Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj imam psa

zakaj imam psa

Od otroštva ven se spomnim, da smo vedno imeli psa pri hiši. Jaz sem nasploh ljubiteljica živali in opažam, da prav sedaj, ko sem samska, igra moja kosmata kepa še bolj pomembno vlogo v mojem življenju.

Kot živo bitje s čustvi potrebujem dotike, objeme in cartanje v takšni in drugačni obliki in tukaj moja kosmatinka zaseda posebno mesto. Ni lepšega občutka, ko se pockrlja pri meni, ko me noro srečna pričaka, ko jo objamem in čutim njeno toploto kako se s čisto ljubeznijo stiska k meni. Ko jo božam in se kar topi pod mojo dlanjo in vidim v njenih očkah iskrice sreče in radosti. Res jo obožujem.

Ja in raje k sebi stiskam iskreno, zvesto in polno ljubezni kosmato kepo kot pa enega pokvarjenega tipa.

Seveda ne spi pri meni v pojstli. Ji pa včasih dovolim crkljanje na sedežni. Še kdo tak?

Ti si motena. Ni čudno da te noben noče.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimni647euei, 03.08.2021 ob 15:07

Ti si motena. Ni čudno da te noben noče.

Mene že hočejo, samo jaz njih ne 🙂

iskreno, 03.08.2021 ob 15:21

Mene že hočejo, samo jaz njih ne 🙂

Ja potem si se pa zbudila iz sanj. Kdo pa hoče babo ki ima psa. Noben. Bruhhh

Meni tudi moj ☀️ pomeni veliko – pa pustim v posteljo. Samo pes (pa tudi drugi kosmatinci) so te vedno veseli in imajo brezpogojno ali pa vsaj pristno radi 🙂

Kar se tipov tiče, pa tudi ne rabim enega ?, ki bi grdo delal z menoj – za “ta pravega” pa je dovolj prostora.

Tisti, ki noče “babe s psom” pa vsi vemo zakaj.

iskreno, 03.08.2021 ob 14:58

Od otroštva ven se spomnim, da smo vedno imeli psa pri hiši. Jaz sem nasploh ljubiteljica živali in opažam, da prav sedaj, ko sem samska, igra moja kosmata kepa še bolj pomembno vlogo v mojem življenju.

Kot živo bitje s čustvi potrebujem dotike, objeme in cartanje v takšni in drugačni obliki in tukaj moja kosmatinka zaseda posebno mesto. Ni lepšega občutka, ko se pockrlja pri meni, ko me noro srečna pričaka, ko jo objamem in čutim njeno toploto kako se s čisto ljubeznijo stiska k meni. Ko jo božam in se kar topi pod mojo dlanjo in vidim v njenih očkah iskrice sreče in radosti. Res jo obožujem.

Ja in raje k sebi stiskam iskreno, zvesto in polno ljubezni kosmato kepo kot pa enega pokvarjenega tipa.

Seveda ne spi pri meni v pojstli. Ji pa včasih dovolim crkljanje na sedežni. Še kdo tak?

Prav imaš.

Peter526u2u, 03.08.2021 ob 16:28

Ja potem si se pa zbudila iz sanj. Kdo pa hoče babo ki ima psa. Noben. Bruhhh

Haha…pri tapravem tipu se to šteje samo v plus. Pa kaj bi tebi o tem pametovala…

Brez čepice

Samska ženska s psom. ???

Se ve zakaj je tako. Imajo prepih v glavi. In ni sposobma moškega imet in GA OBDRŽATI. In potem bogi revci na koncu preostane samo še pes ki ji edini sledi in dela kot ona želi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close