Zakaj imajo nekateri med. sestre za nepismene
007, 01.11.2021 ob 12:14
One vam edine največ pomagajo in skrbijo za vas, vi pa jih označujete za manjvredne in zabite, podobno kot frizerke. Le zakaj tak sloves?
Imaš slabe izkušnje? Jaz imam. Ena “prijazna medicinka” ne odtehta 1000 ostalih nesramnih in žleht. Žal je cel sistem preveč gnil in podkupljen, zato se temu primerno obnašajo tako ljudje kot zaposleni v zdravstvu.
Po moje, 01.11.2021 ob 12:48
Zato, ker se obnašajo kot trape zafnane. Nosijo dolge kremplje in tono fasade. Nemalokrat slišiš kako vlečejo po južnaško.
Ne samo to ali so zagrenjene grde od doma pa se izzivljajo na ljudeh ali pa so radodajke
Enkrat je moji sosedi en medicinc povedal da ko bi mi vedeli, kaj sestre počnejo po bolnicah in ambulantah, da nikdar ne bi več hodili k zdravniku. Namenoma ne dvigujejo telefone, se smejejo če kdo joka od pacientov, tudi zamenjajo izvide itd…
Zoro609, 01.11.2021 ob 13:12
Medicinske sestre so zabite, ko telegraf stanga. Se zdaj se spomnim, da so se vpisal na sr. medicinsko le zabite avse, ki so komaj zdelale oš
Kam si se pa ti veleum Zoro vpisal?
Glede na razgledanost, si upam trditi da SŠ od znotraj še nisi videl. Ker, če bi jo, bi si znal zgooglat vpisne pogoje za SR zdravstveno.
Forum je zaprt za komentiranje.