Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Najboljše so take, ki niso ful suhe, niti debele, je pa kaj za potipat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

http://med.over.net/forum5/read.php?25,6734513

En krasen odgovor moderatorke – le, da je bil fokusiran na majhne, predšolske otroke. Vidim pa, da nekateri niso razčistili osnovnih dilem in ne znajo prerasti te faze, pa se takole, napovprek, zdaj še preko forumov sproščajo v svoji odrasli dobi z zafrkavanjem tistih predstavnic istega spola, ki so drugačne …neeee, bolj debele od njih. Kakšen odziv se priporoča?

“lagano i sportski” … brez drame”

🙂

Moski da imamo raje suhe zenske? OK 3 znane suhice ki se jih spomnim: Mojca Mavec, Nina Osenar, Polona Jambrek. So to ideali zenske lepote za katerimi moski mnozicno drvimo? I don’t think so…:)

Kaj da nimate raje suhice…take, ki lahko nase spravijo katerekoli kavbojke, še tiste, ki jih nosijo 7-letnice. :)))

Mora met kaj za potipat, pa fetik.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tole pa moram komentirati. Draga moja, če imaš pri tej višini celo 81 kg, potem sigurno nimaš konfekcijske številke 42. Razen morda, če imaš zelo debel trebuh in nič bokov. Ženska, ki ima klasično postavo peščene ure, ima konfekcijsko številko od 38 pa tam do 42, pač odvisno od kroja. Tvoja kilaža pa precej presega dovoljene mere. Ženske s konfekcijsko številko 40-42, in če so tudi sicer lepo in skladno grajene, izgledajo zelo seksi.

Kaj da nimate raje suhice…take, ki lahko nase spravijo katerekoli kavbojke, še tiste, ki jih nosijo 7-letnice. :)))[/quote]

NORMALNI MOSKI 🙂

Kaj da nimate raje suhice…take, ki lahko nase spravijo katerekoli kavbojke, še tiste, ki jih nosijo 7-letnice. :)))[/quote]

NORMALNI MOSKI :)[/quote]

Nina je prav luštna.

Govorimo o moskem okusu (tema). Razen ce se ne ukvarjas s svetovanjem in izbiro puc oz. partneric?

Si pa dolgo rabil (5 strani teme), da si šele pri meni ugotovil, da se punce oglašamo v napačno temo. Saj verjetno velja za vse, ali samo za mene?:)

Opazam ze nekaj casa. Ze zdavnaj odpru temo ČVEK ki naj bi bila namenjena le bz čveku. No ni mi uspelo. Tako pa imamo polno tem kjer je vse mesano, tuti fruti. Se pac ne da narediti reda. Hm.. cudna izjava za moskega….

Torej si zopet 2 leti čakal?

Dobro, jaz se oglašam v to temo samo zaradi enega samega razloga – ker v reali opažam, da so ženske prepričane, da so moškim všeč suhice.

Zadnjič sem v LJ srečala prav zanimiv par. Ko sem hodila za njima, sem za eno osebo mislila, da je ženska, za drugo pa normalno, da je moški. Ko sem ju videla od spredaj, je bilo ravno obratno – oseba z dolgimi lasmi je bila moški, oseba s kratkimi lasmi, pa ženska. Ženska tudi ni imela tipično ženske postave. Mislim, da bi bil moški111 še bolj zbegan kot jaz, če bi videl ta prizor. 🙂

Bibita tale je zate;
http://www.youtube.com/watch?v=Kc7ScDefB1A

Bibita tale je zate;
http://www.youtube.com/watch?v=Kc7ScDefB1A%5B/quote%5D

😉 Hvala.

Antilopa to je hrepenenje. Ce ima nekdo tezave s kg, potem si zeli suhoparnika. Ce ima kdo kompleks palcka, isce visoke partnerje. Vse je to povezano s psiho.

Eno vprašanje, čisto mimogrede, ker te imam ravno “na liniji”. Ali se tebi zdi ženska, ki ima 165, 166 cm majhna? Takole na splošno, ne v primerjavi z zelo visokim moškim.

Kratek (direkten odgovor za razliko od mnogih): NE.

Tnx. 😉

Eno vprašanje, čisto mimogrede, ker te imam ravno “na liniji”. Ali se tebi zdi ženska, ki ima 165, 166 cm majhna? Takole na splošno, ne v primerjavi z zelo visokim moškim.[/quote]
Zame je to idealna. 🙂

Sorry, sem suha,pa pojem ogromno, skratka sem najdražja glede hrane, ampak še dobro, da si jo itak sama zaslužim

Jest pa moram tole komentirat;). Dovoljene mere… haha, ta je pa dobra:).

Ponavadi se ob navedbi dovoljenih mer navaja tudi standard po katerem se te mere meri, kako se jih meri, kakšni morajo biti vzorci, v kakšnih enotah in na koliko decimalk se rezultat podaja, pa tudi kakšne so zahteve za določen namen uporabe:))))).

Drugače pa ni vse v kilah in merah. Poznam punco, pravzaprav je učiteljica aerobike, ki je bolj majhna in ima mnogo več kil kot bi ji človek na prvi pogled prisodil. Ima lepo definirano telo, mišičasto, mišice pa so težje od maščobe, tako da… ja. Pa tudi dejansko drži, da imajo nekateri ljudje težje kosti. Kar hočem rečt je to, da ni nekega pravila, da če imaš toliko in toliko kg potem zgledaš natanko tako in imaš takšne in drugačne mere. Pa saj nismo predmeti.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Saj tud fotelj je lahko enake velikosti, medtem ko je en težek 20 kg, drugi pa 60. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jest pa moram tole komentirat;). Dovoljene mere… haha, ta je pa dobra:).

Ponavadi se ob navedbi dovoljenih mer navaja tudi standard po katerem se te mere meri, kako se jih meri, kakšni morajo biti vzorci, v kakšnih enotah in na koliko decimalk se rezultat podaja, pa tudi kakšne so zahteve za določen namen uporabe:))))).

Drugače pa ni vse v kilah in merah. Poznam punco, pravzaprav je učiteljica aerobike, ki je bolj majhna in ima mnogo več kil kot bi ji človek na prvi pogled prisodil. Ima lepo definirano telo, mišičasto, mišice pa so težje od maščobe, tako da… ja. Pa tudi dejansko drži, da imajo nekateri ljudje težje kosti. Kar hočem rečt je to, da ni nekega pravila, da če imaš toliko in toliko kg potem zgledaš natanko tako in imaš takšne in drugačne mere. Pa saj nismo predmeti.[/quote]

Standard te zanima? Ve se, kako se izračuna indeks telesne mase (ITM). Tole izgovarjanje na mišice in težke kosti je do neke mere sicer možno, ampak preveč pa tudi ne. :))

Upam da ne bo katera zamerila no spomnil sem se na film Bogovi so padli na glavo, kjer je busman komenitral ko je videl, za njegove pojme, obilnejso zensko. Dejal je: za tole bi moral pa cel dan nabirati hrano 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close