Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
Je, je. Do denarja. Ti tega ne razumeš :)))
Joj Marinec, pa saj ti se menda zavedaš, da punca ne trpi tako zelo, ane? Roko na srce, moj ljubljeni in oboževani dedc je tudi biznismen. Seveda bistveno manjši (niti se ne da zračunat koliko manjši). Pa ga komaj kaj vidim. Če hočeva biti skupaj (in midva si reees želiva biti veliko skupaj), morava že čarati, ali pa čas nekje/nekomu odtegniti. Tako da, če mene prašaš, je v njenem primeru res vseeno, če bi bila opazna simbioza s samim hudičem. Koliko časa pa v resnici preživi z njim? Za ta denar bi mu še ti z veseljem česal tisto prečko :))) Mimogrede, bo te melanomanije kaj kmalu konec, se že kaj ve?
Kar se pa tiče ostalega je pa tako, da nikoli nisem bila kaj posebno lepa, niti posebno postavna, še najmanj pa suha in drobna, pa sem se vedno dedcev otepala. Milina, punce, milina, na to tipi padajo, hahaha :)))[/quote]
Torej,nisi posebno lepa,niti posebno postavna,nisi niti suha,niti drobna,skratka nisi pretirano grda,imaš tudi nekakšno postavo,imaš debele kosti in preveč kil,vendar jo imaš in si se vedno morala dedcev otepati,ker je za povaljat za večino dedcev dobra čisto vsaka,ki jo ima in jo rada deli,ne glede na to,kakšna je in s tem se ni za hvalit :))).[/quote]
Ne, ne. Nisem posebno lepa, niti posebno postavna. Sem pa kar čedna in normalno hranjena. Pa s svojo sem vedno zelo skrbno gospodarila. Ampak ti povem, da je to dedce še bolj spravljalo ob pamet.
Mimogrede: kako stehtaš svoje kosti? Ker bi me res zanimalo koliko tehtam”žive vage”. 😀
Za viseti na tebi ženska res ne rabi kaj več kot “prijetno zunanjost”, za vse ostalo pa zgolj zunanjost še zdaleč ni dovolj, zato je tvoje sklepanje o standardih, napačno, razen, če je tvoj standard odnosov z nasprotnim spolom, omejen na “visenje na tebi”.
Za viseti na tebi ženska res ne rabi kaj več kot “prijetno zunanjost”, za vse ostalo pa zgolj zunanjost še zdaleč ni dovolj, zato je tvoje sklepanje o standardih, napačno, razen, če je tvoj standard odnosov z nasprotnim spolom, omejen na “visenje na tebi”.[/quote]
Lahko preprosto sklenemo, da njena osebnost dejansko ni čudovita in bi bila potrebna piljenja (če želi še drugačne izkušnje), zunanjost pa je in temu primerno pritegne tudi takšne kandidate. To so takšni, ki jim je pomemben le videz, z osebnostjo pa se ne ukvarjajo kaj preveč. Zato ima ženska dejansko resničen občutek, da so z njo le zaradi zunanjosti.
Torej,nisi posebno lepa,niti posebno postavna,nisi niti suha,niti drobna,skratka nisi pretirano grda,imaš tudi nekakšno postavo,imaš debele kosti in preveč kil,vendar jo imaš in si se vedno morala dedcev otepati,ker je za povaljat za večino dedcev dobra čisto vsaka,ki jo ima in jo rada deli,ne glede na to,kakšna je in s tem se ni za hvalit :))).[/quote]
Ne, ne. Nisem posebno lepa, niti posebno postavna. Sem pa kar čedna in normalno hranjena. Pa s svojo sem vedno zelo skrbno gospodarila. Ampak ti povem, da je to dedce še bolj spravljalo ob pamet.
Mimogrede: kako stehtaš svoje kosti? Ker bi me res zanimalo koliko tehtam”žive vage”. :D[/quote]
Margo, ne skrbi, si veliko boljša kot katera koli slabša od tebe. 😀
Ali pa je le mislila, da človek na njej najprej pade na videz in šele malo potem tudi na osebnost. Tudi sam najprej žensko opazim (z očmi) in šele potem spoznavam njeno osebnost. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.