Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
Ravno zadnji cosmo link sem odprla – vse na sliki so predebele, ne glede na “različne postave”, ker jim visi špeh s stegen. Če ženska ne more hodit, brez da bi ji stegna ploskala kot orka na suhem, potem je pač predebela – in si lahko zdravniki svoje lestvice do normalnih ITM 25 nekam zataknejo. Nekdo z ITM 25 ni sposoben normalno niti prehodit 10 km, torej je zaradi viška kil napol invalid.
In lepa ženska je bolj atraktivna od grde. In pametna je pametnejša od neumne.
Kaj si pravzaprav hotela povedati?
In tudi to, da se ob višku kil lepše staraš, ne drži. Ti pa koža zaradi gravitacije visi čez čeljustno kost in po možnosti še podbradek. Od kdaj je to lepo? Pa smo šele pri obrazu, kaj potem šele vse ostalo?
Imam sosedo, ki je stara okoli 55 let in je lani precej shujšala. Zdaj zgleda prav luštna in veliko mlajša, ima postavco in lahko obleče karkoli. Prej je pač zgledala kot 55-let stara baba z 10 kg viška.[/quote]
To se ti zmeni z m111, on je začel in jaz se z njim strinjam. Tisti moj stavek si pa razloži tako, da je bistveno, da je ženska nasmejana in ne to, ali je debela ali suha. Suhici nič ne pomagajo manekenske mere, če je mrka ali neprijetna oseba. Jaz pa poznam precej žensk, ki so shujšale 10 kg ali več in sedaj izgledajo starikavo. En primer znane osebe, ki z manj kilogrami izgleda starikavo je Špela Grošelj. Prej je bila nekoliko bolj polna, a tudi (za moj okus) bolj luštna.[/quote]
Potem pa napiši, da je bistveno, da je nasmejana, ne pa primerjat namrgodene suhice in nasmejane bajse. Primerjaj nasmejano suhico in nasmejano bajso. Kot da se suhice ne znamo smejat. In kot da bajse ne znate mrko gledat.
Špela Grošelj je bila po naravi čist luštna punca, je pa zapadla v manijo operiranja in zdaj je razvalina. Pač gre po poti Miše Molk in še kakšne.
Ampak če tebe tolaži, da nikarte shujšat, ker boš potem starikava, pač ostani taka, kot si. Meni je res vseeno. Samo ne podtikat normalno prehranjenim ženskam, da nimajo smisla za humor in da se ne znajo smejat.
Tele po shujševalni res zgledajo toooooolk starejše, boge:
http://www.shape.com/weight-loss/success-stories/our-most-inspiring-after-weight-loss-photos
In lepa ženska je bolj atraktivna od grde. In pametna je pametnejša od neumne.
Kaj si pravzaprav hotela povedati?
In tudi to, da se ob višku kil lepše staraš, ne drži. Ti pa koža zaradi gravitacije visi čez čeljustno kost in po možnosti še podbradek. Od kdaj je to lepo? Pa smo šele pri obrazu, kaj potem šele vse ostalo?
Imam sosedo, ki je stara okoli 55 let in je lani precej shujšala. Zdaj zgleda prav luštna in veliko mlajša, ima postavco in lahko obleče karkoli. Prej je pač zgledala kot 55-let stara baba z 10 kg viška.[/quote]
To se ti zmeni z m111, on je začel in jaz se z njim strinjam. Tisti moj stavek si pa razloži tako, da je bistveno, da je ženska nasmejana in ne to, ali je debela ali suha. Suhici nič ne pomagajo manekenske mere, če je mrka ali neprijetna oseba. Jaz pa poznam precej žensk, ki so shujšale 10 kg ali več in sedaj izgledajo starikavo. En primer znane osebe, ki z manj kilogrami izgleda starikavo je Špela Grošelj. Prej je bila nekoliko bolj polna, a tudi (za moj okus) bolj luštna.[/quote]
Tako shujšana zgleda precej slabše kot prej, ker izvaja nasilje nad telesom, ko se je zazibala v 2. ekstrem:
[img]http://kvak.napovednik.com/pic/b/_5601a70f79679.jpg[/img]
Se pravi ste odprli najmanj prepričljiv link (zato je tudi bil zadnji). Ampak vseeno – iz slike je jasno vidno, da se stegna dotikajo samo 5. in, v manjši meri, 2. ženski. Ne vem, kje vidite, da bi jim špeh visel s stegen, niti ne vem, kako veste, da gre pri stegnih res za špeh z izjemo 2 žensk. Še manj razumem, po čem sklepate, da taka ženska, kot je prikazana na sliki ne more hoditi ne da bi ji stegna ploskala, ali da bi to oviralo človeka pri hoji 10 km. Ker kar se dotikanja stegen tiče…
https://media.aws.iaaf.org/media/LargeL/3fc8a9d9-62c0-4157-a25b-37f32ca63d66.jpg?v=56624358
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/26/article-2379471-1B0325D0000005DC-847_634x469.jpg
(opozorilo: zadnja slika je najmanjša in najmanj nazorna; če že odprete samo to, se vsaj ne hvalit s tem)
Tako shujšana zgleda precej slabše kot prej, ker izvaja nasilje nad telesom, ko se je zazibala v 2. ekstrem:
[img]http://kvak.napovednik.com/pic/b/_5601a70f79679.jpg[/img][/quote]
Ja, v primerjavi s svojo naravno različico pred “lepotnimi” operacijami je tole grozno videt. Ona ima zoperiran obraz, a ti to lahko razumeš ali ne? Dala si je nabildat ličnice, ker je v okroglih časih imela preokrogla lica (ima okrogel obraz že po naravi). Popravila si je nos in ustnice, pa povečala joške. Verjetno tudi že hodi na botokse in podobno (tale fotka, ki si jo prilepil, je v bistvu že par let stara, zdaj ni več tako suha).
Se pravi ste odprli najmanj prepričljiv link (zato je tudi bil zadnji). Ampak vseeno – iz slike je jasno vidno, da se stegna dotikajo samo 5. in, v manjši meri, 2. ženski. Ne vem, kje vidite, da bi jim špeh visel s stegen, niti ne vem, kako veste, da gre pri stegnih res za špeh z izjemo 2 žensk. Še manj razumem, po čem sklepate, da taka ženska, kot je prikazana na sliki ne more hoditi ne da bi ji stegna ploskala, ali da bi to oviralo človeka pri hoji 10 km. Ker kar se dotikanja stegen tiče…
https://media.aws.iaaf.org/media/LargeL/3fc8a9d9-62c0-4157-a25b-37f32ca63d66.jpg?v=56624358
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/26/article-2379471-1B0325D0000005DC-847_634x469.jpg
(opozorilo: zadnja slika je najmanjša in najmanj nazorna; če že odprete samo to, se vsaj ne hvalit s tem)[/quote]
Eno preprosto vprašanje: Katero od postav na slikah bi ti imela?
Še eno vprašanje: kaj imaš s tem vikanjem? Zveni prav neumestno.
Potem pa napiši, da je bistveno, da je nasmejana, ne pa primerjat namrgodene suhice in nasmejane bajse. Primerjaj nasmejano suhico in nasmejano bajso. Kot da se suhice ne znamo smejat. In kot da bajse ne znate mrko gledat.
Špela Grošelj je bila po naravi čist luštna punca, je pa zapadla v manijo operiranja in zdaj je razvalina. Pač gre po poti Miše Molk in še kakšne.
Ampak če tebe tolaži, da nikarte shujšat, ker boš potem starikava, pač ostani taka, kot si. Meni je res vseeno. Samo ne podtikat normalno prehranjenim ženskam, da nimajo smisla za humor in da se ne znajo smejat.
Za ženske okostnjake je vsaka ženska, ki ima obline na pravem mestu bajsa. Ve pa morate kupovati debelo podložene modrčke, da sploh imate prsi pod obleko. Ko vas pa moški sleče, je krepko razočaran, bolj kot volivci eno leto po parlamentarnih volitvah. :)))
(opozorilo: zadnja slika je najmanjša in najmanj nazorna; če že odprete samo to, se vsaj ne hvalit s tem)[/quote]
Ne vem, če so moški na tem forumu odprli te linke, ampak te ženske so nabildane in imajo bolj moško kot žensko postavo. Žilava mišičavost na ženski nikoli ni bila lepa. Pri tolikih lepih ženskah med pevkami in igralkami, ste prilepile atletinje, ki imajo najmanj žensko postavo. Prilepite raje kakšno lepo plesalko, ker one imajo pravilno oblikovano telo. Vas je m111 odlično pogruntal, da imate nekatere izkrivljeno podobo o ženski lepoti.
Ne vem, če so moški na tem forumu odprli te linke, ampak te ženske so nabildane in imajo bolj moško kot žensko postavo. Žilava mišičavost na ženski nikoli ni bila lepa. Pri tolikih lepih ženskah med pevkami in igralkami, ste prilepile atletinje, ki imajo najmanj žensko postavo. Prilepite raje kakšno lepo plesalko, ker one imajo pravilno oblikovano telo. Vas je m111 odlično pogruntal, da imate nekatere izkrivljeno podobo o ženski lepoti.[/quote]
Ne obravnavajte prosim moje objave izven konteksta; moja objava je odgovor na predhodno (ki ste jo tudi citirali), kjer avtorica trdi, da so ženske, ki se jim stegna dotikajo, predebele. Da bi ilustrirala, da to ni res, sem pilepila fotografije profesionalnih atletinj šprinterk, ki se jim stegna skoraj vedno dotikajo, pa definitivno niso debele. Tudi 10 km lahko pretečejo (čeprav to ni njihova tekmovalna disciplina). Ali so take ženske meni všeč ali ne je povsem irelevantno, tako iz vidika teme (naslov je “Zakaj imate moški najraje… jaz pa nisem moški, zato je povsem vseeno kaj mi je všeč), kot z vidika moje objave. Nisem jih prilimala, ker bi mi bile všeč, temveč zato, da podprem svoje trditve – ženska, ki se ji stegna dotikajo ni nujno debela; ženska, ki se ji stegna dotikajo lahko teče 10 km (ali pa tudi ne, odvisno od ženske, zagotovo pa ne od tega, ali so njena stegna 0, 1 ali 5 cm narazen); ženska z ITM 25 (vse te atletinje imajo verjetno veliko višji ITM kakor 25) definitivno niso napol invalidi ali nesposobne prehodit 10 km. Ne vem torej, kaj ima veze, če so meni te ženske všeč. Nikjer v temi nisem napisala, kakšne ženske so mi všeč, kakšen ITM se mi zdi idealen, kakšne so bolj všeč moškim ali sploh karkoli v zvezi z všečnostjo. Odgovarjam le na trditev, da je ITM nad 22 znak debelosti in napol invalidnosti, prav tako je tak razlog tudi dotikanje stegen. S tem se ne strinjam in samo o tem govorim.
Še eno vprašanje: kaj imaš s tem vikanjem? Zveni prav neumestno.[/quote]
Preprost odgovor: nobene. To ne pomeni, da so te ženske (pre)debele. Postava ni dobra zgolj zaradi vitkosti/debelosti. Suha ženska ima lahko ravno tako neprivlačno postavo, kakor bolj zajetna. Zajetna ženska ima lahko ravno tako lepo postavo, kot suha. Zavisi od marsičesa. Edino, kar je neizpodbitno res, je da imajo tako debele ženske (pa tu govorimo o ITM 30+, definitivno ne o ženskah na omenjeni povezavi) in presuhe ženske (ITM 17-) splošno neprivlačno postavo. Seveda so vedno niše in fetiši, ampak govorjeno splošno.
Presuhe , zato izgledajo preveč koščene in mišicaste, nekako deške. Že iz pradavnine je simbol plodnosti in feminilnost ‘polnost ženskega telesa’.
Tale naša ima dosti boljše proporce. 🙂
Marija Sestak, slovenian female triple jumper
https://www.youtube.com/watch?v=jeNs9F_h4wI
Presuhe , zato izgledajo preveč koščene in mišicaste, nekako deške. Že iz pradavnine je simbol plodnosti in feminilnost ‘polnost ženskega telesa’.
Tale naša ima dosti boljše proporce. 🙂
Marija Sestak, slovenian female triple jumper
https://www.youtube.com/watch?v=jeNs9F_h4wI%5B/quote%5D
Ja, tale naša je res fejst. 🙂
Za ženske okostnjake je vsaka ženska, ki ima obline na pravem mestu bajsa. Ve pa morate kupovati debelo podložene modrčke, da sploh imate prsi pod obleko. Ko vas pa moški sleče, je krepko razočaran, bolj kot volivci eno leto po parlamentarnih volitvah. :)))[/quote]
Ne, ženska, ki ima obline na pravem mestu, je zame ženska, ki ima obline na pravem mestu. Ženska, ki ima pa maščevje povsod, je pa debela. Ampak žensk z očitnim viškom kg, pa da ima kljub temu obline samo na pravem mestu, je za vzorec. Naj fantje povedo, koliko je na terenu “žensk za vikat” – se pravi da ima očitno kako kilo preveč, pa zaobljeno rito, lepo oprsje v predvidenem nadstropju, razmeroma ozek pas, ozke gležnje, vendar nima podbradka, trebuha čez pas in zaves na rokah.
S podloženim modrcem ne moreš naredit čudeža, tako da mora biti tip res ornk butelj, če pričakuje, da bo od 50 kg ženske z očitno majhnim oprsjem po nekem ključu vse kar kipelo, ko se bo slekla. Kakšno faco pa naredijo, ko se ti slečeš, in ti vse dol pade brez podpore, pa itak vem, da nam ne boš zaupala. Oziroma kot je rekla ena moja samokritična prijateljica: še dobro, da imam velik trebuh, da imajo joške kje počivat.
Še eno vprašanje: kaj imaš s tem vikanjem? Zveni prav neumestno.[/quote]
Preprost odgovor: nobene. To ne pomeni, da so te ženske (pre)debele. Postava ni dobra zgolj zaradi vitkosti/debelosti. Suha ženska ima lahko ravno tako neprivlačno postavo, kakor bolj zajetna. Zajetna ženska ima lahko ravno tako lepo postavo, kot suha. Zavisi od marsičesa. Edino, kar je neizpodbitno res, je da imajo tako debele ženske (pa tu govorimo o ITM 30+, definitivno ne o ženskah na omenjeni povezavi) in presuhe ženske (ITM 17-) splošno neprivlačno postavo. Seveda so vedno niše in fetiši, ampak govorjeno splošno.[/quote]
Ja odloči se potem počasi, To je ITM 22, imam občutek, da se tebi ne zdi sporen, kako je torej s tem? Toliko različnih oblik, pa nobena ni ok?
Dejstvo je, da višek kg redko katera dostojanstveno nosi.
Zakaj bi se morala odločit? Js že imam postavo, nisem na trgu za novo. Moje mnenje ni bilo, da je ITM 22 idealen; moje mnenje je bilo, da pri tem ITMju ženske navadno niso debele (torej se mi seveda ne zdi sporen). Tudi da nobena ni ok nisem rekla – vprašali ste me, katero postavo bi jaz imela. Odgovor je nobeno. Ne ker bi bilo z njihovimi kaj narobe, ampak ker sem zadovoljna s svojo.
Nekaj bi radi prebrali iz moje objave, kar ni bilo napisano notri. Bom maksimalno poenostavila: pri ITM 22 ženske niso debele. Evo.
So pa pri 22+. In te ženske so 22+, kar pomeni, da so na skrajni meji debelosti.
Bajse se lahko tolažite z vsemi mogočimi “Idejami”. Ženske z normalno postavo so baje žilave in starikave, poleg tega pa so še brez jošk. :)))) Po vaših teorijah, jih moški ne marajo, samo pogruntat ne morete, zakaj vedno tipi najraje s suhimi hodijo. Verjetno, ker smo žleht in smo jih zavedle. :)))) Komedija.
Ste praktično ženska različica Borisa – same sebe prepričujete, da ste zadovoljne same s sabo, edini vaš problem je, da so vsi okrog vas žleht in vas ovirajo pri življenjskih uspehih :)))) hahahah
Top ženski telešček je tole: zmerna količina mišic, brez odvečnega špeha. In za tiste, ki morate opravičevati svoj špeh same pri sebi – plastične operacije mogoče “delujejo” na obrazu. Vratu in ostalih delov telesa pa ne moreš na tak način popravljat. 🙂 Torej je Grošeljca samo zgonjena in verjetno tudi zadrogirana. 🙂 Ne pa presuha. Če bi se katera od vas bajs udeleževala organiziranih tekaških prireditev bi vedele, da je tudi ona še vedno predebela.
[img]http://open.ua/uploads/ckeditor/images/Gr4.jpg[/img]
Zakaj bi se morala odločit? Js že imam postavo, nisem na trgu za novo. Moje mnenje ni bilo, da je ITM 22 idealen; moje mnenje je bilo, da pri tem ITMju ženske navadno niso debele (torej se mi seveda ne zdi sporen). Tudi da nobena ni ok nisem rekla – vprašali ste me, katero postavo bi jaz imela. Odgovor je nobeno. Ne ker bi bilo z njihovimi kaj narobe, ampak ker sem zadovoljna s svojo.
Nekaj bi radi prebrali iz moje objave, kar ni bilo napisano notri. Bom maksimalno poenostavila: pri ITM 22 ženske niso debele. Evo.[/quote]
Bom tudi jaz poenostavila: zakaj je tvoja trditev tehtnejša od trditve lepolaske?
Ti si za podkrepitev svojega mnenja prilepila sličice, ki niso ravno reklama za ITM 22. Te ženske nimajo lepe postave in težko boš našla žensko s takim ITM in v redu postavo, da ne izpade zavaljena oz. zamaščena oz. zanemarjena. Mogoče je debela neprimeren izraz v toliko, ker ga ti očitno uporabljaš za stokilske primerke. Ostaja pa dejstvo, da ženske na linku niso ne vitke, ne postavne.
Jaz osebno, če bi bila taka, kot so te figure na tvojem linku, bi se smatrala za debelo.
Katera postava ti je ok, sem te pa vprašala zato, ker si naredila tako reklamo za ta ITM in človek pomisli, da se ti zdi idealen.
Moški okus se v 30.000 letih ni bistveno spremenil. 😀
Nude Woman (Venus of Willendorf), c. 28,000-25,000 B.C.E.
https://www.youtube.com/watch?v=ENAZqOoOVaI
Zakaj ‘ploske’ ali zelo suhe ženske niso tako privlačne, enostavno, ker je ‘velika zadnjica’ sinonim za plodnost, tja se namreč odlagajo zaloge hrane v obliki maščevja, ki so bila zelo pomembna v obdobjih pomanjkanju hrane. In če je bila takrat ženska z dojenčkom ( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/0c/fb/be/0cfbbee7923891f8567ebc58168573c8.jpg ), je ta rabil mleko – in ravno od tam (‘skladišča’ v zadnjici) potem vzame telo potrebna maščevja za produkcijo mleko. Seveda ekstremi, če so ženske precej debele ali zelo suhe, načeloma spet pomenijo manjša plodnost.
Za privlačnost niti pod razno ne velja, da se skozi čas ni bistveno spreminjala. Celo danes pojem privlačnost varira od kulture do kulture. To velja za vse od oblin, zamaščenosti, polti, potez obraza, nosa, telesa, roso, itd, itd.[/quote]
Že, ampak arhetipska ženska, npr. boginja plodnosti bo vedno s ‘pravimi merami’.
Nekaj bi radi prebrali iz moje objave, kar ni bilo napisano notri. Bom maksimalno poenostavila: pri ITM 22 ženske niso debele. Evo.[/quote]
Bom tudi jaz poenostavila: zakaj je tvoja trditev tehtnejša od trditve lepolaske?
Ti si za podkrepitev svojega mnenja prilepila sličice, ki niso ravno reklama za ITM 22. Te ženske nimajo lepe postave in težko boš našla žensko s takim ITM in v redu postavo, da ne izpade zavaljena oz. zamaščena oz. zanemarjena. Mogoče je debela neprimeren izraz v toliko, ker ga ti očitno uporabljaš za stokilske primerke. Ostaja pa dejstvo, da ženske na linku niso ne vitke, ne postavne.
Jaz osebno, če bi bila taka, kot so te figure na tvojem linku, bi se smatrala za debelo.
Katera postava ti je ok, sem te pa vprašala zato, ker si naredila tako reklamo za ta ITM in človek pomisli, da se ti zdi idealen.[/quote]
Nisem naredila reklame za ta ITM. V točno ta ITM (in ne katerega drugega) sem se “zapičila”, ker ga je omenjala avtorica objave, na katero sem odgovarjala. Če bi ta napisala, da je ženska debela pti ITM 21, bi tudi jaz govorila o tem ITM. Če bi trdila, da je debela pri ITM 23, isto. Če bi govorila o debelosti pri ITM 24 ali več pa bi bila tiho, ker bi se strinjala. Je to res tako težko razumet?
Debela je neizpodbitno neprimeren izraz, pa ne zato, ker ga jaz uporabljam za stokilske primerke (ki mimogrede, niso debeli, če so visoki 2 metra). Izraz debelost je namreč strokovno definiran – začne se pri ITM 30. Torej to, da pri ITM 22 človek ni debel ni moje mnenje, temveč strokovni konsenz. Avtorica torej lahko trdi, da so ženske z ITM 22 neprivlačne, nepostavne, nelepe itd., ker gre tu za subjektivne ocene. Ne more pa trditi, da so debele, ker gre za jasno definiran termin. Največ, kar lahko reče v tej smeri je, da se njej zdijo debele, kar pa pove več o njeni izkrivljeni postavi o zdravem telesu, kakor o dejanski debelosti ljudi z ITM 22.
Tudi meni prenekatera ženska z ITM 22 ni všeč (kakšna mi je, isti ITM namreč lahko izgleda zelo različno, zato tudi ni namenjen individualnemu kvalificiranju temveč klasificiranju populacij), ker bi izgledala boljše, če bi je bilo malo manj ali bi bila bolj v formi. To, da mi ni všeč pač še ne pomeni, da je debela.
Še disclaimer – navadno me na tem forumu vedno, ko se postavim v bran ljudem, ki so težki ali pretežki ozmerajo z zavaljeno zavistno debeluško – moj ITM je pod 22 in tudi s svojo težo na dan poroda (med nosečnostjo ITM ne velja) nisem padla v kategorijo debelosti (ITM 30+).
Forum je zaprt za komentiranje.