Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

[/quote]
Seveda obstajajo. Predvsem ortodoksni verniki, ki jim je čistost pred poroko pomembnejša od izkušenj.

[/quote]
Seveda obstajajo. Predvsem ortodoksni verniki, ki jim je čistost pred poroko pomembnejša od izkušenj.[/quote]Neumnost.
Vzdržnost pred poroko ni nujno domena ortodoksnih vernikov. Obstajajo čisto “praktični” razlogi in tudi smiselni brez, da vpletaš religijo zraven, vsaj tako uradno.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če greva v skrajnost. Se pravi danes, ko to veš si lahko intimna z nekom že na prvem zmenku še preden se ti predstavi?…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pajki s tvojim načinom razmišljanja je vse trpljenje, če za tabo ne leta trop samic za katere se ti trudiš, da si jim atraktiven. To pa nekako ne gre skupaj z neko “resno vezo” 😉
Žal.
Malo so te zafrknili starši in ti niso znali vzpostavit pogojev, da bi zmogel razmišljat na drugačen način.
Jeb** ga saj tudi sami niso znali….. 😉

Če greva v skrajnost. Se pravi danes, ko to veš si lahko intimna z nekom že na prvem zmenku še preden se ti predstavi?…. ;)[/quote]
Zakaj bi sploh zapravljala čas za zmenek, saj ga lahko kar z ulice potegne v eno ulico. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tudi osebno ne poznam nikogar, ki je poskušal leteti, pa vem, da so to že počeli. Tudi ne poznam osebno nikogar, ki bi skočil z stolpnice na glavo, pa vem da obstajajo. ;)[/quote]

Resno, Marko, to je zate argument, vreden da ga v svojem imenu zapišeš tukaj gor?

Pusti ti moje starše pri miru, kaj maš z njimi?

Predvsem so mi pustili, da razmišljam s svojo glavo in mi niso pitali glave z nekimi stoletja starimi recepturami.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da, to je moj resen argument. Ne vem pa, če si dojela njegov smisel. Namreč v tvojem citatu je opazit, da česar ne poznaš, to zate ne obstaja, jaz pa ti “dokazujem”, da to ni nujno res. Verjetno pa sem te narobe razumel, ampak potem ne vem, kaj si želela povedat s tem. Namreč vsak je prepričan zase, da svojo zveze, kakršnakoli že je, vzame zelo resno, vsaj z njegovega vidika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z ortodoksnimi verniki pa se ne družim. Niti še nisem ne med sodelavci, ne med sošolci na faksu, SŠ, nikjer nikogar takega srečala.
Že če kdo malce diši po fanatičnosti, samo bejži stran od takih.

[/quote]
Seveda obstajajo. Predvsem ortodoksni verniki, ki jim je čistost pred poroko pomembnejša od izkušenj.[/quote]

Pusti ti moje starše pri miru, kaj maš z njimi?

Predvsem so mi pustili, da razmišljam s svojo glavo in mi niso pitali glave z nekimi stoletja starimi recepturami.[/quote]
Kateri človek pa ne razmišlja s svojo glavo? Tisti, ki se drži “novejših” receptur? Ali so novejše recepture tiste, ki ga vodijo?

In če hoče ženska dobiti partnerja, se mora tem družbenim trendom pokorit.
Če se mlada ženska ne bo depilirala (noge, pazduhe), če se ne bo vsaj tu in tam elegantno oblekla, če si ne bo pobarvala sivih las, potem pri moških nima šans.
Moški pač gledajo najprej na embalaža. Če embalaža ni po njihovem okusu, ženska odpade ne glede na čudovit značaj.

Seveda obstajajo. Predvsem ortodoksni verniki, ki jim je čistost pred poroko pomembnejša od izkušenj.[/quote][/quote]Saj fanatiki niso samo verniki “uradne vere”. Imaš polno modelov, ki so sveto prepričani v svoj prav in nikomur ne dovolijo “motit” niti razlagat, njihove vere, ki so jo podedovali od svojih prednikov. 🙂

Pa si le pogruntal, da sem imela v mislih tebe 🙂

[/quote]Saj fanatiki niso samo verniki “uradne vere”. Imaš polno modelov, ki so sveto prepričani v svoj prav in nikomur ne dovolijo “motit” niti razlagat, njihove vere, ki so jo podedovali od svojih prednikov. :)[/quote]

[/quote] :))))))))
Sem dober, a? 😀

Približno tolk kot hemeroidi.

Ja ubošček, kje si jih pa staknil?
Meda ja nisi…… 😀

Meda ja nisi…… :D[/quote]

To bo zaradi preveč sedenja za računalnikom in branja MON. :))

Meda ja nisi…… :D[/quote]

To bo zaradi preveč sedenja za računalnikom in branja MON. :))[/quote]Branja MON ? Misliš, da take bere, da mu tja pritisne in mu žile nabreknejo?… 😀

Že dolgo iščem način, kako za vedno nehati brati mon in tudi sodelovati. Nemara mi pa v tem letu le uspe po zaslugi On-a in njegovih umotvorov.

Jaz sem zapustila brez težav chat zaradi neke žalitve na moj račun. Pa si nisem mislila, da bo to tako lahko. Ampak vseeno mislim, da ti vztrajaj, ker rabimo nekoga, ki bo neposreden. Hinavščine je itak povsod preveč.

Pa sem celo mislil kdaj it pogledat na chat, ekr sem mislil, da najdem antilopo gor…:))))

Eh nikamor ne boš šel Pajki, sploh sedaj, ko si spoznal kako sem čustven in si celo v dvomih glede mojega spola…… 🙂
Nekam sumljivo se mi dobrikaš…… 😀

Dobrikam se ti? Jezus, ti pa res ne veš, kaj je dobrikanje.

On_, malo povzetka zate še z moje strani. Ko bereš MON, sploh tisto rubriko – varanje/nezvestoba, dobiš občutek, da je lažje na lotu zadeti 1 mio eur kot dobiti partnerja/partnerico, ki ti bo zvest. Tak občutek dobiš tudi v realnem življenju, ko vidiš in slišiš, kaj vse se dogaja okoli tebe. Spider je rekel, da smisel življenja ni trpljenje in to je res. Zakaj bi bil s partnerjem, ki te ne spoštuje. Nespoštovanje pa se kaže na različne načine – od verbalnega in fizičnega nasilja do varanja. Zato se ne strinjam z Matjažkom, ki pravi, da je potrebno marsikaj potrpeti. On pričakuje od žene, da bo potrpela, njemu pa to ni treba. V odnos vstopata dva kot enakovredna partnerja z enakimi pravicami in obveznostmi. Če jih ne moreta uresničevati, je bolje, da razmerja ni.

Potrpeti ne pomeni isto kot trpeti, ni trpnik. To tudi nikakor ne pomeni, da en samo stiska zobe in je tiho skoz, drugi pa ga izkorišča in se izživlja nad njim in prenaša njegove muhe v nedogled – ne, tu sem imel v mislih predvsem prilagajanje, ker statistično gre danes vsak 2. zakon narazen. Problem je ravno nizki tolerančni prag (“mimozna občutljivost”) za težave in pričakovanje nemogočega v zvezah (ideali, ki so se spletni v njihovih glavah, ki traja samo do takrat, dokler so “zadeti” z zaljubljenostjo in romantičnimi pričakovanji), kjer naj bi bilo vse super, ko pa se vse to poruši – pa gremo po najnižji liniji odpora narazen.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close