Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
Dvomim, naj bi šlo za Tanzanijke, takih postav nimajo belke, zato mogoče izgleda izumetničeno oz. fotošopano.
http://www.imgrum.net/user/tanzaniafinestbaes/2361782528/1285729720792836668_2361782528
http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/13381267_150162782056229_1924334865_n.jpg?ig_cache_key=MTI1MDE5MzAyMTYwODYyNTUwMA%3D%3D.2%5B/img%5D%5B/quote%5D
matjažko .. pa ti si še hujši bluzič kot pi.čke — te so tiho vsaj, ko ***** ☺
Butl, emčku sem odgovorila.[/quote]
idijotka zagovedna .. spet nisi bila tiho, ko je bil pravi trenutek
tvoj post ni re na neko objavico – ampak prosto visi — kot tvoji pič.kini žnablji – brez opore in vsem na razpolago[/quote]
Maš prav. Oprosti. Res prosto visi, kot tista tvoja nesreča med nogami, ki ji ni več pomoči :DDDDD
Maš prav. Oprosti. Res prosto visi, kot tista tvoja nesreča med nogami, ki ji ni več pomoči :DDDDD[/quote]
dej, pejt ti lapat tvojemu descu z žnablji pi.zde po k.urcu .. ne pa na MON.u ☺
ups .. aja, nimaš po čem lapat ☺[/quote]
Pa Butl, dej se drž teme noo. Prehitevaš. Do žnablov sploh še nismo prišli. O joškah in ritkah se pogovarjamo. Dej si špegle namontiri, če drgač ne gre :))))
Jah, saj ne bomo živeli večno, a ne Margo, imaš prav da si privoščiš užitke vseh vrst, zakaj bi se šparala, sedaj ko si še živa: cigareti, kofein , alkohol, masten pomfri, ljubimec… :D[/quote]
Tako, tako. Trudim se, da se preveč ne sekiram.
Zdravo živim, kaj češ 🙂
dej, pejt ti lapat tvojemu descu z žnablji pi.zde po k.urcu .. ne pa na MON.u ☺
ups .. aja, nimaš po čem lapat ☺[/quote]
Pa Butl, dej se drž teme noo. Prehitevaš. Do žnablov sploh še nismo prišli. O joškah in ritkah se pogovarjamo. Dej si špegle namontiri, če drgač ne gre :))))[/quote]
dej – razbij so kakšno dunjo … še bolje več na tintari – boš manj v dreku kot s komentarji tukaj ☺
[/quote]
Ja, kriterij oblin je okrogla ritka in ozek trebuh, ožji kot pri debelosti. In če pogledaš “debeluški”, je tako, obe sta enako visoki, ampak ene je malce manj skupaj in ožji trebuh ima, ima pa boke in rit. Ja, nobena pa ni tam notri po ITM kriterijih “normalnosti”. Ampak debelost je beseda, ne številka in vsak jo bo malce po svoje opredelil. Meni se recimo ta leva ženska s slike še ne zdi “nesprejemljivo” predebela.
[/quote]
Ja, kriterij oblin je okrogla ritka in ozek trebuh, ožji kot pri debelosti. In če pogledaš “debeluški”, je tako, obe sta enako visoki, ampak ene je malce manj skupaj in ožji trebuh ima, ima pa boke in rit. Ja, nobena pa ni tam notri po ITM kriterijih “normalnosti”. Ampak debelost je beseda, ne številka in vsak jo bo malce po svoje opredelil. Meni se recimo ta leva ženska s slike še ne zdi “nesprejemljivo” predebela.[/quote]
sej ne, da bi ti rad uničil sanjsko predstavo .. ampak Margot- je že pred 20 leti usekala ven njena bosanska nrav .. redi se kot testo, ki vzhaja ☺
No, saj se ni treba opravičevat. Razumemo te.
Poleg shizofrenije, kjer se ne moreš odločit, katera oseba si, ti še tiste 2 možganski celici trčita vsakič, ko poskušaš razmišljat.
Sicer velja zaenkrat razvoj mentalne bolezni pri nekom s samo dvema možganskima celicama za čudež, ampak ne skrbi. Smo prepričani, da bodo bolezen poimenovali po tebi.
[/quote]
Ja, kriterij oblin je okrogla ritka in ozek trebuh, ožji kot pri debelosti. In če pogledaš “debeluški”, je tako, obe sta enako visoki, ampak ene je malce manj skupaj in ožji trebuh ima, ima pa boke in rit. Ja, nobena pa ni tam notri po ITM kriterijih “normalnosti”. Ampak debelost je beseda, ne številka in vsak jo bo malce po svoje opredelil. Meni se recimo ta leva ženska s slike še ne zdi “nesprejemljivo” predebela.[/quote]
Ko govorim o oblinah, si v glavi predstavljam nekaj takega ala Sofia Vergara. To je tisto, kar je meni všeč. Ne pa tisti dve zgoraj. Zdaj, obe sta sprejemljivi, seveda, ne moreš jih kar stran vreč, samo dejstvo je, da bi morali shujšat. Orenk.
dej ti men termin, kdaj te pof.ukam .. kar pri meni doma pa zobno krtačko prinesi s sabo, ker boš šla direkt na šiht ☺[/quote]
Jah stari, to bi se ti še nekak izšlo, če bi Lepolaska delala v tretji izmeni. :))
Ker to, da bi ti do jutra zdržal, se ti samo tak zdi, aveš? :DDDD
dej ti men termin, kdaj te pof.ukam .. kar pri meni doma pa zobno krtačko prinesi s sabo, ker boš šla direkt na šiht ☺[/quote]
Jah stari, to bi se ti še nekak izšlo, če bi Lepolaska delala v tretji izmeni. :))
Ker to, da bi ti do jutra zdržal, se ti samo tak zdi, aveš? :DDDD[/quote]
sam teb res niti po pomoti ne rata bit tih taprav cajt — pol se pa tkole javno sramotiš
Lahko si ne vem kako privlačen in še super karakterja, pa ga ne boš našel. Pa kaj vsi ti oboževalci, kot da to kaj pomeni. Mogoče se giblješ stalno v istih krogih in pač res nikogar primernega ne srečaš. A bi pol moral bit s prvim samskim, ki ga srečaš in te oblega?
ploh pa tiste, ki shujšate dobite neko lažno obliko samozavesti, ki je lahko past za cepce… Ker enostavno spregledaš, da so cepci, ker se ti naenkrat tako fajn zdi, ko skačejo okol. Najprej se je treba tega navadit in videt, da moški skačejo okol v prvi v vrsti zaradi svojih sebičnih interesov, pol pa mogoče med tistimi znat izbrat takega, ki pa ne.
Forum je zaprt za komentiranje.