Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
http://med.over.net/forum5/read.php?25,6734513
En krasen odgovor moderatorke – le, da je bil fokusiran na majhne, predšolske otroke. Vidim pa, da nekateri niso razčistili osnovnih dilem in ne znajo prerasti te faze, pa se takole, napovprek, zdaj še preko forumov sproščajo v svoji odrasli dobi z zafrkavanjem tistih predstavnic istega spola, ki so drugačne …neeee, bolj debele od njih. Kakšen odziv se priporoča?
“lagano i sportski” … brez drame”
🙂
Tole pa moram komentirati. Draga moja, če imaš pri tej višini celo 81 kg, potem sigurno nimaš konfekcijske številke 42. Razen morda, če imaš zelo debel trebuh in nič bokov. Ženska, ki ima klasično postavo peščene ure, ima konfekcijsko številko od 38 pa tam do 42, pač odvisno od kroja. Tvoja kilaža pa precej presega dovoljene mere. Ženske s konfekcijsko številko 40-42, in če so tudi sicer lepo in skladno grajene, izgledajo zelo seksi.
Dobro, jaz se oglašam v to temo samo zaradi enega samega razloga – ker v reali opažam, da so ženske prepričane, da so moškim všeč suhice.
Zadnjič sem v LJ srečala prav zanimiv par. Ko sem hodila za njima, sem za eno osebo mislila, da je ženska, za drugo pa normalno, da je moški. Ko sem ju videla od spredaj, je bilo ravno obratno – oseba z dolgimi lasmi je bila moški, oseba s kratkimi lasmi, pa ženska. Ženska tudi ni imela tipično ženske postave. Mislim, da bi bil moški111 še bolj zbegan kot jaz, če bi videl ta prizor. 🙂
Bibita tale je zate;
http://www.youtube.com/watch?v=Kc7ScDefB1A
Bibita tale je zate;
http://www.youtube.com/watch?v=Kc7ScDefB1A%5B/quote%5D
😉 Hvala.
Jest pa moram tole komentirat;). Dovoljene mere… haha, ta je pa dobra:).
Ponavadi se ob navedbi dovoljenih mer navaja tudi standard po katerem se te mere meri, kako se jih meri, kakšni morajo biti vzorci, v kakšnih enotah in na koliko decimalk se rezultat podaja, pa tudi kakšne so zahteve za določen namen uporabe:))))).
Drugače pa ni vse v kilah in merah. Poznam punco, pravzaprav je učiteljica aerobike, ki je bolj majhna in ima mnogo več kil kot bi ji človek na prvi pogled prisodil. Ima lepo definirano telo, mišičasto, mišice pa so težje od maščobe, tako da… ja. Pa tudi dejansko drži, da imajo nekateri ljudje težje kosti. Kar hočem rečt je to, da ni nekega pravila, da če imaš toliko in toliko kg potem zgledaš natanko tako in imaš takšne in drugačne mere. Pa saj nismo predmeti.
Saj tud fotelj je lahko enake velikosti, medtem ko je en težek 20 kg, drugi pa 60. 🙂
Jest pa moram tole komentirat;). Dovoljene mere… haha, ta je pa dobra:).
Ponavadi se ob navedbi dovoljenih mer navaja tudi standard po katerem se te mere meri, kako se jih meri, kakšni morajo biti vzorci, v kakšnih enotah in na koliko decimalk se rezultat podaja, pa tudi kakšne so zahteve za določen namen uporabe:))))).
Drugače pa ni vse v kilah in merah. Poznam punco, pravzaprav je učiteljica aerobike, ki je bolj majhna in ima mnogo več kil kot bi ji človek na prvi pogled prisodil. Ima lepo definirano telo, mišičasto, mišice pa so težje od maščobe, tako da… ja. Pa tudi dejansko drži, da imajo nekateri ljudje težje kosti. Kar hočem rečt je to, da ni nekega pravila, da če imaš toliko in toliko kg potem zgledaš natanko tako in imaš takšne in drugačne mere. Pa saj nismo predmeti.[/quote]
Standard te zanima? Ve se, kako se izračuna indeks telesne mase (ITM). Tole izgovarjanje na mišice in težke kosti je do neke mere sicer možno, ampak preveč pa tudi ne. :))
Forum je zaprt za komentiranje.