaz v 4 urah!?!
Robi, kaj se slepiš, ko pa dobro veš, da to ni res, saj eni govorijo resnico, drugi pa zavijajo v celofan. 😉
he, he ok, vsak po svoje. In ko jih tako ovohavaš ter zavohaš tapravega, upam da ti takoj kupi ovratnico in povodec :-))))[/quote]
Vem, da zveni butasto, pa vendar 🙂
Moža sem spoznala v skoraj popolni temi in ja – najprej sem ga vohala in slišala, šele potem videla in “poskusila” 🙂
In ja, vsakega najprej voham… kaj je jedel za kosilo 🙂
Ja, marinko2, že že, ampak to je bolj njihov problem kot problem njihovih partnerk (no, sicer posredno postane tudi njihov, ampak :-))… Če sami pri sebi niso pravočasno ugotovili, česa si želijo in kaj jih privlači, zdaj pa nesrečno vegetirajo ob ženi, ki jih ne privlači zaradi nezadovoljstva s premajhnih kupom maščobe (če je to edina kvaliteta in draž, ki jo premore ženska – v njihovih glavah seveda).
Nič ne de, ženska ponavadi začuti, če moški ni zadovoljen z njo … Tista, ki jo pametna, si pravočasne najde novega partnerJA, ki mu je všeč točno taka, kakršna je, in jo osreči kot žensko.
🙂 Mah marinkec, drugačnega odgovora tako ali tako nisem pričakovala 🙂 Morda pa tvoja partnerica sanja o kakem alfa samcu z najmanj 1,9 višine, postavo plavalca, temnolasem, lepo zagorelo poltjo, z ravno prav mišicami na rokah in trebuhu … Stavim, da nisi med njimi, ker je takih pri nas bolj malo.
Lej, nobena nima vsega … Brez skrbi. Ena ima manjše prsi, ima pa zato fenomenalne noge (preverjeno , da so tudi mnogim moškim všeč, med drugim tudi mojemu), lepe lase, obraz, sposobnost multiplih orgazmov (stavim, da je večini hetero moškim to bolj všeč, kot obratno) … Če se osredotočimo samo na videz in privlačnost. Bistvena in dolgoročno pomembna je tako ali tako kompatibilnost med partnerjema ter spoštovanje – kar pa pri fetišistih, ki si jih omenjal, sploh ni bistveno, saj oni ne potrebujejo ženske, ampak lutko.
Ženske, ki se svojim možem ne zdijo privlačne, so zagotovo pivlačne komu drugemu, brez skrbi … Lepe majhne joškice, ki se veliko kasneje povesijo in se nikoli ne potijo, so samo pika na i. Morda tem možem niso všeč, so pa marsikomu drugemu.
Čeprav imam tudi sam nekaj kilogramov preveč, mi veliko žensk pravi , da lahko dobim vsako , žensko, debelo ali suho. Ni poanta v tem kako človek vizuelno izgleda, saj se lahko vsak zredi ali shujša. Pomembno je kako človek čuti in razmišlja. Mladostna lepota je relativna stvar, katera z leto mine. Ostane karakter človeka, kateri pa je lahko dober ali slab, pri tem izgled človeka res ni pomemben. Osebno, priznam , je videz človeka vsaj v prvem trenutku pomemben, prav tako tudi druge podrobnosti ( urejenost, higijena… ), vendar moramo razumeti, da na te stvari lahko vplivamo. Težje bomo kos človeku ki nam laže in zavaja. Biti kos osebi ki nima poštenih namenov in to uspešno prikriva, vodi v samo eno veliko razočaranje, posledice so lahko zelo hude. Nismo samo moški tisti kateri o marsičem ” lažemo “, da dobimo tisto kar želimo. Drage gospodične, dame, gospe, tudi ve ste tiste katere moške vodite okoli prsta, na koncu smo moški tisti kateri smo PR….
Mogoče je moje razmišljanje napačno, vendar je moje, kajti do tega me je pripeljalo življenje in izkušnje v njem !
Forum je zaprt za komentiranje.