Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

močna ženska je za moške nekaj podobnega, kot za ženske moški s prekratkim orodjem :))

Kaj so zate suhe in drobne? Ne ne maram okostnjakov 40kg, prav tako ne zamaščenih 80kg. Normalna zdrava teža, indeks 21, 22 ,23, to je čisto OK

ker suho, drobno lahko pofukaš tudi v Miniju, Cliu, FIAT_u 500 , na scooterju ….
za babo, ki ima 15kg več kot višine rabiš pa vsaj kombi, če ne nakladaško prikolico. tovornjaka
In to je to … večina pa še kolesa nima ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Fak, kok je to blo carsko za prebrat haha 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

debelinka****
vprasanje: kako si pa shujšala ? jaz bi tudi rada ampak ne vem kako ………..a imas kak nasvet za mene ?

hvala v napraj….!!!

debelinka**** kako si pa shujšala ?…………jst bi tudi rada shujšala ampak nvm kako……………kako si ti shujšala ? imaš kakšen nasvet zame ?

debelinka**** kako si pa shujšala ? jest bi tud rada sam nvm kako ? a maš kakšn nasvet za mene ?
vnaprej hvala 🙂

debelinka**** kako si pa shujšala ?…………jst bi tudi rada shujšala ampak nvm kako……………kako si ti shujšala ? imaš kakšen nasvet zame ?

meni važno kakšna je samo daje za stvar

sklepam po niku da pri tebi še nobena ni bla za stvar… prodaj še pri istem spolu? Morda te kdo razdeviči lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker jo je in se tudi v postelji lažje obrača……sicer pa še en kup koristi pri nakupih hrane.

Že začetno vprašanje razkriva slabo samopodobo avtorice, pa ne želim nikogar užaliti ampak to je enako kot če bi jaz, ki sem rjavolaska, spraševala:

Zakaj imajo moški rajši blondinke?

Ne moški imamo nasploh rajši manjše in bolj drobcene ženske (ne presuhe seveda) …

Ampak nisem še vido ženske ki bi bla visoka 2,00m in bi bila SEKSIPILNA in LEPA!

Pa ni to noben kompleks….

Pač so ženske najlepše če so visoke tam med 160-172 cm…. +/- 1-2cm… Pa še pašejo super ob moj bok ki jih imam 185cm …

Nič ni gršega za videt kot če je ženska za glavo višja od tipa 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bolje postavna rjavolaska kot debelušna blondinka. To je zagotovo mnenje večine moških.

Sicer pa trenutno veljajo za ideal take (no, meni osebno to ni všeč)

[img]http://celebritiesexercise.com/wp-content/uploads/2013/05/kim-kardashian1.jpg[/img]

kdo pa ti je reko da je ona ideal ????

kje to piše… a lahko kakšen relevanten članek o tem?

Joški prevlki rit prevlka… tak čist na hitro!

Ideal to menda ravno ni. Je pa veliko moških obsedenih z njeno ritko. 🙂

Drugače pa se da zadnje čase nekako zaznat, da prihajajo ponovno v ospredje ženske z oblinami. Saj moškim so bile verjetno vedno všeč takšne, so pa očitno same ženske potrebovale kar nekaj časa, da so ugotovile, da moškim zgolj dolge preklaste noge ne pomenijo kaj dosti, če ni zraven še dobre ritke in jošk in seveda prijetnega obraza.
Pa tudi tako na pslošno je danes po fitnesih vse več žensk, ki konkretno delajo na svoji postavi in niso tam samo zato, da bodo shujšale. To, da so končno tudi mediji začeli promovirat bolj zdrav in realen videz ženske, se mi zdi pohvalno.
Itak pa imajo vsake oči svojega malarja.

Ne spadam med večino. 🙂

Ne spadam med večino. :)[/quote]
Veliko še ni nujno večina. Lahko jih je še več takih, ki jim ritka ni všeč in si že v večini. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz imam 135 kil, moj partner pa 80, pa še mlajši je od mene 12 let. Jaz semstara 56. Pa je full nor vame.

Sama imam 135 kil, moj pa 80. Pa še dvanajst let je mlajši od mene, jaz jih imam 56 in je nor v mene.

oj, da mal nalozim se tukej, medtem k winse nalagam na drug racunalnik, direkt iz smeti 😉 pa da vidmo kak dela…

Kr se izgleda zensk tice, okusi so razlicni ane, recmo da so po Gaussovi krivulji razporejeni od okostnakov(minimum) do zdrave teze(max) pa prekomerne(spet prot min.), so se pa mediji in modna ind. dolg trudl porint krivuljo cim bl prot okostnakom…na sreco se ne vec tolk.
no naj ksn matematik teoretik komentira, ksno anketo pregleda…ce ze nima punce da bi teorijo u praksi sprobu…

je pa tk da je marsikoga sram mu je nerodn,al pa se mu ne da prerekat kr pametnejsi popusti, pa ne prizna da, njegov okus odstopa od pouprecja, to je opazt povsod, ne sam okus za bejbe, za karkol, pir, avte, meso, mobitele…

Men so recmo fuuu bolj usec bolj buckaste, tud se par kilc prvec ni panike 🙂 no kokrkol ne Barbie alike…aja pa a je se komu mal “cudn” d je zenska ful suha pa ma res velke joske???al pa ce je suha mi je lepo da ma majhne. Pa kokrkol, ce je bl mocna al pa ne, glavn da je u kondiciji da te lahk ornk zmatra u horizontali!

Aja no na pogled sm pa precej povprecn 28let str,da sm mal odbit se pa takoj ne vid… trenutno brez punce…pa sj sm itaq cist zmeden…

Ja sej govorimo samo o fizicnem izgledu klele, a ne…itaq mi je njen “software” (no u bisvu firmware k se ga ne da kr tk potweakat;-) pac najpomembnejs, no k temu spada sevede tud njena zelja in pogledi na spolnost, zvezo, ljubezn…
pa ne da se neki delam al da sm fukfehtr, nc ne fehtam, sem pa seveda vesel VSEH prostovolnih prispevkov 😉

pa priznejmo, ok govorim zase, da, pac u enih zloooo sirokih mejah normale, kamoarkol pogledam so same lustne in privlacne bejbike, nc hudga ce so mal cez 40, 50 let… 🙂 al pa kej. ja posledice evolucije pac, bi Darwin pa Freud mela tlele dost za povedat:-)
sicr sm bl prpa, vase zaprt pa se neupam glih pristopt kr tko h ksni, se dobr da so ksne prou pogumne 😛 vrjamem da doklr nobenga ne prizadenes, pa se mate fajn, je use dovoljeno 🙂 ok droge niso use dovoljene, mogoce bol rect, ni nic nemoralno 😉

YESSSS racunaknik dela, se kaksn testic, pa bo sel za ksne 70, 80e… ajd pa sm nehu nakladat!

Legalize it, yeah, and i will synth3size it!

[img]http://data.whicdn.com/images/32366352/tumblr_m6m4c1jQxT1qgfi02o1_500_large.jpg[/img]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Meni so vsec mocnejse punce, ki majo rito in lepe vlke joske. Punca mora bit taka da mas kaj za prijet.

Zato, ker ste debele bajse nagravžne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close