Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Ja glej, svet gre naprej in ne nazaj. Glede depiliranja lahko ostaneš v kameni dobi, če ti tako paše. Osebno vidim same prednosti le-tega in to počnem zase. Tebe pa berem kot da je vsak vložek, namenjen tebi, napor in zahteva sodobnega časa.

Ne vem, kaj te jezi, če so druge ženske občudovane in izstopajo? Kaj je s tvojo karizmo? Zakaj ne stopiš pod žaromete? Aja, ti ne moreš, saj res…NOČEŠ.[/quote]
Zlata ribica je zadela bistvo.
Še vedno je v tebi “debelinka” nek občutek manjvrednosti.

Glede na to, da si moderator in ti je morda dovoljeno nekaj več kot nam navadnim smrtnikom, te izzovem, da objaviš svojo fotko, mislim oneta in se prepričamo, če je vse zlato, kar se sveti:)).

Saj nam je vseeno za tvoje mnenje Robi, samo povemo svoje mnenje. Brez skrbi kot ti je že debelinka povedala ne potrebujemo potrjevanja.

Nauči se sprejeti kritiko;)

Kaj pa če resnično obstajajo moški, ki se nimajo za perfektne in se kljub temu ne strinjajo z pogledom debelinke? Je možno? Kaj pa, če se ne pretvarjajo in govorijo resnico? Kaj pa, če je problem v tvojem prepričanju, da takih moških ni? Kaj pa, če je njena debelost le posledica tega napačnega prepričanja, da sama sebi dokaže svoj prav v smislu “debela bom in vsem bom dokazala, da me nihče ne bo maral”. S takšnim pristopom itak že sama po sebi zavrneš vse moške, saj tudi če se kak prijazen pojavi, ga označiš za lažnivca in idealneža, ki se pretvarja. V tem primeru je tvoja resnica seveda prava, ampak sama si jo krojiš s svojimi napačnimi prepričanji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne se zdaj vun vlečti. 🙂

Ne morem zdaj, sem v službi. 🙂

Robi…ok, sprejemam to dejstvo, boš pa potem, ko prideš domov:)) Saj nisem časovno opredelila, čeprav bi bilo fajn do konc leta:).

Bla, bla, bla! Jaz imam kakšnih 10 kil preveč, po mojih merilih, ker vem kdaj se počutim najbolje. Po merilih zdravnikov bi moral imeti 25 kil manj, samo potem bi bil glede na svojo velikost okostnjak.
Kondicijsko sem OK, 100 km na kolesu mi ne predstavla ne vem kako velikega podviga, hoditi 4 ure v hrib, šala mala, pritisk skoraj idealen! Torej, odvisno od počutja in še česa, česat dohtarji ne upoštevajo. Oni vidijo ITM in nič drugega.
Če se imam pri bejbi kje prijeti, je pa tudi zanimivo!

Ampak takrat, ko si bila debela, si sebe videla kot grdo. Kot grda pa si seveda ne zaslužiš, da bi kdo gledal za tabo in da bi komu sploh bila všeč..Saj še sama sebi nisi bila. Tako si nezavedno odganjala moške.

A do konca leta imam rok ? Ti pa si dobra. 🙂
Hočeš s tem dokazati svojo nesebičnost ? 🙂

Saj se strinjam z debelinko glede tega, da je pomemben zunanji videz. Pretirano debelost pogosto doživljamo kot odsev zanemarjenosti.
Kar potem deluje odbijajoče.

Ti verjamem, da se moraš truditi, ker moraš delati na sebi in popravljati slabe vzorce in navade, ki so ti jih vcepili drugi.
V bistvu si jezna na sebe, ker si želiš biti drugačna. Da se ti ne bi bilo treba truditi in bi te drugi občudovali.
Ampak tako je..Nekdo mora paziti na hrano, drugi pa na kaj drugega.
Ko enkrat sprejmeš sebe, ti sama sprememba načina življenja več ne predstavlja napor, ampak to delaš z veseljem, ker se imaš rada.

najraje imam vitke ženske zato, ker se mi že pogled na debele gravža.

Nihče ne trdi, da izgled ni pomemben. A nekdo, ki ima 10 kg preveč je lahko še vedno privlačen za nasprotni spol. Je pa tudi ogromno suhic, ki niso všeč ne sebi, ne drugim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vitke ženske so baje bolj privlačne, seveda obstajajo izjeme, toda tip, ki ima kakšen kg preveč/premalo se bo vedno raje odločil za žensko, ki ima kakšen kg premalo in ne preveč. Pri človeku s preveč kilogrami (in obratno tudi) najprej pomislim na njegovo zdravje (npr preveč kg – manj zdravja, premalo kg nobene moči) in na njegovo voljo do življenja (več kg večja lenoba), čeprav sem morda iz svoje perspektive nepotrebno krivična pa vendar ne poznam razlogov, da bi morala spremeniti “pogled” na (pre)debele in (pre)suhe. Najraje vidim, da so ljudje normalnih, zdravih postav, ekstreme namerno prezrem. Zakaj moški imajo raje suhe, drobne? Hm, morda ker se “premočnih” bojijo, da bi jih premlatile :-)) ali pa ker jim “debela” preprosto grozna in ne atraktivna.

Ja, bi se lahko. Ker mi ni fora predalčkanja ljudi po nekih proporcih, ampak spoznavanje osebnosti, karakterja, zanimanj … in to, da ima nekdo 10, 15kil preveč, ga ne naredi ignorantskega do lastnega telesa, zdravja in ga tudi ne definira. Vprašaj se raje, zakaj si tako obsedena s perfekcijo. In zakaj se tako rada ukvarjaš s problemi, ki niso realni (pišeš, da več nisi debela) ne aktualni.

Sicer mi tak ne boš verjela in me označila za hinavca, to je pač zero points for you 🙂 lastna omejenost ki te bremza videt širino situacije.

Ne vem, če si tole dobro interpretirala. Mislim, da imajo obojni zelo podobne težave in to je malo moči (za svojo težo), malo volje in ne preveč dobro zdravje. Z malo kg se seveda obračam na tiste, ki imajo ITM res pod mejo in škodijo svojemu telesu tako, da ne dobi dovolj hranilnih snovi za zdravo delovanje. Enako pa velja za tiste s peveč kg, ki škodijo svojemu telesu z vnosom velikih kolilčin nezdrave hrane. Pri obojih gre za okvaro notranjih organov na dolgi rok, ki se ne opazi takoj. Se bo pa okvara slej ko prej pojavila, če bodo nadaljevali s tem načinom predolgo. Enako je tudi z močjo in energijo, saj nekdo, ki ni zadovljen s sabo, posledično nima motivacije za veliko stvari, pa pri tem sploh ni pomemebno ali je prelahek ali pa premočen, gre se za to, da nihče nima prave volje in zato se tudi tako težko loti prehranjevalnih sprememb v svojem življenju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole je pa tema, ki se utaplja v neiskrenosti.
Robi, Marko in drugi moški, ki razglabljate v tej temi: če ste samski, bi se zaljubili v žensko, ki ima 90kg?
Če niste samski, ste se kdaj zaljubili v žensko, ki ima 90kg?
Vsi nekaj leporečite, dajte biti vsaj takrat iskreni, ko ste anonimni. Iskreno odgovorite na tile dve vprašanji. Direkt, brez leporečenja, ja ali ne?

Vsaj en odkrit dedec, ki brez leporečenja direkt pove dejstva.

Zakaj pa imajo moški raje suhe, kot močne, pa vzrok verjetno tiči v istem razlogu, kot tiči vzrok, zakaj večina žensk teži k suhosti in se debelosti tako zelo otepajo. To je v skomerciliaziranosti tega, kaj bi naj bilo lepo in privlačno. Ta standard pa je zelo ozek in precej popačen. Resnica pa je, da noeba skrajnost ni dobra za zdravje in tudi ne za počutje, posebej, če sebe želimo spreminjat zaradi pričakovanj okolice. Moški, ki so nesigurni vase bodo prav zaradi te skomercializiranosti zato raje vzeli suhico, saj s tem okolici pokažejo, da oni gredo v smeri z “modo” in so zaradi tega več vredni, vendar pa ljudje, ki izbirajo partnerja samo na podlagi zunanjosti, tako ali tako nimajo zadovoljujočih odnosov, saj se jim ne da ukvarjat s svojimi parnterji in njihovimi “težavami”, pač pa jim je važna le zunanja podoba oziroma imidž, odnos, ko sta med med štirimi stenami pa je verjetno precej klavrn, le da tega ne želita pokazat okolici, vsaj tako verjmeta.
Še vedno pa velja, da je človek privlačnejši, če ima zdravo in normalno postavo, v kateri se sam zadovoljno počuti. Res pa je, da to zadovoljstvo danes zna že mariskdo dobro zaigrati navzven, da drugi ne opazijo stiske in takšni ljudje lahko nekomu delujejo zelo samozavestno, čeprav ko bi jih bolje opazoval ali bolje spoznal, bi videl, da v se bi v resnici trpijo.

Jaz sem napisal, da se strinjam s tabo glede tega, da je videz pomemben.

Sam se nikoli nisem in se nebi zaljubil v žensko, ki ima 90 kil. Ravno zato, ker imam sam kar nekaj kil manj in bi izgledalo malo smešno, če bi naju postavili skupaj. 🙂
Za kakšnih pet kil pa nisem nikoli kompliciral.

Imam ravno pravšnjo težo. Vendar ne rabiš biti jezna name, ker idealna teža (vsaj v mojem primeru) ne pride kar tako. Ampak moram paziti na hrano, pa da se tu pa tam malo gibljem. Zato mi je veganska hrana najbolj primerna, da mi pomaga vzdrževati težo.
Ne maram pa tega, ko ženske kar nekaj jamrajo, ker so debele in so suhim nevoščljive, same pa ne bi naredile nič za sebe. Samo pomilujejo se.

Robi, tako se dela, poveš pošteno, da je tvoj odgovor NE. Ne rabiš potem svojo iskrenost opravičevat. Meni so všeč iskreni ljudje, leporečenje mi je pa mimo. Direkt, iskreno, brez leporečenja in zavijanja v celofan, tako kot recimo Marko :).
Svetilnik je kratek, jedernat, odkrit, pošten, brez zavijanja v celofan. In to mi je všeč.

Jaz nisem nikjer napisal, da bi se zaljubil v 90 kg težko damo. Sem pa napisal, da nobeno pretiravanje ni ne zdravo ni prvilačno in to je moja resnica, pa če ti v tem vidiš leporečenje ali p ne.
Po pravici povedano, se mi ne bi zdela fizično privlačna. Včasih vidim kakšno močnejšo z luškanim obrazom in se vprašam, kaj se ji je zgodilo, da se je tako zanemarila, zapustila. Včasih pa vidim kakšno koščeno in se prav tako vprašam, kako zelo obremenjena mora bit, ko mora pazit vedno, ko da kaj v usta ali pa ko bi rada dala, pa ne upa, da ne bi dobila kje kakšne maščobice “viška”.

Marko, 6 vrstic teksta, namesto dveh črk: N in E, si napisal.

Napišem kar mislim in ne tega, kar si samo ti želiš slišat, prebrat. Bodi malo bolj uvidevna in dovoli drugim, da svoje ramizšljanje razložijo po svoje. Nismo na sodišču, kjer je dovoljeno le, da ali ne. Malo več spoštovanje lahko pokažeš ali pa hvaležnosti.

Marko, veš ženske smo nezakomplicirana bitja. Svetilnik je v enem stavku vse povedal. Povedal je povsem enako kot ti, samo ti si rabil cel roman za to, on pa le eno vrstico. Brez kompliciranja, tako, da tudi me nezakomplicirane ženske razumemo.

Marko, hvaležnosti, tebi? Jaz sem hvaležna tistemu, ki kaj dobrega zame stori, ki mi kaj pomaga, kaj daja ali kaj podobnega. Če bi pa napisala, da sem tebi hvaležna, ker ti tako želiš, bi bila pa neiskrena, to pa nočem biti.

debelinka, veš kako je v življenju so ljudje ki izgledajo povprečno ali pa zelo slabo in jih to ne moti. Se sprijaznejo s svojim videzom tudi če so obupni na pogled to je ena varianta, potem druga varianta je pa, da takšni to svojo nelagodnje glede videza tako globoko potlačijo vase, ker jih tako zelo boli in vedo da če bo to breme enkrat priplavalo na plano da bodo imeli ogromno dela in tega se bojijo. Zato na zunaj lahko delujejo kot da so čisto ok s svojim videzom itd…

Na drugi strani smo pa ljudje, ki se zavedamo svojega videza, ki nam veliko pomeni dober izgled in se tudi zavedamo da gre dober izgled tudi z roko v roki z nego telesa in na splošno celotnega zdravja. In imamo pogum tudi o tem spregovoriti, ne olepšujemo zadev, če ima nekdo oz. mi sami nek grd del telesa ga hočemo olepšati kar je tudi prav. Saj lahko ti sprejmeš eno stvar do neke mere, samo če je tukaj estetska kirurgija, kreme, če obstajajo razne tehnike za izboljšanje videza zakaj jih ne bi izkoristili. Nekateri smo perfkecionisti to je v nas, lepota nam veliko pomeni in jo spoštujemo in to tudi opazimo pri sebi in pri drugih. Je del našega karakterja. Nekateri kot sem pa že omenila jim pa to enostavno ni važno ali pa probleme potlačijo vase da se jim ni treba ukvarjati z njimi za krajši čas. Itak vsi vemo, da se s problemi moramo vsi slej ko prej soočiti.

Jaz ne bi rekla, da jim ni važno, samo leporečijo, da jim ni važno. Če pogledaš poste tu gor. Eni so napisali cele romane. V resnici pa, ko te romane prebereš, ugotoviš, da bi lahko samo napisali, da se NE bi zaljubili v 90kg žensko.
Veliko celofana tu gor, celi romani, namesto dveh črk: N in E.
Svetilnik je pa direkt in jasno napisal. To mi je všeč. Tak moški ima jajca, da upa priznat. Brez celofanjenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close